Πώς τα πήγαν οι Αρκάδες υποψήφιοι σε άλλες περιφέρειες

Πώς τα πήγαν οι Αρκάδες υποψήφιοι σε άλλες περιφέρειες

Ιανουάριος 26, 2015 - 11:31
1 σχόλια

Οι Αρκάδες υποψήφιοι βουλευτές σε άλλες εκλογικές περιφέρειες έδωσαν τη μάχη τους για μια θέση στο ελληνικό κοινοβούλιο με επιχειρήματα και πυγμή. Ωστόσο, από τους πέντε υποψηφίους σε άλλες εκλογικές περιφέρειες Αρκάδες, μόνον ο κ. Χουντής εξελέγη στη Β’ Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ, κερδίζοντας 12.255 ψήφους.

Ο κ. Χρ. Στάικος, με καταγωγή από την Τρίπολη και υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Αθηνών δεν κατόρθωσε να εκλεγεί, ενώ κέρδισε 6.019 ψήφους. Ο κ. Δ. Τσουκαλάς, υποψήφιος στη Β’ Αθηνών, δεν εξελέγη, και συγκέντρωσε 4.863 ψήφους.

Ο κ. Π. Καρβελάς, με καταγωγή από τη Δημητσάνα, ο οποίος κατείχε την έβδομη θέση στο ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ δεν εξελέγη –οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν κατόρθωσαν να βγάλουν βουλευτή Επικρατείας.

Η κυρία Γεωργία Γεννιά, δασκάλα από την Τρίπολη και υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Πειραιώς δεν εξελέγη, με 4.449 ψήφους.

Τέλος, ο κ. Ηλ. Σιώρας, υποψήφιος με το ΚΚΕ στην Α’ Αθηνών, δεν εξελέγη και έλαβε 4.576 ψήφους.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.