To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (11/4 - 17/4)

To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (11/4 - 17/4)

Απρίλιος 10, 2019 - 15:46
0 σχόλια

Σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα προβολής ταινιών του Cine Ville Tripolis για την κινηματογραφική εβδομάδα της σεζόν  2019 που ξεκινά από την Πέμπτη 11 Απριλίου έως την Τετάρτη 17 Απριλίου.

Πληροφορίες για το CineVille Τρίπολης δείτε ΕΔΩ

 

8η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ

Ο Αφρικάνικος κινηματογράφος ζωντανεύει στο Cine Ville Τρίπολης από Πέμπτη 11 Απριλίου έως και Τετάρτη 17 Απριλίου. Το πλούσιο σε ταινίες φεστιβάλ μας συστήνει στον κινηματογράφο χωρών όπως Αλγερία, Αιθιοποία, Κένυα, Μαρόκο, Νότια Αφρική και Τυνησία. Την Πέμπτη 11 Απριλίου η είσοδος θα γίνεται μόνο με πρόσκληση. Από την Παρασκευή 12 Απριλίου έως και την Τετάρτη 17 Απριλίου η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

 

ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ (Μεταγλ.) - WONDER PARK GR

Μια οχτάχρονη με ταλέντο στις μηχανολογικές εφευρέσεις δημιουργεί με τη φαντασία της ένα εντυπωσιακό λούνα παρκ που όμως, όπως ανακαλύπτει, ζωντανεύει. Όταν το αγαπημένο της πάρκο κινδυνεύσει, μόνο εκείνη μπορεί να σώσει τη δημιουργία της με τη βοήθεια της ασταμάτητης φαντασίας της και των πολύ ξεχωριστών φίλων της.

Σενάριο: ΑΝΤΡΕ ΝΕΜΕΚ
Με τις φωνές των: ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΝΟΣ
Διάρκεια: 1:30
Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Σαβ./ Κυρ. :  17:00 – ΑΙΘΟΥΣΑ 3

 

 

CORGI: ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ (Μεταγλ.) - THE QUEEN’S CORGI GR

Η συναρπαστική περιπέτεια του Ρεξ, του αγαπημένου σκύλου της βασίλισσας, που το σκάει από το παλάτι και βρίσκεται αβοήθητος σε ένα καταφύγιο σκύλων στο Λονδίνο. Εκεί θα μπλέξει σε ένα κλαμπ κυνομαχιών γεμάτο άγρια αδέσποτα και θα μάθει πως για να γίνει ο πρώτος σκύλος θα πρέπει να το κερδίσει με την αξία του. Κατά τη διάρκεια του επικού ταξιδιού του για να βρει τη βασίλισσα, ο Ρεξ θα ερωτευτεί, θα ενηλικιωθεί και θα ανακαλύψει τον αληθινό του εαυτό.

Σκηνοθεσία: ΜΠΕΝ ΣΤΑΣΕΝ
Με τις φωνές των: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΤΙΝΟΣ ΣΟΥΤΗΣ, ΣΟΦΙΑ ΠΑΝΑΗΛΙΔΟΥ, ΛΙΛΑ ΜΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΛΙΟΣ, ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΦΙΛΙΑΔΗ, ΜΠΕΝ ΣΤΑΣΕΝ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΥΦΑΝΤΗΣ , ΦΩΤΗΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ
Διάρκεια: 1:25
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Σαβ./ Κυρ. :   17:30 – ΑΙΘΟΥΣΑ 2

 

 

ΝΤΑΜΠΟ (Μεταγλ.) - DUMBO GR

Από την Disney και τον οραματιστή σκηνοθέτη Tim Burton, η νέα, περιπετειώδης, live-action ταινία «Ντάμπο» («Dumbo»), προχωράει την πολυαγαπημένη κλασική ιστορία, στην οποία η διαφορετικότητα έχει την τιμητική της, η οικογένεια είναι ύψιστης σημασίας και τα όνειρα πετούν. Ο ιδιοκτήτης τσίρκου Max Medici  επιστρατεύει τον Holt Farrier, πρώην αστέρι του τσίρκου, και τα παιδιά του Milly και Joe για να φροντίσουν ένα νεογέννητο ελέφαντα με υπερμεγέθη αυτιά, τα οποία τον κάνουν περίγελο ενός τσίρκου που πνέει τα λοίσθια. Όταν ανακαλύπτουν όμως ότι ο Ντάμπο μπορεί να πετάξει, το τσίρκο ξαναζεί τις παλιές του δόξες, προσελκύοντας τον επιχειρηματία V.A. Vandever, που θέλει το ασυνήθιστο παχύδερμο για την Dreamland, το εντυπωσιακό του σόου. Ο Ντάμπο φτάνει σε νέα ύψη στο πλευρό της γοητευτικής και ταλαντούχας ακροβάτριας Colette Marchant, μέχρι που ο Holt ανακαλύπτει ότι, πίσω από την εκτυφλωτική γυαλάδα της Dreamland, κρύβονται σκοτεινά μυστικά.

