To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (11/01 - 17/01)

To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (11/01 - 17/01)

Ιανουάριος 11, 2018 - 08:00
0 σχόλια

Σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα προβολής ταινιών του Cine Ville Tripolis για την κινηματογραφική εβδομάδα της σεζόν 2017 - 2018 που ξεκινά από την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου έως την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου.

Πληροφορίες για το CineVille Τρίπολης δείτε ΕΔΩ

ΦΕΡΔΙΝΑΝΔΟΣ (Μεταγλ.) - FERDINAND GR

To «Φερδινάνδος» εξιστορεί τη ζωή ενός γιγαντιαίου ταύρου με μεγάλη καρδιά. Όταν θα τον περάσουν για επικίνδυνο κτήνος, θα τον αιχμαλωτίσουν, απομακρύνοντας τον από το σπίτι του. Αποφασισμένος να επιστρέψει στην οικογένεια του, θα οδηγήσει μία αταίριαστη ομάδα στην μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής τους. Με φόντο την Ισπανία, ο Φερδινάνδος αποδεικνύει πως δε μπορείς να κρίνεις έναν ταύρο από τα κέρατα του.

Σκηνοθεσία: ΚΑΡΛΟΣ ΣΑΛΝΤΑΝΑ
Με τις φωνές των: ΦΟΙΒΟΣ ΡΙΜΕΝΑΣ, ΑΝΤΡΙΑ ΡΑΠΤΗ, ΜΑΡΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΝΤΟΝΑΚΗ
Διάρκεια: 1:45
Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Σαβ. / Κυρ. : 17:00

 

COCO (Μεταγλ.)

Παρά τη μυστηριώδη οικογενειακή απαγόρευση της μουσικής -η οποία κρατάει ολόκληρες γενιές-, ο Miguel ονειρεύεται να γίνει ένας επιδέξιος μουσικός σαν το είδωλό του, τον Ernesto de la Cruz. Μετά από μερικά αλλόκοτα γεγονότα, και λαχταρώντας να αποδείξει το ταλέντο του, ο Miguel θα βρεθεί στην εκθαμβωτική και πολύχρωμη Χώρα τον Προγόνων. Στην πορεία θα συναντήσει τον Hector, έναν γοητευτικό απατεώνα, και μαζί θα κάνουν ένα απίθανο ταξίδι, προσπαθώντας να ανακαλύψουν την αλήθεια της οικογενειακής ιστορίας του Miguel.

Σκηνοθεσία: ΛΙ ΟΥΝΚΡΙΤΣ, ΑΝΤΡΙΑΝ ΜΟΛΙΝΑ
Με τις φωνές των: ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΑΣΙΩΤΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΙΑ ΚΟΣΚΙΝΑ, ΒΙΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ
Διάρκεια: 1:50
Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: Κινούμενα Σχέδια

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Σαβ. / Κυρ. : 17:30

 

 

ΠΑΝΤΙΝΓΚΤΟΝ 2 (Μεταγλ.) - PADDINGTON 2 GR

Ο Πάντινγκτον, ο πιο αγαπημένος αρκούδος στον κόσμο, επιστρέφει σε μία ξεκαρδιστική και γεμάτη δράση ταινία. Ο Πάντινγκτον ζει πλέον ευτυχισμένος με την καινούρια του οικογένεια, τους Μπράουν, στο Ουίνζντορ Γκάρντενς. Κι ενώ ψάχνει να βρει το τέλειο δώρο για την θεία του τη Λούση, που κλείνει τα 100 της χρόνια, ο Πάντινγκτον εντοπίζει ένα μοναδικό pop-up βιβλίο στην αντικερί του κ. Γκρούμπεν. Όταν όμως το βιβλίο εξαφανίζεται, ο Πάντινγκτον και οι Μπράουν ξεκινάνε ένα απίστευτο περιπετειώδες ταξίδι προκειμένου να λύσουν το μυστήριο.

