To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (14/09 - 20/09)

To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (14/09 - 20/09)

Σεπτέμβριος 13, 2017 - 17:10
0 σχόλια

Σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα προβολής ταινιών του Cine Ville Tripolis για την κινηματογραφική εβδομάδα της σεζόν 2017 - 2018 που ξεκινά από την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου έως την Τετάρτη 20.

Πληροφορίες για το CineVille Τρίπολης δείτε ΕΔΩ

Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΑΤΟΥΣΑ (Μεταγλ.)

Ο νεαρός Άνταμ ξεκινά ένα επικό, παράτολμο ταξίδι για να ξετυλίξει το μυστήριο πίσω από τον χαμένο για χρόνια πατέρα του, που δεν είναι άλλος από τον θρυλικό Μεγαλοπατούσα! Κρυμμένος βαθιά μέσα στο δάσος για πολύ καιρό ώστε να προστατέψει τον εαυτό του και την οικογένειά του από την HairCo, μία εταιρία-κολοσσό που θέλει να κάνει πειράματα χρησιμοποιώντας το μοναδικό του DNA, θα πρέπει να επανασυνδεθεί με το γιο του και, μαζί, να προετοιμαστούν για τον επερχόμενο κίνδυνο.

Σκηνοθεσία: ΠΙΤΕΡ ΣΤΑΣΕΝ
Με τις φωνές των: ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΙΜΠΙΛΑΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΔΑΜΟΥΛΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΛΑΙΝΗΣ, ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΣΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΟΥΛΑ ΚΩΣΤΑ
Διάρκεια: 1:30
Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: Κινούμενα Σχέδια

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:    Σαβ./ Κυρ. : 17:40
 

ΕΓΩ Ο ΑΠΑΙΣΙΟΤΑΤΟΣ 3 (Μεταγλ.)

Ο Γκρου και τα minions του επιστρέφουν για μια ακόμη φορά! Ο πρώην απαισιότατος κακός έχει παντρευτεί την πράκτορα της Αντιτρομοκρατικής, την Λούσι, και μαζί μεγαλώνουν τα τρία κοριτσάκια που είχε υιοθετήσει! Όμως η αποτυχία να συλλάβουν τον Μπάλταζαρ Μπρατ, το πρώην παιδί θαύμα της δεκαετίας του 80’, θα οδηγήσει στην απόλυση τους από την υπηρεσία. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Γκρου θα ανακαλύψει μετά από χρόνια ότι έχει έναν δίδυμο αδερφό, τον Ντρου, ο οποίος είναι επαγγελματίας κακοποιός. Η οικογενειακή συνάντηση θα γίνει η αρχή για την επιστροφή του Γκρου στην εγκληματική ζωή! Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, τα minionsπου έχουν βαρεθεί την ειρηνική ζωή θα κάνουν την δική τους επανάσταση!

Σκηνοθεσία: ΚΑΪΛ ΜΠΑΝΤΑ & ΠΙΕΡ ΚΟΦΙΝ
Με τις φωνές των: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΙΡΓΚΙΣ, ΑΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΚΙΚΑΣ, ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
Διάρκεια: 1:30
Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: Κινούμενα Σχέδια

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:    Σαβ./ Κυρ. : 17:50

*ANNABELLE: CREATION

Μια καλόγρια μαζί με μια ομάδα ορφανών κοριτσιών, θα αναζητήσουν νέα στέγη μετά την καταστροφή του ορφανοτροφείου τους. Αυτοί που θα τους φιλοξενήσουν είναι ένας πρώην κουκλοποιός που ζει μόνος με την σύζυγο του. Μετά τον τραγικό θάνατο της κόρης του ζευγαριού, η παρουσία παιδιών στο σπίτι θα δώσει μια νέα ζωντάνια. Όλα όμως θα αλλάξουν όταν τα κορίτσια αρχίσουν να επηρεάζονται από μια σκοτεινή παρουσία που όπως φαίνεται πηγάζει από μια κούκλα....

Σκηνοθεσία: ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΣΑΝΤΜΠΕΡΓΚ
Πρωταγωνιστούν: ΜΙΡΑΝΤΑ ΟΤΟ, ΑΝΤΟΝΙ ΛΑΠΑΛΙΑ, ΣΑΜΑΡΑ ΛΙ
Διάρκεια: 1:45
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 18
Είδος: ΘΡΙΛΕΡ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:    Πεμ./ Παρ./ Σαβ./ Κυρ./ Δευ. / Τριτ. / Τετ. : 22:20

Η ταινία Annabelle: Creation έχει κριθεί ως ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 15!

