Πότε ξεκινούν οι εργασίες στις παιδικές χαρές του δήμου Τρίπολης – Δείτε πού θα γίνουν έργα (vid)

Πότε ξεκινούν οι εργασίες στις παιδικές χαρές του δήμου Τρίπολης – Δείτε πού θα γίνουν έργα (vid)

Φεβρουάριος 25, 2020 - 12:42
8 σχόλια

Έχουν ετοιμαστεί τα τεύχη δημοπράτησης και τις επόμενες μέρες,  ίσως και σήμερα, να οριστεί η ημέρα της δημοπράτησης και αφού αναδειχθεί  ο ανάδοχος το καλοκαίρι αναμένεται να είναι έτοιμες προς παράδοση οι νέες πιστοποιημένες παιδικές χαρές στην Τρίπολη και στα χωριά του δήμου μας.

Όσον αφορά τις παιδικές χαρές που δεν θα ανακατασκευάστουν, θα γίνουν μικρές εργασίες, έτσι ώστε να πληρούν τις προϋποθέσεις και να λάβουν την πιστοποίηση.

Σκοπός του έργου είναι να δημιουργηθούν φυσικοί πολυχώροι αναψυχής, περιπάτου και άθλησης και ευεξίας για τους πολίτες του δήμου, οι οποίες δεν θα στερούνται ασφάλειας λειτουργικότητας και αισθητικής.

Ο αντιδήμαρχος αρμόδιος για τα θέματα ασφαλούς λειτουργίας των παιδικών χαρών, τήρησης του κανονισμού λειτουργίας τους και σύνταξης του προγράμματος συντήρησής τους κ. Κανελλόπουλος, σε συνέντευξή του μίλησε για τις παρεμβάσεις που θα γίνουν στις παρακάτω παιδικές χαρές:

1.       Πλατεία Άρεως

2.       Πλατεία Αγία Βαρβάρας

3.       Πλατεία Κανέλλου Δεληγιάννη (Ταμπάκικα)

4.       Πλατεία Φιλικών

5.       Οδός Αριστοφάνους (Άγιο Τρύφωνα)

6.       Μεταμορφώσεως

7.       Στοά Αθανασιάδη

8.       ΤΚ  Βλαχέρνας

9.       ΤΚ Δάρα

10.   ΤΚ Κανδήλας

11.   ΤΚ Μερκοβουνίου

Οι παιδικές χαρές που θα γίνουν μέσω ΕΣΠΑ στα χωριά είναι οι εξής:

1.       Ρίζες

2.       Κολλίνες

3.       Ασέα

4.       Κερασίτσα

Τέλος, ο κ. αντιδήμαρχος ανέφερε ότι αν γίνει η δημοπράτηση εντός του Μαρτίου, οι παιδικές χαρές θα κλείσουν και θα ανοίξουν ξανά τον Ιούνιο.

Έφη Καστραντά

Video: 

ArcadiaPortal.gr Εξελίξεις για το έργο των παιδικών χάρων στον Δήμο Τρίπολης


8 Σχόλια

ΡΕ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΕ, ΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΤΙΣ ΒΡΗΚΕΣ ΕΤΟΙΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΗ!!! ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΡΕ!!!

Που τα βρήκες τα λεφτά και τις μελέτες για τις παιδικές χαρές ρε Κανελλόπουλε; Να συγχωράτε τον Παυλή που έτρεχε στην Αθήνα μέχρι την τελευταία μέρα να εξασφαλίσει τα λεφτά και τώρα μας το παίζετε μεγαλοπολιτικοί.

Αντιδήμαρχε, μ' εκείνη τη Δαρειώτου τι θα γίνει; Ξέρεις, είναι ο ένας δρόμος από τους 80 που θα ασφαλτόστρωνε ο Παυλής ο δήμαρχος των μεγάλων ΝΟ έργων. Όσο για σένα 13:52 τι να σου πω; Ό,τι και να πω χαμένος κόπος θα είναι γιατί μόνο απ' αυτό που έγραψες φαίνεται τι στόκος είσαι. Σιδηρόστοκος. Ο Παυλής πάντως, εκτός από την ανυπαρξία του, θα μείνει στην ιστορία και ως ο δήμαρχος που υποτίθεται ότι ετοίμαζε μελέτες για να τις υλοποιήσει στην επόμενη θητεία του, γιατί ήταν απολύτως σίγουρος ότι θα ξαναέβγαινε δήμαρχος. Ουστ κι αλάργα

Κύριε Κανελλόπουλε περιμένουμε να βγει στον .. αέρα η δημοπρασία για το ΔΑΚ. Συνολική δαπάνη παρέμβασης 644.800.00 ευρώ. Φορέας χρηματ: ΥΠΕΣ/ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ 2. Εντάχθηκε το έργο στις 28-3-2019, επί Δ.Παυλή. 1.Αντικατάστσδη ταρτάν 2. Νέα όργανα στίβου 3. Επισκευή-μόνωδη εξέδρας 4.Κσθίσματα 5.Χρωματισμοί 6. Και κάποια άλλα έργα. Περιμένουμε...

Καλά με τον Αλέκο αντιδήμαρχο θα περάσει το καλοκαίρι και δε θα έχει γίνει τίποτα ακόμα. Μετά θα πάρει το κλαρίνο του και θα πάει να τραγουδήσει σε κανένα πανηγύρι.

@17:12 Τι είπες τώρα ρε μεγάλε; Τα θέλεις αυτά που λες; Να συχωράμε τον Παυλή που 5 χρόνια που ήταν στη διοίκηση του δήμου δεν έκανε τίποτα και ΘΑ έκανε έργα ΑΝ ξαναέβγαινε δήμαρχος; Ρε πάτε καλά; Κόψτε τα ληγμένα γιατί σας έχουν κάψει και τον ελάχιστο εγκέφαλο που σας ΄χει απομείνει ρεμάλια

Καθυστερήσεις σε ολα τα χρηματοδοτημένα έργα σκόπιμα απο την δημοτική αρχή του Τζιούμη για να τα πιστωθούν αυτοί και όχι η προηγούμενη διοίκηση του Παυλή που μπόρεσε και εξασφάλισε τα χρήματα και τις μελέτες.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.