Σκηνοθεσία: ΠΟΛ ΚΙΝΓΚ
Με τις φωνές των: ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ, ΧΡΥΣΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΦΩΤΗΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΔΑΜΟΥΛΗΣ, ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΦΙΛΙΑΔΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΜΑΥΡΙΑΣ

Διάρκεια: 1:40
Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΠΑΙΔΙΚΗ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Σαβ. /Κυρ. : 17:20

 

 

JUMANJI: ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ -  JUMANJI: WELCOME TO THE JUNGLE
 
Το 1996, ένα χρόνο μετά τα γεγονότα της ταινίας Jumanji, ένας νεαρός ονόματι Alex θα λάβει από τον πατέρα του το επιτραπέζιο Jumanji το οποίο το βρήκε στη παραλία. Αδιαφορώντας για το παιχνίδι, μιας και τα επιτραπέζια έχουν ξεπεραστεί, θα το αγνοήσει κάνοντας έτσι το Jumanji να μεταμορφωθεί σε ένα video game για 5 παίχτες. Ο Alex θα θελήσει να παίξει την πρώτη πίστα αλλά το παιχνίδι θα τον τραβήξει μέσα στον κόσμο του.

Εϊκοσι χρόνια μετά, ο διευθυντής του τοπικού λυκείου θα αναθέσει σε τέσσερις μαθητές να καθαρίσουν την αποθήκη του σχολείου ως τιμωρία για την συμπεριφορά τους. Εκεί θα εντοπίσουν το video game Jumanji. Αγνοώντας τις εντολές του διευθυντή τους, θα αποφασίσουν να περάσουν την ώρα τους παίζοντας το παιχνίδι. Ο κάθε ένας θα επιλέξει έναν από τους τέσσερις διαθέσιμους ήρωες του παιχνιδιού μιας και ένας πέμπτος ήρωας φαίνεται «κλειδωμένος» και ξαφνικά θα βρεθούν και αυτοί μέσα στο παιχνίδι. Αφού συνειδητοποιήσουν ότι έχουν πάρει τη μορφή των ηρώων που επέλεξαν, θα πρέπει να συνεργαστούν για να κερδίσουν το παιχνίδι και να επιστρέψουν πίσω στο κόσμο τους!

Σκηνοθεσία: ΤΖΕΪΚ ΚΑΣΝΤΑΝ
Πρωταγωνιστούν: ΝΤΟΥΕΪΝ «THE ROCK” ΤΖΟΝΣΟΝ, ΚΑΡΕΝ ΓΚΙΛΑΝ, ΚΕΒΙΝ ΧΑΡΤ, ΤΖΑΚ ΜΠΛΑΚ, ΝΙΚ ΤΖΟΝΑΣ, ΑΛΕΞ ΓΟΥΛΦ, ΣΕΡΝΤΑΡΙΟΥΣ ΜΠΛΕΪΝ, ΜΑΝΤΙΣΟΝ ΑΪΖΜΑΝ, ΜΟΡΓΚΑΝ ΤΕΡΝΕΡ

Διάρκεια: 2:10
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. / Παρ. / Σαβ. / Κυρ. / Δευ. / Τρι. / Τετ. : 19:30

 

THE POST: ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ - THE POST

Για αρκετά χρόνια η Αμερική έκρυβε από το λαό της την αλήθεια σχετικά με τον πόλεμο στο Βιετνάμ. Η πρώτη γυναίκα ιδιοκτήτρια εφημερίδας μαζί με έναν δυναμικό εκδότη, θα ξεκινήσουν έναν αγώνα δρόμου και σασπένς με σκοπό να αποκαλύψουν την αλήθεια στον κόσμο. Ο Steven Spielberg σκηνοθετεί τους Tom Hanks και Meryl Streep στη νέα δραματική ταινία που έχει βασιστεί στα πραγματικά γεγονότα που σημάδεψαν την μεγαλύτερη κόντρα ανάμεσα στη δημοσιογραφία και τις κυβερνήσεις της Αμερικής. Τη μουσική της ταινίας την υπογράφει ο John Williams (Star Wars, Indiana Jones, Jurassik Park)!
 

Σκηνοθεσία: ΣΤΙΒΕΝ ΣΠΙΛΜΠΕΡΓΚ
Πρωταγωνιστούν: ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ, ΜΕΡΙΛ ΣΤΡΙΠ, ΣΑΡΑ ΠΟΛΣΟΝ, ΜΠΟΜΠ ΟΝΤΕΝΚΕΡΚ
Διάρκεια: 1:55
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 12

Είδος: ΔΡΑΜΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. / Παρ. / Σαβ. / Κυρ. / Δευ. / Τρι. / Τετ. : 19:20 & 22:00

 

 

MOLLY’S GAME

 
Η πραγματική ιστορία της Molly Bloom, μιας αθλήτριας του σκι Ολυμπιακών προδιαγραφών, που για αρκετά χρόνια διοργάνωνε το πιο αποκλειστικό και υψηλού κινδύνου παιχνίδι poker και έγινε στόχος του F.B.I.. Ο θρυλικός σεναριογράφος Aaron Sorkin, βραβευμένος με Χρυσές Σφαίρες και Oscar για τη δουλειά του στις επιτυχίες The Social Network, Steve Jobs, The West Wing, υπογράφει το σενάριο και αναλαμβάνει και τη σκηνοθεσία καθοδηγώντας τους Jessica Chastain και Idris Elba στη ταινία που βασίστηκε στην αυτοβιογραφία της ίδιας της Molly Bloom!
 

