Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και Adventure Park για τον όμιλο τένις ΑΕΚ Τρίπολης (photos)

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και Adventure Park για τον όμιλο τένις ΑΕΚ Τρίπολης (photos)

Απρίλιος 09, 2015 - 13:18
0 σχόλια

Κάθε μέρα αποτελεί μια δημιουργική ημέρα για τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης με απώτερο σκοπό την διασκέδαση, την εκμάθηση και την ανάπτυξη της δημιουργικότητας τόσο  των παιδιών, των αθλητών της αγωνιστικής, όσο και των συνοδών τους. Άδεια από τα γήπεδα και τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις πήραν τα μέλη του ομίλου μας, καθώς την Κυριακή των Βαΐων η εκδρομή που διοργανώθηκε είχε κάτι από όλα τα παραπάνω, πολλά χαμόγελα, άπλετο παιχνίδι και πολύ δράση καθ όλη την διάρκεια της ημέρας. Η επιτροπή διοίκησης και η προπονητική ομάδα οργάνωσαν με απόλυτη επιτυχία, όπως δείχνει το τελικό αποτέλεσμα, την εκδρομή του ομίλου στο AdventureParkκαι στον ΟΑ Αθηνών, όπου γινόταν το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών για το 2015.

Η επίσκεψή μας άρχισε με την συμμετοχή μας στον χώρο του AdventurePark στην Μαλακάσα, όπου τα παιδιά έκαναν δραστηριότητες που έχουν σχέση με τη φύση, όπως αναρρίχηση, τραμπολίνο και τοξοβολία. Τα μέλη μας «πέταξαν» από δένδρο σε δένδρο σε διαφορετικές διαδρομές με κλιμακούμενο βαθμό δυσκολίας και ύψη, με τους τολμηρούς να φτάνουν σε ύψος μέχρι 15 μέτρων.  Όλοι οι συμμετέχοντες πέραν του ειδικού εξοπλισμού που είχαν πέρασαν από προηγούμενη υποχρεωτική εκπαίδευση και για την πλέον εύκολη διαδρομή, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν σε ένα τρόπο ζωής με έντονη ψυχαγωγία δίνοντας έμφαση στην περιβαντολογική τους εκπαίδευση και δράση.

Μετά την τρίωρη παραμονή τους στον χώρου του πάρκου σειρά είχε η επίσκεψη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα τένις που διοργανωνόταν στα χωμάτινα γήπεδα του στον ΟΑ Αθηνών. Εκεί είχαν την ευκαιρία να δουν υψηλής ποιότητας τένις από τους καλύτερους παίχτες στην Ελλάδα. Άτυχη στιγμή για τα μέλη μας αποτελεί το γεγονός, ότι δεν πρόλαβαν να θαυμάσουν αγωνιζόμενους τους αθλητές της ομάδας μας Καραγιάννη Γιώργο (μονά), Καραγιάννη - Μαυρονικόλα (διπλά) και Γκουντάνη – Αντωνίου (διπλά), οι οποίοι αγωνίστηκαν νωρίτερα της επίσκεψής μας στο χώρο του τουρνουά. Η επίσκεψή μας στους αγώνες έληξε με την επίσκεψη στον χώρο των τροπαίων του ΟΑ Αθηνών που αποτελεί τον παλαιότερο, πολυπληθέστερο και πλέον πολυνίκη όμιλο στην Ελλάδα. Υπήρξε από τους πρωτοπόρους του σύγχρονου Ολυμπιακού Κινήματος και είχε την τιμή να φιλοξενήσει το άθλημα της αντισφαίρισης στους Α΄ Ολυμπιακούς Αγώνες του 1896 καθώς και στη Μέσο-Ολυμπιάδα του 1906 στα γήπεδα και στις  εγκαταστάσεις που διατηρούνται απαράλλακτες μέχρι σήμερα.

Η διοίκηση του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους δέχτηκαν να ταξιδέψουν μαζί μας σε αυτή την μονοήμερη εκδρομή που τα είχε ΟΛΑ ΠΟΛΥ. Πολύ διασκέδαση, πολύ παιχνίδι, πολλά χαμόγελα, πολλές αγωνιστικές προσλαμβάνουσες, μα πάνω απ όλα πολλές ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ στιγμές. Γιατί πάνω απ όλα εμείς στην ΑΕΚ Τρίπολης είμαστε ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Καλό Πάσχα σε όλους και ραντεβού στα γήπεδα.

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 
Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.