Το πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (9/4 – 15/4)

Το πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (9/4 – 15/4)

Απρίλιος 09, 2015 - 13:29
0 σχόλια

Σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα προβολής ταινιών του Cine Ville Tripolis για την κινηματογραφική εβδομάδα της σεζόν 2014 - 2015 που ξεκινά από την Πέμπτη 09 / 04 έως και την Τετάρτη  15 / 04 / 2015.

Mην ξεχάσετε να δηλώσετε συμμετοχή για την διπλή  πρόσκληση που κληρώνει κάθε εβδομάδα.

Πληροφορίες για το CineVille Τρίπολης δείτε ΕΔΩ

Ο κινηματογράφος θα παραμείνει κλειστός Μ. Παρασκευή, Μ.Σάββατο και Κυριακή του Πάσχα.

ΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ 7 - FAST & FURIOUS 7

2015 και η έβδομη ταινία έρχεται στη μεγάλη οθόνη, με τον Ντόμινικ Τορέτο (Βιν Ντίζελ) να νιώθει πως έφτασε η ώρα να κάνει μια ήρεμη ζωή, μετά την μεγάλη του κόντρα με τον Όουεν Σο στο έκτο κεφάλαιο. Σε αυτή τη νέα περιπέτεια ωστόσο, ο αδερφός του αποθανόντος Σο (που ερμηνεύει ο Τζέισον Στέιθαμ) επιστρέφει για να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του αδερφού του. Και εκεί ξεκινάει η αληθινή περιπέτεια. Στη νέα ταινία πρωταγωνιστούν επίσης ο Κερτ Ράσελ και ο Ντουέιν Τζόνσον, ο Τζιμόν Χούνσου, αλλά και ο Πολ Γουόκερ, στην τελευταία του ερμηνεία.

Σκηνοθεσία:ΤΖΕΙΜΣ ΓΟΥΑΝ

Ηθοποιοί:ΤΖΟΡΝΤΑΝΑ ΜΠΡΟΥΣΤΕΡ, ΠΟΛ ΓΟΥΟΚΕΡ, ΒΙΝ ΝΤΙΖΕΛ, ΜΙΣΕΛ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ, ΚΕΡΤ ΡΑΣΕΛ, ΝΤΖΙΜΟΝ ΧΟΥΝΣΟΥ, ΤΑΙΡΙΖ ΓΚΙΜΠΣΟΝ, ΚΡΙΣ ΜΠΡΙΤΖΕΣ, ΕΛΣΑ ΠΑΤΑΚΙ, ΤΖΕΪΣΟΝ ΣΤΕΪΘΑΜ , ΝΤΟΥΕΪΝ ΤΖΟΝΣΟΝ

Διάρκεια:137 λεπτά

Είδος ταινίας:ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Καταλληλότητα ταινίας:ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 12

Ώρες Προβολής >     Πεμ/ Δευ/ Τρι/ Τετ στις:  19:30 & 22:10

Trailer >  https://youtu.be/0PW3cOtKVB4

THE BABADOOK: ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ - THE BABADOOK

Έξι χρόνια μετά το θάνατο του συζύγου της, η Amelia (Essie Davis) τα έχει παντελώς χαμένα. Αδυνατεί να πειθαρχήσει τον εξάχρονο γιο της Samuel (Noah Wiseman) τον οποίο, παράλληλα, της είναι εξαιρετικά δύσκολο να αγαπήσει. Στα όνειρα του Samuel πρωταγωνιστεί ένα τέρας. Ο μικρός πιστεύει πως το τέρας έρχεται, για να σκοτώσει τα δυο εναπομείναντα μέλη της οικογένειας. Ένα περίεργο βιβλίο με τίτλο ‘The Babadook’ εμφανίζεται μυστηριωδώς στο σπίτι τους. Ο Samuel είναι απόλυτα πεπεισμένος πως ο Babadook είναι το πλάσμα που βλέπει στα όνειρά του. Η μητέρα του στην αρχή τον αποπαίρνει, αλλά σύντομα θα αντιληφθεί πως μια απόκοσμη οντότητα, όντως, προσπαθεί να τους κυριεύσει.
 

Σκηνοθεσία:ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΚΕΝΤ

Ηθοποιοί:ΕΣΙ ΝΤΕΪΒΙΣ, ΝΤΑΝΙΕΛ ΧΕΝΣΑΛ, ΝΟΑ ΓΟΥΑΪΖΜΑΝ, ΤΙΜ ΠΑΡΣΕΛ

Διάρκεια:93 λεπτά

Είδος ταινίας:ΘΡΙΛΕΡ

Καταλληλότητα ταινίας:ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ

Ώρες Προβολής >    Πεμ/ Δευ/ Τρι/ Τετ στις: 22:30

Trailer >  https://www.youtube.com/watch?v=iwc7_SH9TRo

ΕΞΩΤΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΑΡΙΓΚΟΛΝΤ ΙΙ - THE SECOND BEST EXOTIC MARIGOLD HOTEL

Μετά την τεράστια επιτυχία του εξωτικού ξενοδοχείου Μάριγκολντ αλλά και το γεγονός ότι υπάρχει μόνο ένα δωμάτιο κενό, κάτι που προκαλεί πρόβλημα σε δύο νεοαφιχθείς πελάτες, ο Σάνι(Ντεβ Πατέλ) αποφασίζει να επεκτείνει την ήδη επιτυχημένη του επιχείρηση.