Σκηνοθεσία: ΑΑΡΟΝ ΣΟΡΚΙΝ
Πρωταγωνιστούν: ΤΖΕΣΙΚΑ ΤΣΑΣΤΕΪΝ, ΙΝΤΡΙΣ ΕΛΜΠΑ, ΚΕΒΙΝ ΚΟΣΤΝΕΡ, ΜΑΪΚΛ ΣΕΡΑ, ΤΖΕΡΕΜΙ ΣΤΡΟΝΓΚ

Διάρκεια: 2:15
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 15
Είδος: ΔΡΑΜΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. / Παρ. / Σαβ. / Κυρ. / Δευ. / Τρι. / Τετ. : 22:10

 

 

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΗ ΨΥΧΗ: ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΛΕΙΔΙ - INSIDIOUS: THE LAST KEY

Τα δημιουργικά μυαλά πίσω από την τριλογία τρόμου Παγιδευμένη Ψυχή επιστρέφουν με το Παγιδευμένη Ψυχή: Το Τελευταίο Κλειδί. Στη νέα ταινία επιστρέφει η βετεράνος Δρ. Elise Rainier, η ευφυής παραψυχολόγος που πρέπει αυτή τη φορά να αντιμετωπίσει το πιο τρομαχτικό και προσωπικό της κυνήγι φαντασμάτων, μέσα στο δικό της σπίτι.

Σκηνοθεσία: ΑΝΤΑΜ ΡΟΜΠΙΤΕΛ
Πρωταγωνιστούν: ΛΙΝ ΣΕΪ, ΑΝΓΚΟΥΣ ΣΑΜΠΣΟΝ, ΤΖΟΣ ΣΤΙΟΥΑΡΤ, ΚΕΪΤΛΙΝ ΤΖΕΡΑΡΝΤ
Διάρκεια: 1:40
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 18
Είδος: ΘΡΙΛΕΡ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. / Παρ. / Σαβ. / Κυρ. / Δευ. / Τρι. / Τετ. : 21:50

 

 

 

THE BACHELOR 2

 Μία από τις εμπορικότερες Ελληνικές ταινίες της προηγούμενης κινηματογραφικής σεζόν επιστρέφει! Ένας φίλος από τα παλιά ετοιμάζεται να παντρευτεί, άρα μία νέα ευκαιρία για bachelor party προκύπτει και φυσικά οι ήρωες μας δεν θα την αφήσουν να πάει χαμένη. Υπάρχει όμως μία σημαντική διαφορά που θα δοκιμάσει τα όριά τους: ο γάμος πρόκειται να γίνει στην Κρήτη και οι Σφακιανοί συγγενείς της νύφης δεν αστειεύονται. Νέοι φίλοι αλλά και εχθροί θα ενταχθούν στην παρέα, θα αντιμετωπίσουν Κρητικές βεντέτες αλλά και τις συνέπειες του πιο επικού bachelor party.

Σκηνοθεσία: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ 
Πρωταγωνιστούν: ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΙΣΚΑΔΟΥΡΑΚΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΒΟΥΡΛΙΩΤΗΣ, ΗΛΙΑΣ ΜΕΛΕΤΗΣ, ΤΟΝΙ ΣΦΗΝΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΙΑΤΑΣ 
Διάρκεια: 1:50
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 15
Είδος: ΚΩΜΩΔΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. / Παρ. / Σαβ. / Κυρ. / Δευ. / Τρι. / Τετ. : 19:50

Κανονικό 2D: 7€
Μειωμένο 2D: 5€
Κάθε Τετάρτη – Όλοι Μειωμένο: 5€

 

Κανονικό 3D: 8€
Μειωμένο 3D: 7€
Παιδικό + Παιδική ταινία 3D: 6€
Κάθε Τετάρτη – Όλοι Μειωμένο 3D: 7€

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.