*Ο ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ

Ο Μάικλ Μπράις, πρώην σωματοφύλακας υψηλού επιπέδου, θα αναγκαστεί να συγκρατήσει τα νεύρα του όταν η πρώην του, και πράκτορας της Interpol, του ζητήσει να την βοηθήσει σε μια σημαντική αποστολή. Ο πιο διάσημος εκτελεστής στον κόσμο, ο Ντάριους Κινκέιντ, πρέπει να καταθέσει στο δικαστήριο ενάντιας του αδίστακτου δικτάτορα Βλάντισλαβ Ντούκοβιτς αλλά μέσα στις μυστικές υπηρεσίες υπάρχει προδότης. Το πρόβλημα είναι ότι Μπράις και Κινκέιντ, εκτός από εντελώς αντίθετοι χαρακτήρες, είναι και θανάσιμοι εχθροί. Ο Μπράις έχει λίγες ώρες να μεταφέρει τον Κινκέιντ από την Αγγλία στην Ολλανδία αποφεύγοντας τους μισθοφόρους του δικτάτορα αλλά και την τάση να πυροβολήσει τον πελάτη του!

Σκηνοθεσία: ΠΑΤΡΙΚ ΧΙΟΥΖ
Πρωταγωνιστούν: ΡΑΪΑΝ ΡΕΪΝΟΛΝΤΣ, ΣΑΜΟΥΕΛ ΤΖΑΚΣΟΝ, ΕΛΟΝΤΙ ΓΙΑΝΓΚ, ΓΚΑΡΙ ΟΛΝΤΜΑΝ
Διάρκεια: 1:55
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 15
Είδος: ΚΩΜΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:    Πεμ./ Παρ./ Σαβ./ Κυρ./ Δευ. / Τριτ. / Τετ. : 19:50

AMERICAN MADE

Ο Μπάρι Σιλ είναι ένας ταλαντούχος πιλότος επιβατικού αεροπλάνου. Η ζωή του θα αλλάξει όταν βρεθεί να δουλεύει για την C.I.A., την Δίωξη αλλά και τον Πάμπλο Εσκομπάρ σε μια περιπέτεια γεμάτη παρανομία, ναρκωτικά και υπέρογκα ποσά αμοιβής. Η πραγματική ιστορία που διηγείται την εξωπραγματική εξωτερική πολιτική των Η.Π.Α. την δεκαετία του ’80.

Σκηνοθεσία: ΝΤΑΓΚ ΛΙΜΑΝ
Πρωταγωνιστούν: ΤΟΜ ΚΡΟΥΖ, ΝΤΟΜΝΑΛ ΓΚΛΙΖΟΝ, ΣΑΡΑ ΡΑΪΤ
Διάρκεια: 1:55
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 15
Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:    Πεμ./ Παρ./ Σαβ./ Κυρ./ Δευ. / Τριτ. / Τετ. : 19:40
 

ΔΟΥΝΚΕΡΚΗ 

Κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, 400.000 στρατιώτες των Συμμάχων θα αποκλειστούν στην πόλη Δουνκέρκη. Με τις δυνάμεις του Άξονα να πλησιάζουν για να τους βομβαρδίσουν καταστρώνεται ένα ηρωικό σχέδιο διάσωσης των στρατιωτών. Απλοί πολίτες θα αψηφήσουν την έντονη μάχη που διεξάγεται στο έδαφος, στον αέρα και στη θάλασσα και εθελοντικά θα επιχειρήσουν να σώσουν τους στρατιώτες πριν είναι αργά. Ο χαρισματικός σκηνοθέτης Christopher Nolan («Σκοτεινός Ιππότης» τριλογία, Interstellar) σε συνεργασία με τον βραβευμένο συνθέτη Hans Zimmer μας υπόσχονται καθηλωτικές στιγμές στην κινηματογραφική μεταφορά της πραγματικής ιστορίας που άλλαξε την ροή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου!

Σκηνοθεσία: ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΝΟΛΑΝ
Πρωταγωνιστούν: ΤΟΜ ΧΑΡΝΤΙ, ΚΕΝΕΘ ΜΠΡΑΝΑ, ΚΙΛΙΑΝ ΜΕΡΦΙ, ΜΑΡΚ ΡΑΪΛΑΝΣ, ΧΑΡΙ ΣΤΑΪΛΣ, ΦΙΟΝ ΓΟΥΑΪΤΧΕΝΤ
Διάρκεια: 1:45
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 15
Είδος: ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:    Πεμ./ Παρ./ Σαβ./ Κυρ./ Δευ. / Τριτ. / Τετ. : 22:10

* Ο ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ( THE HITMAN’S BODYGUARD ) 
και
* ANNABELLE: CREATION
Θα προβάλλονται από:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 
 

Κανονικό 2D: 7€
Μειωμένο 2D: 5€
Κάθε Τετάρτη – Όλοι Μειωμένο: 5€

Κανονικό 3D: 8€
Μειωμένο 3D: 7€
Παιδικό + Παιδική ταινία 3D: 6€
Κάθε Τετάρτη – Όλοι Μειωμένο 3D: 7€


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.