To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (21/3 - 27/3)

To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (21/3 - 27/3)

Μάρτιος 21, 2019 - 12:02
0 σχόλια

Σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα προβολής ταινιών του Cine Ville Tripolis για την κινηματογραφική εβδομάδα της σεζόν  2019 που ξεκινά από την Πέμπτη 21 Μαρτίου έως την Τετάρτη 27 Μαρτίου.

Πληροφορίες για το CineVille Τρίπολης δείτε ΕΔΩ

 

ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ (Μεταγλ.) - WONDER PARK GR

Μια 8χρονη με ταλέντο στις μηχανολογικές εφευρέσεις δημιουργεί με τη φαντασία της ένα εντυπωσιακό λούνα παρκ που όμως, όπως ανακαλύπτει, ζωντανεύει. Όταν το αγαπημένο της πάρκο κινδυνεύσει, μόνο εκείνη μπορεί να σώσει τη δημιουργία της με τη βοήθεια της ασταμάτητης φαντασίας της και των πολύ ξεχωριστών φίλων της.

Σενάριο: ΑΝΤΡΕ ΝΕΜΕΚ
Με τις φωνές των: ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΝΟΣ
Διάρκεια: 1:30
Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Σαβ./ Κυρ. :  17:30 – ΑΙΘΟΥΣΑ 1

 

 

CORGI: ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ (Μεταγλ.) - THE QUEEN’S CORGI GR

Η συναρπαστική περιπέτεια του Ρεξ, του αγαπημένου σκύλου της βασίλισσας, που το σκάει από το παλάτι και βρίσκεται αβοήθητος σε ένα καταφύγιο σκύλων στο Λονδίνο. Εκεί θα μπλέξει σε ένα κλαμπ κυνομαχιών γεμάτο άγρια αδέσποτα και θα μάθει πως για να γίνει ο πρώτος σκύλος θα πρέπει να το κερδίσει με την αξία του. Κατά τη διάρκεια του επικού ταξιδιού του για να βρει τη βασίλισσα, ο Ρεξ θα ερωτευτεί, θα ενηλικιωθεί και θα ανακαλύψει τον αληθινό του εαυτό.

Σκηνοθεσία: ΜΠΕΝ ΣΤΑΣΕΝ
Με τις φωνές των: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΤΙΝΟΣ ΣΟΥΤΗΣ, ΣΟΦΙΑ ΠΑΝΑΗΛΙΔΟΥ, ΛΙΛΑ ΜΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΛΙΟΣ, ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΦΙΛΙΑΔΗ, ΜΠΕΝ ΣΤΑΣΕΝ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΥΦΑΝΤΗΣ , ΦΩΤΗΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ
Διάρκεια: 1:25
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
 Σαβ./ Κυρ. : 17:50 – ΑΙΘΟΥΣΑ 3

 

 

Η ΤΑΙΝΙΑ LEGO 2 (Μεταγλ.) - THE LEGO MOVIE 2 GR

Έχουν περάσει πέντε χρόνια από τότε που όλα κυλούσαν ήρεμα. Όμως τώρα οι πολίτες του Μπρίκσμπουργκ αντιμετωπίζουν μια τεράστια νέα απειλή: οι εισβολείς LEGO DUPLO® από το διάστημα καταστρέφουν τα πάντα στο πέρασμά τους με αστραπιαία ταχύτητα. Ο αγώνας για να τους νικήσουν και να αποκαταστήσουν το σύμπαν της LEGO, θα στείλει τους Έμμετ, Λούσι, Μπάτμαν και την υπόλοιπη παρέα σε απομακρυσμένους, ανεξερεύνητους κόσμους, συμπεριλαμβανομένου ενός παράξενου γαλαξία με φανταστικούς πλανήτες, αλλόκοτους κατοίκους και κολλητικά τραγούδια. Η περιπέτεια θα δοκιμάσει το θάρρος τους, την επινοητικότητα και τις δεξιότητες τους στο κτίσιμο, ενώ, ταυτόχρονα, θα τους κάνει να συνειδητοποιήσουν πόσο ξεχωριστοί είναι.

Σκηνοθεσία: ΜΑΪΚ ΜΙΤΣΕΛ
Με τις φωνές των: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΥΡΛΑΜΠΑΣ, ΝΤΟΡΙΝΑ ΘΕΟΧΑΡΙΔΟΥ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΙΟΥΛΗΣ, ΦΩΤΗΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ , ΤΖΙΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΘΑΝΟΣ ΛΕΚΚΑΣ, ΕΒΕΛΥΝ ΑΣΟΥΑΝΤ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΚΟΥΡΗΣ
Διάρκεια: 1:45
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
 Σαβ./ Κυρ. : 17:10 – ΑΙΘΟΥΣΑ 2

 

 