Σκηνοθεσία: ΤΙΜ ΜΠΑΡΤΟΝ
Πρωταγωνιστούν: ΝΤΑΝΙ ΝΤΕ ΒΙΤΟ, ΚΟΛΙΝ ΦΑΡΕΛ, ΕΥΑ ΓΚΡΙΝ, ΑΛΑΝ ΑΡΚΙΝ, ΜΑΪΚΛ ΚΙΤΟΝ, ΝΙΚΟ ΠΑΡΚΕΡ, ΦΙΝΛΕΪ ΧΟΜΠΙΝΣ
Διάρκεια: 1:50
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Σαβ./ Κυρ. : 17:20 – ΑΙΘΟΥΣΑ 1

 

 

HELLBOY: ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ - HELLBOY

Ο Hellboy επιστρέφει από την κόλαση στην Αγγλία, όπου πρέπει να νικήσει την παντοδύναμη μάγισσα Νίμουε, σύντροφο του Μέρλιν και γνωστή ως «Βασίλισσα του Αίματος» ή «Κυρά της Λίμνης» από τον μύθο του Αρθούρου. H Νίμουε βρίσκεται φυλακισμένη ως τη μέρα που θα καταφέρει να απελευθερωθεί και να συγκρουστεί σε μια επική μάχη με τον Hellboy, μια μάχη ικανή να φέρει το τέλος του κόσμου. Στόχος της η καταστροφή της ανθρωπότητας και ο μόνος που μπορεί να την σταματήσει είναι ο Hellboy. Πιο βίαιος, πιο αιμοδιψής και πιο σαρκαστικός από ποτέ.

Σκηνοθεσία: ΝΙΛ ΜΑΡΣΑΛ
Πρωταγωνιστούν: ΜΙΛΑ ΓΙΟΒΟΒΙΤΣ, ΙΑΝ ΜακΣΕΪΝ, ΣΑΣΑ ΛΕΪΝ, ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΧΑΡΜΠΟΥΡ
Διάρκεια: 2:00
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 18
Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ./ Σαβ./ Κυρ./ Δευ./ Τρι./ Τετ. : 22:20 – ΑΙΘΟΥΣΑ 2

 

 

SHAZAM!

Ο Μπίλι Μπάτσον είναι ένα 14χρονο ορφανό αγόρι που αλλάζει τις θετές οικογένειες σαν τα πουκάμισα λόγω της διαρκούς αναζήτησης του για την πραγματική του μητέρα. Στην νέα του οικογένεια θα γνωρίσει τον Φρέντι, ένα νεαρό αγόρι που λατρεύει τους υπερ-ήρωες. Τίποτα όμως δεν τον έχει προετοιμάσει για το γεγονός ότι και ο ίδιος θα γίνει σουπερ-ήρωας. Ο Μπίλι θα γίνει ο εκλεκτός ενός αρχαίου μάγου ο οποίος θα του δώσει τις δυνάμεις του. Το μόνο που έχει να κάνει ο Μπίλι είναι να φωνάξει τη λέξη «Shazam» για να μεταμορφωθεί στον ενήλικο εαυτό του ενισχυμένο με παρόμοιες δυνάμεις με του Superman! Ωστόσο, παρά το θεόρατο και γεροδεμένο σώμα του, παραμένει μέσα του ένα παιδί που, όπως είναι φυσικό, διασκεδάζει με την ενήλικη έκδοση του εαυτού του, κάνοντας ό,τι θα έκανε κάθε έφηβος που θα αποκτούσε υπερδυνάμεις: κάνει την πλάκα του! Μπορεί να πετάξει; Βλέπει με ακτίνες Χ; Μπορεί να εξαπολύσει αστραπές από τα χέρια του; Μπορεί να κάνει κοπάνα από το σχολείο; Με τη βοήθεια του ειδήμονα σε υπερηρωικά ζητήματα φίλου του Φρέντι, ο Shazam δοκιμάζει τα όρια των ικανοτήτων του με την ανεμελιά του παιδιού που κρύβει μέσα του. Αλλά θα χρειαστεί να μάθει να ελέγχει τις ικανότητες του για να κατατροπώσει τις φονικές δυνάμεις του κακού που βρίσκονται υπό τον απόλυτο έλεγχο του Δρ. Σιβάνα, ο οποίος έχει βάλει στο μάτι τον Shazam.

