Προετοιμασίες για το «Φεστιβάλ Τρίπολης 2015»

Προετοιμασίες για το «Φεστιβάλ Τρίπολης 2015»

Ιούνιος 08, 2015 - 20:53
4 σχόλια

Ο Δήμος Τρίπολης με το αρμόδιο Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, έχει σχεδιάσει και προγραμματίσει τις Πολιτιστικές Εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά την περίοδο Ιουλίου – Σεπτεμβρίου, με την ονομασία «Φεστιβάλ Τρίπολης 2015».

Σε αυτό το χρονικό διάστημα θα λάβουν χώρα διάφορες εκδηλώσεις, σε όλο τον Δήμο Τρίπολης με κυρίαρχα στοιχεία και χαρακτηριστικά, την μέγιστη ποιότητα,  την διασπορά των εκδηλώσεων σε πολλά μέρη και σημεία του Δήμου, την πολυπολιτισμικότητα, την Διεθνή Ταυτότητα και βέβαια τα χαμηλά έως μηδαμινά κόστη.

Σε αυτή τη προσπάθεια απευθύνουμε δημόσιο κάλεσμα σε όσους θέλουν και μπορούν. Επιχειρήσεις, Φορείς, ΜΜΕ, να γίνουν Χορηγοί.

Η Χορηγία μπορεί να είναι Οικονομική,  Επικοινωνιακή μέχρι και Εθελοντική εργασία. Οι Χορηγοί θα έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν και να προβληθούν μέσα από την ιστοσελίδα των Πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου που θα δημιουργηθεί και  τον πλήρη, αναλυτικό Πρόγραμμα που έχουμε σχεδιάσει και θα τυπωθούν σε πάρα πολλά κομμάτια.

Το συγκεκριμένο, θα έχει μορφή βιβλίου τσέπης και θα μοιραστεί από πολλά σημεία και σε πολύ κόσμο. Ακόμα, θα συμπεριληφθούν και στις αφίσες, πανό, stand που θα τυπωθούν για την καλύτερη διαφήμιση των εκδηλώσεων.

Θεωρώντας μια ευκαιρία διαφήμισης των επιχειρήσεων αλλά και έμπρακτη υποστήριξη στο νέο εγχείρημα του Δήμου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου, στα τηλέφωνα 2713 600 407, 2713 600402-3, fax 2710 234 673, στο mail Press@tripolis.gr

 

Εκ του Γραφείου Τύπου


4 Σχόλια

γιατί τώρα τι θα δούμε ; τι έχουμε δει εδω που τα λέμε από τη σημερινη δημοτική αρχή!

Αποκαταστείστε κανέναν δρόμο, που είναι όλοι γεμάτοι λακκούβες και φθορές και σταματείστε την σπατάλη. Πληρώστε τους απλήρωτους εργαζόμενους της ΚΕΔΗΤ. Βοηθείστε καμία οικογένεια που πεινάει και αφήστε τα θεάματα. Λες και δεν ξέρουμε, ότι με το πρόσχημα τον πολιτιστικών εκδηλώσεων, που θέλετε να οδηγήσετε τα κονδύλια...... Σας έχουν πάρει είδηση όλοι.....Συμμαζευτείτε και κοιτάξτε να λύσετε τα προβλήματα του Δήμου, όπως είναι αυτό των απορριμμάτων.

ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Η ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ? ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΚΑΙ 2 ΜΕΤΡΑ ΕΧΕΙ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.