ΕΜΕΙΣ - US

Ένα απροσδιόριστο και σκοτεινό τραύμα στοιχειώνει την ηρωίδα, το οποίο μέσα στα χρόνια βρίσκει τρόπους να επανέρχεται και να διαταράσσει τη γαλήνια οικογενειακή ζωή. Η ηρωίδα είχε βρεθεί ως παιδί στο (μακρινό πλέον) 1986, σε ένα απομακρυσμένο παιχνίδι τρόμου, σε ένα μικρό λούνα παρκ κοντά στην παραλία. Κάτι μακάβριο θα άλλαζε τη ζωή της για πάντα. Εκείνο το ανεξήγητο συμβάν θα έρθει να στοιχειώσει τη σημερινή οικογένειά της και το «άγνωστο» θα έρθει να τη βρει, σχεδόν καρμικά, με «δολοφονικές» ορέξεις, απειλώντας έτσι το σύγχρονο Αμερικάνικο όνειρο στο οποίο ζει εφησυχασμένη. Τα πάντα θα πάρουν μια ακατανόητη και εφιαλτική τροπή, όταν στο κατώφλι του εξοχικού σπιτιού της οικογένειας, θα εμφανιστεί μια «άλλη» τετραμελής οικογένεια που έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με τους ήρωες και που μοιάζει να είναι το είδωλο του σκοτεινού καθρέφτη τους.

Σκηνοθεσία: ΤΖΟΡΝΤΑΝ ΠΙΛ
Πρωταγωνιστούν: ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ ΜΟΣ, ΛΟΥΠΙΤΑ ΝΙΟΝΓΚΟ, ΕΒΑΝ ΑΛΕΞ, ΚΑΛΙ ΣΕΛΝΤΟΝ, ΜΑΝΤΙΣΟΝ ΚΑΡΙ, ΝΟΕΛ ΣΕΛΝΤΟΝ, ΓΙΑΓΙΑ ΑΜΠΝΤΟΥΛ-ΜΑΤΙΝ ΙΙ, ΑΝΝΑ ΝΤΙΟΠ, ΓΟΥΙΝΣΤΟΝ ΝΤΙΟΥΚ, ΤΙΜ ΧΑΪΝΤΕΚΕΡ
Διάρκεια: 1:55
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 18
Είδος: ΘΡΙΛΕΡ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ./ Σαβ./ Κυρ./ Δευ./ Τρι./ Τετ. : 22:20 – ΑΙΘΟΥΣΑ 2

 

 

ΒΕΡΟΛΙΝΟ, Σ’ΑΓΑΠΩ  - BERLIN, I LOVE YOU

Μία ερωτική επιστολή με παραλήπτη μία μοναδική πόλη. Εικοσιπέντε χρόνια μετά την πτώση του τείχους, το Βερολίνο είναι μία από τις καταπληκτικές πόλεις του κόσμου. Εμπνέει καλλιτέχνες και σκηνοθέτες από διαφορετικούς πολιτισμούς. Η ταινία παρουσιάζει τη ματιά τους για την υπέροχη αυτή πόλη και  εντάσσεται στο franchise του Cities of Love του Emmanuel Benbihy, εμπλουτίζοντας το κινηματογραφικό σύμπαν των ρομαντικών δραμάτων-κωμωδιών όπως το Paris, je t'aime του 2006, το New York, I Love You του 2008 και το Rio, Eu Te Amo του 2014.

Πρόκειται  για  δέκα διαφορετικές σύντομες ιστορίες ανθρώπων και προβάλλεται  η δυναμική των διαπροσωπικών σχέσεων έτσι όπως διαμορφώνεται από τα προβλήματα και τις χαρές που προκύπτουν. Βέβαια δεν εστιάζει κατ’ ανάγκη στους δεσμούς που ενέχουν το ερωτικό στοιχείο, αλλά και σε εκείνους που ενώνουν π.χ μία μητέρα με την κόρη της.

Σκηνοθεσία: 11 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: ΕΛΕΝ ΜΙΡΕΝ, ΜΙΚΙ ΡΟΥΡΚ, ΤΖΙΜ ΣΤΑΡΤΖΕΣ, ΛΟΥΚ ΓΟΥΙΛΣΟΝ, ΝΤΑΪΑΝΑ ΑΓΚΡΟΝ, ΚΙΡΑ ΝΑΪΤΛΙ
Διάρκεια: 2:00
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 12
Είδος: ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. / Παρ. /Σαβ. /Κυρ. / Δευ./ Τρι./ Τετ. : 22:10 – ΑΙΘΟΥΣΑ 3

 

 

 

ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ - DRAGGED ACROSS CONCRETE

Ένας σκληρός, παλαιάς κοπής αστυνομικός και ο ευέξαπτος, νεότερος συνεργάτης του τίθενται σε διαθεσιμότητα όταν ένα βίντεο που δείχνει τις σκληρές μεθόδους καταστολής που ακολουθούν, διαρρέει στο διαδίκτυο. Με λίγα χρήματα και χωρίς καμία επιλογή, οι απογοητευμένοι αστυνομικοί βουτάνε στον εγκληματικό υπόκοσμο όπου και θα βρουν πολλά περισσότερα από όσα είχαν όσο ζούσαν στη σκιά.