Σκηνοθεσία: ΝΤΕΙΒΙΝΤ Φ. ΣΑΝΤΜΠΕΡΓΚ
Πρωταγωνιστούν: ΖΑΚΑΡΙ ΛΙΒΑΪ, ΜΑΡΚ ΣΤΡΟΝΓΚ, ΝΤΖΙΜΟΝ ΧΟΥΝΣΟΥ, ΤΖΑΚ ΝΤΙΛΑΝ ΓΚΡΕΪΖΕΡ, ΑΣΕΝ ΕΪΝΤΖΕΛ
Διάρκεια: 2:10
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 12
Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ./ Σαβ./ Κυρ./ Δευ./ Τρι./ Τετ. : 19:30 – ΑΙΘΟΥΣΑ 2

 

 

 

ΝΕΚΡΩΤΑΦΙΟ ΖΩΩΝ - PET SEMATARY

Βασισμένο στο μυθιστόρημα τρόμου του Στίβεν Κίνγκ, το «Νεκρωταφίο Ζώων» ακολουθεί τον Δρ. Λούις Κριντ, ο οποίος μετά τη μετακόμισή του με τη σύζυγό του Ρέιτσελ και τα δύο μικρά παιδιά τους από τη Βοστώνη στο Μέιν, ανακαλύπτει ένα μυστηριώδη τόπο ταφής κρυμμένο βαθιά μέσα στο δάσος που βρίσκεται δίπλα στο νέο τους σπίτι. Όταν μια τραγωδία χτυπά την οικογένειά του, ο Λούις θα στραφεί στον ασυνήθιστο γείτονά του Τζαντ Κράνταλ, προκαλώντας μια επικίνδυνη αλυσιδωτή αντίδραση που θα απελευθερώσει ένα άνευ προηγουμένου κακό με τρομακτικές συνέπειες.

Σκηνοθεσία: ΚΕΒΙΝ ΚΟΛΣ & ΝΤΕΝΙΣ ΒΙΝΤΜΑΪΕΡ
Πρωταγωνιστούν: ΤΖΟΝ ΛΙΘΓΚΟΟΥ, ΤΖΕΪΣΟΝ ΚΛΑΡΚ , ΕΪΜΙ ΣΕΪΜΕΤΖ
Διάρκεια: 1:40
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 18
Είδος: ΘΡΙΛΕΡ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. / Παρ. /Σαβ. /Κυρ. / Δευ./ Τρι./ Τετ. : 22:10 – ΑΙΘΟΥΣΑ 1

 

 

Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΕΛΟΣ - THE PROFESSOR AND THE MADMAN

Λονδίνο, 1872. Ο καθηγητής Τζέιμς Μάρεϊ αρχίζει να συγκεντρώνει ορισμούς με αφορμή την πρώτη έκδοση του Λεξικού της Οξφόρδης για την αγγλική γλώσσα. Λαμβάνει πάνω από 10,000 λήμματα από έναν δόκτορα Γουίλιαμ Μάινορ, ο οποίος είναι τρόφιμος σε άσυλο φρενοβλαβών εγκληματιών. Βασισμένη στο ομώνυμο διεθνές μπεστ σέλερ του Σάιμον Γουίντσεστερ, η ταινία είναι μια συναρπαστική αληθινή ιστορία παραφροσύνης, ιδιοφυΐας και εμμονής, με πρωταγωνιστές δύο αξιόλογους άντρες που άφησαν το σημάδι τους γράφοντας το Λεξικό της Αγγλικής Γλώσσας της Οξφόρδης, ένα εγχείρημα ξεκίνησε το 1857 και ήταν ένα από τα πιο φιλόδοξα και επαναστατικά έργα του ανθρώπινου πνεύματος.

Σκηνοθεσία: ΦΑΡΧΑΝΤ ΣΑΦΙΝΙΑ
Πρωταγωνιστούν: ΣΟΝ ΠΕΝ, ΣΤΙΒ ΚΟΥΓΚΑΝ, ΕΝΤΙ ΜΑΡΣΑΝ, ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΕΛ, ΝΑΤΑΛΙ ΝΤΟΡΜΕΡ, ΤΖΕΡΕΜΙ ΙΡΒΙΝ, ΜΕΛ ΓΚΙΠΣΟΝ
Διάρκεια: 2:00
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 15
Είδος: ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ./ Σαβ./ Κυρ./ Δευ./ Τρι./ Τετ. : 19:40 – ΑΙΘΟΥΣΑ 1

 

Κανονικό 2D: 7€
Μειωμένο 2D: 5€
Κάθε Τετάρτη – Όλοι Μειωμένο: 5€

Κανονικό 3D: 8€
Μειωμένο 3D: 7€
Παιδικό + Παιδική ταινία 3D: 6€
Κάθε Τετάρτη – Όλοι Μειωμένο 3D: 7€

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.