Προειδοποίηση για βόμβα στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης

Προειδοποίηση για βόμβα στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης

Μάρτιος 13, 2015 - 19:43
4 σχόλια

Την Παρασκευή 13 Μαρτίου λίγο πριν τις 20:00, υπήρξε προειδοποίηση για βόμβα στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης, όπου αναμενόταν να ξεκινήσει η συνεδρίαση του ΔΣ. Αυτή την ώρα στον χώρο βρίσκεται κλιμάκιο της Αστυνομίας, προκειμένου να ερευνηθεί το κτίριο.

Αρκετός κόσμος είναι συγκεντρωμένος έξω από το Πνευματικό Κέντρο, μέλη του Συντονιστικού των φορέων και των πολιτών της πόλης και δημότες, οι οποίοι είχαν προγραμματίσει για σήμερα συγκέντρωση με αίτημα να δοθεί μια οριστική λύση στο ζήτημα των απορριμμάτων. Σημειωτέον ότι ο κ. Παυλής το πρωί ανακοίνωσε ότι την επόμενη εβδομάδα θα κατατεθεί μελέτη ώστε το Μεγαβούνι να προκριθεί ως τόπος ενδιάμεσης διαχείρισης των απορριμμάτων.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ - ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Ο πρόεδρος του ΔΣ Τρίπολης κ. Κακλαμάνος μίλησε σχετικά με την είδηση που τάραξε την πόλη. «Το είδαμε και αυτό στην Τρίπολη. Λίγη ώρα πριν από τη συνεδρίαση του ΔΣ, η Αστυνομία μάς ειδοποίησε ότι υπήρχε τηλεφώνημα για βόμβα στο Πνευματικό Κέντρο. Δεν ξέρουμε αν πρόκειται περί φάρσας ή αν είναι σοβαρό. Στις 20:30 θα έρθουν εδώ ειδικά κλιμάκια της Αστυνομίας, προκειμένου να ερευνήσουν τον χώρο. Όπως ξέρετε, είναι ένα μεγάλο κτίριο, με υπόγεια, γραφεία, πολλούς χώρους που πρέπει να ερευνηθούν. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα βρεθεί τίποτα».

Ως προς τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο κ. Κακλαμάνος δήλωσε ότι με τη σύμφωνη γνώμη όλων των παρατάξεων, αναβάλλεται μάλλον για την ερχόμενη Δευτέρα. Ο δήμαρχος, όπως είπε ο κ. Κακλαμάνος, είναι καθ' οδόν από την Αθήνα. «Ραντεβού με αγάπη τη Δευτέρα», είπε χαρακτηριστικά. Ερωτηθείς αν είχε υπόψη του παρόμοια περίπτωση, απάντησε ότι από το 1975 που ασχολείται με τα του δήμου, δεν είχε συμβεί κάτι παρόμοιο σε συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΣΟ !!!!! ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ Δ.Σ. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ !!!!

Με τον Παυλή Δήμαρχο θα τα δούμε όλα. Εκτός από ανίκανος είναι και επικίνδυνος! ΑΙΣΧΟΣ!!

ΜΑΛΛΟΝ Ο ΠΑΥΛΗΣ ΕΦΕΡΝΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΠΕΣΕ ΤΗΛ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.