Πότε ξεκινά το «χτίσιμο» του νέου Αστέρα

Πότε ξεκινά το «χτίσιμο» του νέου Αστέρα

Απρίλιος 27, 2016 - 11:19
1 σχόλια

Οι εφετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις του Αστέρα Τρίπολης ολοκληρώθηκαν με τους ανθρώπους της ομάδας και το προπονητικό τιμ να σχεδιάζει την επόμενη μέρα σε όλα τα επίπεδα.

Στα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι τώρα είδη 7 ποδοσφαιριστές αναμένεται να αποτελέσουν σύντομα παρελθόν με τον αριθμό αυτό να είναι πολύ πιθανό το επόμενο διάστημα να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο στην λογική της ανανέωσης του ρόστερ αλλά και της αγωνιστικής φιλοσοφίας.

Με τα μεταγραφικά ο Γιώργος Αθανασιάδης θα πρέπει να λογίζεται ως η πρώτη μεταγραφή καθώς οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει από τον περασμένο Ιανουάριο ενώ από κει και πέρα έχουν ξεκινήσει να μπαίνουν στο κιτρινομπλέ μικροσκόπιο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από Ελλάδα και Λατινική Αμερική κυρίως.

Ακόμα ένας βασικός πυλώνας για το χτίσιμο του νέου Αστέρα είναι και το μέρος που θα γίνει η προετοιμασία με την αρκαδική ομάδα να  ετοιμάζεται όπως όλα δείχνουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά να βρεθεί στο εξωτερικό με την Ολλανδία και την Αυστρία να είναι τα μέρη που συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες για να βάλει ο Μάκης Χάβος και οι συνεργάτες του τις πρώτες βάσεις για την νέα χρονιά.

Η πρώτη προπόνηση και η το νέο ξεκίνημα για το χτίσιμο του νέου Αστέρα της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017 όπως όλα δείχνουν  θα είναι την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου με πιο πιθανή ημερομηνία για την πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση την Δευτέρα 27 Ιουνίου.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Αφήστε τα λόγια και τις πολλές ανα;κοινώσεις ο κόσμος θα κρίνει.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.