 

Σκηνοθεσία:  ΤΖΟΝ ΜΑΝΤΕΝ

Ηθοποιοί:ΤΖΟΥΝΤΙ ΝΤΕΝΤΣ, ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΓΚΙΡ, ΜΑΓΚΙ ΣΜΙΘ, ΜΠΙΛ ΝΑΙ, ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΣΤΡΑΘΕΡΝ, ΝΤΕΒ ΠΑΤΕΛ, ΠΕΝΕΛΟΠΙ ΟΥΙΛΤΟΝ, ΡΟΝΑΛΝΤ ΠΙΚΑΠ, ΣΙΛΙΑ ΙΜΡΙ

Διάρκεια: 122 λεπτά

Είδος ταινίας: KΩΜΩΔΙΑ

Καταλληλότητα ταινίας:  KΑΤΑΛΛΗΛΟ

Ώρες Προβολής >     Πεμ/ Δευ/ Τρι/ Τετ στις:  19:20

Trailer >  https://youtu.be/WDQIIVK2EDk

ΑΝΝΙΕ (ΜΕΤΑΓΛ.)

Νέα Υόρκη, 2014. Η Annie είναι ένα θαρραλέο κορίτσι που ζει παρέα με άλλα κοριτσάκια μαζί με την αυταρχική ανάδοχη μητέρα Miss Hannigan (Cameron Diaz), στην οποία την άφησαν οι γονείς της με την υπόσχεση ότι θα επιστρέψουν κάποια στιγμή. Όλα θα αλλάξουν όταν η Annie συναντήσει τον ψυχρό δισεκατομμυριούχο Will Stacks (Jamie Foxx), ο οποίος σύντομα υποκύπτει στη γοητεία της και της προτείνει έναν ρόλο στην προεκλογική του καμπάνια. Σταδιακά, ο Stacks νιώθει ότι είναι ο φύλακας άγγελος της, όμως η αισιόδοξη και γεμάτη αυτοπεποίθηση φύση της Annie θα του αποδείξει το αντίθετο.

Σκηνοθεσία:  ΓΟΥΙΛ ΓΚΛΑΚ

Ηθοποιοί:ΚΑΜΕΡΟΝ ΝΤΙΑΖ, ΤΖΕΙΜΙ ΦΟΞ, ΡΟΟΥΖ ΜΠΕΡΝ, ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΖΑΓΙΑΣ, ΚΟΥΒΕΝΖΑΝΕ ΓΟΥΑΛΙΣ, ΜΠΟΜΠΙ ΚΑΝΑΒΑΛΕ

Διάρκεια:118 λεπτά

Είδος ταινίας:KΩΜΩΔΙΑ

Καταλληλότητα ταινίας:  KΑΤΑΛΛΗΛΟ

Ώρες Προβολής >     Πεμ/ Δευ/ Τρι/ Τετ στις: 17:00

Trailer >  https://youtu.be/ragMRRES-tI

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΠΙΤΙ 3D (ΜΕΤΑΓΛ.) - HOME 3D (GR)

Όταν τα μέλη της εξωγήινης φυλής των Μπουβ καταφτάσουν στη Γη, κυνηγημένοι από τον άσπονδο εχθρό τους, θα αποφασίσουν να διώξουν το ανθρώπινο είδος προκειμένου να αναδιοργανώσουν ολόκληρο τον πλανήτη και να τον μετατρέψουν σε νέο τους σπίτι. Ένα πολυμήχανο κορίτσι όμως, η Τιπ, θα καταφέρει να ξεφύγει από την ομηρία των Μπουβ και να βρει, από την πλευρά των εξωγήινων, έναν σημαντικό σύμμαχο, τον ταπεινό Ουπς. Οι δυο γλυκύτατοι φυγάδες, καθώς ξεκινούν για το πιο υπέροχο ταξίδι της ζωής τους, θα συνειδητοποιήσουν ότι γύρω τους διακυβεύονται πολύ περισσότερα από τις επιφανειακές διαγαλαξιακές σχέσεις.

 Σκηνοθεσία:ΤΙΜ ΤΖΟΝΣΟΝ

Ηθοποιοί:ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΜΑΡΙΑ ΖΕΡΒΟΥ, ΗΛΙΑΣ ΖΕΡΒΟΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΟΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΙΡΓΚΙΣ, ΦΟΙΒΟΣ ΡΙΜΕΝΑΣ, ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΦΙΛΙΑΔΗ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΣ, ΑΝΤΡΙΑ ΡΑΠΤΗ, ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΨΥΧΡΑΜΗΣ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΣΜΕΡΟΣ

Διάρκεια:95 λεπτά

Είδος ταινίας:ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

Καταλληλότητα ταινίας:ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ

Ώρες Προβολής >     Πεμ/ Δευ/ Τρι/ Τετ στις: 17:10

Trailer >  https://youtu.be/lRPTbmyo0ZM

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.