Πότε αναμένονται χιόνια και τσουχτερό κρύο στην Τρίπολη

Πότε αναμένονται χιόνια και τσουχτερό κρύο στην Τρίπολη

Φεβρουάριος 02, 2023 - 21:00
3 σχόλια

φωτογραφία αρχείου arcadiaportal.gr

Η υπηρεσία meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, σύμφωνα με τα ως αυτή την ώρα προγνωστικά που έχει δημοσιεύσει, προβλέπει ότι η Τρίπολη θα «νατυθεί στα λευκά» την επόμενη Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά, για αύριο Παρασκευή προβλέπεται συννεφιά και θερμοκρασία που δεν θα ξεπεράσει τους 8 βαθμούς Κελσίου, με ελάχιστη τους 2 βαθμούς. Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή της θερμοκρασίας, αλλά το απόγευμα θα σημειωθεί ελαφρά βροχόπτωση.

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με τις προβλέψεις του meteo.gr, η θερμοκρασία θα πέσει ακόμα περισσότερο, με μέγιστη τους 4 βαθμούς Κελσίου και ελάχιστη τους -2, με αίσθηση -7 βαθμών Κελσίου, ενώ αναμένεται ασθενής χιονόπτωση. Τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, η μέγιστη θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τον 1 βαθμό Κελσίου, ενώ την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με τις ως τώρα προβλέψεις, σημειώνουμε, αναμένεται χιονόπτωση στην Τρίπολη, όπως και την επόμενη μέρα το πρωί, με τη θερμοκρασία να μην ξεπερνά τους 2 βαθμούς Κελσίου.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Σιγά τα ωά. Εκτός από δημοσιογραφάρες...και μετεωρολογάρες. Μπράβο, μπράβο

Ενημερωθείτε από κάνα σοβαρό σάιτ ρε το μέτεο είναι ότι να ναι. Λάθος σε όλα ειδικά για την Τρίπολη

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.