Τατούλης
symvolo

Επικαιρότητα

Latest

Αλέκος Τσουκόπουλος, το καθυστερημένο συγκλονιστικό κατευόδιο στον Άγιο Βασίλη Κυνουρίας στη 10ετία του 1950

Διευκρινίζω από την αρχή ότι η μικρή αυτή αναφορά δεν στοχεύει να υπερασπίσει κάποια πλευρά ή να στραφεί εναντίον άλλης, ούτε να δικαιώσει ή να κατακεραυνώσει.

Περισσότερα

Γιαννακούρας: «Κάνετε κ. Νίκα μνημόσυνα με ξένα κόλλυβα»!

Διαβάζοντας πριν λίγες μέρες δελτίο τύπου της Περιφερειακής Αρχής αναφορικά με υπογραφή συμβάσεων δύο έργων της ΠΕ Αρκαδίας και συγκεκριμένα «Αποκατάσταση βατότητας δρόμου Ράχες-Χώρα-Νιχώρι Δ.Γορτυνίας» και «Αποκατάσταση βατότητας δρόμου Κολλίνε

Περισσότερα

Σε 190.000.000 ευρώ η εκτίμηση του προϋπολογισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου για το 2020

Υψους 190.000.000 ευρώ αναμένεται να είναι ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας Πελοποννήσου για το 2020, ενώ το τεχνικό της πρόγραμμα εκτιμάται περί τα 65.000.000 ευρώ.

Περισσότερα

Ε. Π. Περιβάλλον - Αειφόρος Ανάπτυξη: Συνάντηση Νίκα με τον Γιώργο - Σταύρο Κρεμλή

Η αξιοποίηση των δυνατοτήτων που δίνει το Ε. Π. Περιβάλλον – Αειφόρος Ανάπτυξη θα αποτελέσει αντικείμενο της συνάντησης που θα έχει αύριο Τρίτη, στις 12 το μεσημέρι, στην Τρίπολη, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π.

Περισσότερα

Ο Υφ. Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης στις εργασίες της 69ης Συνόδου της Περιφερειακής Επιτροπής Ευρώπης του Π.Ο.Υ.

Ξεκίνησαν σήμερα στην Κοπεγχάγη οι εργασίες της 69ης Συνόδου της Περιφερειακής Επιτροπής (RC 69) του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στην Ευρώπη, παρουσία του Γενικού Διευθυντή του Π.Ο.Υ.

Περισσότερα

Εγγραφές επιτυχόντων σπουδαστών στο ΔΙΕΚ Μεγαλόπολης

Παρακαλούνται οι επιτυχόντες υποψήφιοι να προσέλθουν στο ΔΙΕΚ Μεγαλόπολης έως και την Πέμπτη 19-09-2019 τα απογεύματααπό τις 15:00 μέχρι τις 20:00 μ.μ., για να υποβάλουν Αίτηση Εγγραφής.

Περισσότερα

Τρίπολη: Φτιάξε τη δική σου ταινία - Δωρεάν νέος κύκλος σεμιναρίων

Το Arcadian Screenings (arcadianscreenings.gr ) διοργανώνει σεμινάρια και εργαστήρια κινηματογραφικού εγγραμματισμού με σκοπό την δημιουργία ντοκιμαντέρ και την καταγραφή μαρτυριών με χρήση οπτικοακουστικών μέσων.

Περισσότερα

Συνέχιση και επέκταση της συνεργασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου με τα Επιμελητήρια

Η συνέχιση, αλλά και η επέκταση, της συνεργασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου με τα Επιμελητήρια επαναβεβαιώθηκε στη συνάντηση που είχε σήμερα Δευτέρα στην Τρίπολη ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, με τις διοικήσεις της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών

Περισσότερα

Φιλοζωικός Τρίπολης: Να ελεγχθούν κτηνοτρόφοι και κυνηγοί για το πρόβλημα των αδέσποτων

Τον έλεγχο των κυνηγών και των κτηνοτρόφων ζητεί ο Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης με ανάρτησή του στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook.

Περισσότερα

Εβδομάδα Κινητικότητας στην Τρίπολη: Η πρώτη «μετά μουσικής δράση» και το μήνυμα για συμμετοχή (pics,vid)

Χωρίς ιδιαίτερη συμμετοχή των πολιτών της πόλης μας ξεκίνησε η πρώτη δράση που διοργάνωσε ο δήμος Τρίπολης στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας.

Περισσότερα

Σε συσπείρωση και αγώνα καλεί η ΓΣΕΕ

Το Προεδρείο της ΓΣΕΕ συναντήθηκε σήμερα Δευτέρα 16.9.2019 με τον Υπουργό Εργασίας, προκειμένου να καταθέσει τις θέσεις της εργατικής πλευράς για το αναπτυξιακό σχέδιο νόμου, που βρίσκεται στο στάδιο της διαβούλευσης και περιέχει ένα μίνι εργασιακ

Περισσότερα

Συνεδριάζει το ΔΣ Βόρειας Κυνουρίας

Σας καλούμε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση, που θα γίνει την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 18:00 στο Δημαρχείο του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν-3852/2010, όπως τροποποιήθηκε κα

Περισσότερα

Άνοδος της θερμοκρασίας με 35άρια από αύριο Τρίτη

Ανεβαίνει η θερμοκρασία, εν μέσω Σεπτεμβρίου, από αύριο Τρίτη.

Περισσότερα

Γεωργιάδης: Ενθαρρύνουμε τα έργα ΣΔΙΤ για τα απορρίμματα

Εγκρίθηκε σήμερα από την Διϋπουργική Επιτροπή Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) το έργο «Μονάδα Επεξεργασίας Αποβλήτων Δυτικού Τομέα Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας».

Περισσότερα

Επίδομα γέννας σε Έλληνες και μετανάστες από τον Ιανουάριο

Επίδομα γέννας, ύψους 2.000 ευρώ σε όλους τους Έλληνες και μετανάστες ανακοίνωσε η υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου από 1.1.2020 σημειώνοντας ότι μόνο το 10% δεν θα το πάρει λόγω πολύ υψηλών εισοδημάτων.

Περισσότερα

Σελίδες