Σκηνοθεσία: Σ. ΚΡΕΓΚ ΖΑΛΕΡ
Πρωταγωνιστούν: ΒΙΝΣ ΒΟΝ, ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΚΑΡΠΕΝΤΕΡ, ΛΟΡΙ ΧΟΛΝΤΕΝ, ΜΕΛ ΓΚΙΠΣΟΝ, ΤΖΟΝ ΤΖΟΝΣΟΝ
Διάρκεια: 2:30
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 15
Είδος: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. / Παρ. /Σαβ. /Κυρ. / Δευ./ Τρι./ Τετ. : 19:10 – ΑΙΘΟΥΣΑ 2

 

 

ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ 

Η «Πολιορκία», είναι η δεύτερη κατά σειρά ιστορική ταινία μεγάλου μήκους της Aratos Films, μετά την «Έξοδο 1826». Η «Πολιορκία», βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και δη στο ιστορικό γεγονός της μάχης της Μονής Δοβρά στη Βέροια, το Μάρτιο του 1822. Η ιστορία όμως επαναλαμβάνεται. Δύο αξιωματικοί του Ελληνικού στρατού στο οχυρό Ρούπελ, το Μάρτιο του 1941, έχουν να αντιμετωπίσουν τις ίδιες προκλήσεις λίγες μέρες πριν την επίθεση των Γερμανών.

Σκηνοθεσία: ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΚΑΡΑΣ
Πρωταγωνιστούν: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΤΑΙΖΗ ΣΕΜΠΕΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΩΗΣ, ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΕΛΙΔΟΥ, ΣΟΦΙΑ ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ
Διάρκεια: 1:30
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΙΣΤΟΡΙΚΗ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. / Παρ. /Σαβ. /Κυρ. / Δευ./ Τρι./ Τετ. : 19:50 – ΑΙΘΟΥΣΑ 1

 

 

ARCTIC 

Ένας άνδρας απομεμονωμένος στην Αρκτική είναι τελικά έτοιμος να αποδεχτεί την πολυαναμενόμενη διάσωσή του. Ωστόσο, μετά από ένα τραγικό ατύχημα, η ευκαιρία του χάθηκε. Πρέπει τότε να αποφασίσει εάν θα παραμείνει στη σχετική ασφάλεια της κατασκήνωσής του ή θα ξεκινήσει ένα θανατηφόρο ταξίδι μέσ’το άγνωστο, για πιθανή σωτηρία.

Σκηνοθεσία: ΤΖΟ ΠΕΝΑ
Πρωταγωνιστούν: ΜΑΝΤΣ ΜΙΚΕΛΣΕΝ
Διάρκεια: 1:30
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 12
Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. / Παρ. /Σαβ. /Κυρ. / Δευ./ Τρι./ Τετ. :  20:00 – ΑΙΘΟΥΣΑ 3

 

 

CAPTAIN MARVEL 

Η ταινία ακολουθεί την Carol Danvers, τη στιγμή που γίνεται μια από τις δυναμικές ηρωίδες του σύμπαντος, όταν ο πλανήτης Γη βρίσκεται ανάμεσα σε μια διαγαλαξιακή μάχη μεταξύ δυο εξωγήινων φυλών. Τοποθετημένο στη δεκαετία του 1990, η «Captain Marvel» είναι μια ολοκαίνουργια περιπέτεια από μια περίοδο στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, που δεν έχουμε δει ποτέ ξανά μέχρι τώρα.

Σκηνοθεσία: ΑΝΝΑ ΜΠΟΝΤΕΝ & ΡΑΪΑΝ ΦΛΕΚ
Πρωταγωνιστούν: ΤΖΟΥΝΤ ΛΟ, ΣΑΜΙΟΥΕΛ ΤΖΑΚΣΟΝ, ΜΠΕΝ ΜΕΝΤΕΛΣΟΝ, ΜΠΡΙ ΛΑΡΣΟΝ, ΛΙ ΠΕΪΣ, ΤΖΕΜΑ ΤΣΑΝ, ΜΑΚΚΕΝΑ ΓΚΡΕΪΣ
Διάρκεια: 2:00
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 12
Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ./ Σαβ./ Κυρ./ Δευ./ Τρι./ Τετ. : 22:00 – ΑΙΘΟΥΣΑ 1

 

Κανονικό 2D: 7€
Μειωμένο 2D: 5€
Κάθε Τετάρτη – Όλοι Μειωμένο: 5€

Κανονικό 3D: 8€
Μειωμένο 3D: 7€
Παιδικό + Παιδική ταινία 3D: 6€
Κάθε Τετάρτη – Όλοι Μειωμένο 3D: 7€

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.