Πού θα τοποθετηθούν τα κιγκλιδώματα από τον πεζόδρομο Δεληγιάννη

Πού θα τοποθετηθούν τα κιγκλιδώματα από τον πεζόδρομο Δεληγιάννη

Απρίλιος 12, 2016 - 10:42
1 σχόλια

Την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016 συνεργείο του Δήμου Τρίπολης είχε αφαιρέσει τα κιγκλιδώματα από τον πεζόδρομο της οδού Δεληγιάννη, μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης.

Σχεδόν 1,5 μήνα μετά η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας Δήμου Τρίπολης με εισήγησή της ζητεί την τοποθέτηση των υπαρχόντων κιγκλιδωμάτων, με τις απαραίτητες εργασίες προσαρμογής ως προς το απαιτούμενο ύψος και μήκος (Υ=0.80m & Μ= 1.20m), έμπροσθεν των σχολείων στην Δ.Ε Τρίπολης, υπό την επίβλεψη της Τ.Υ του Δήμου Τρίπολης.

Τα κιγκλιδώματα πληρούν τις προϋποθέσεις της απρόσκοπτης και ασφαλούς κυκλοφορίας και ασφάλειας πεζών και Α.Μ.Ε.Α. (μέγιστου ύψους 80 εκ. , μήκους έως 1.50 μ. , με κενά ενδιάμεσα των κιγκλιδωμάτων 1.00 μ. και οριζόντιο εμπόδιο από τη στάθμη του πεζοδρομίου ύψους 10 εκ. για τα άτομα με μειωμένη όραση).

Η Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης ομόφωνα αποφάσισε και γνωμοδοτεί θετικά για την τοποθέτηση των κιγκλιδωμάτων έμπροσθεν των σχολείων.

Προωθεί το θέμα στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής προκειμένου να γνωμοδοτήσει σχετικά, λόγω αρμοδιότητάς της σε θέματα εξυπηρέτησης Α.Μ.Ε.Α. Εισηγείται στο Δημοτικό Συμβούλιο τη λήψη Κανονιστικής Απόφασης για τοποθέτηση σταθερών εμποδίων (κιγκλιδωμάτων) έμπροσθεν των σχολείων της Δ.Ε Τρίπολης.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

και μετά λέτε ότι ο Σμυρνιώτης δεν έκανε έργα.Ιδού ένα έργο πνοής.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.