Poll: Συμφωνείτε να υπάρχει ο όρος «Μακεδονία» στο όνομα των Σκοπίων;

Poll: Συμφωνείτε να υπάρχει ο όρος «Μακεδονία» στο όνομα των Σκοπίων;

Φεβρουάριος 04, 2018 - 18:38
6 σχόλια

Ανήμερα του συλλαλητηρίου στην Αθήνα για την Μακεδονία σας καλούμε να πάρετε θέση σχετικά με το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.

Ψηφίστε αν συμφωνείτε ή όχι στο να υπάρχει ο όρος Μακεδονία στο νέο όνομα.

 

 

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Ήταν προσωρινό όνομα, τώρα στο μόνιμο παίζονται τα πάντα. Σε τελική ανάλυση ένα λάθος του παρελθόντος θα διαιωνίζεται; Πρέπει να διορθωθεί.

Πατριώτες τρέξτε τσίμπησε τσίμπησε πιάσαμε αμερικανοτσολιά Τον ξύνισε ο Μίκης!! ΟΥΣΤ ρε λαμόγια αριστεροί της μέρκελ

Ρε φιλε 16.39 αριστερά δεν ψήφισα ποτε. Και όταν πήγα φαντάρος πήγα χωρίς βύσμα στα σύνορα κάτι που φαντάζομαι σου φαίνεται πολύ ξένο γιατί πιστεύω ότι δεν πέρασες το Ματζαγρα. Άντε εθνοπατερες του πληκτρολογίου όλοι. Από αυτό το θέμα θα δείξετε την αγάπη για την πατρίδα.

https://el.m.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CF%81%CF%8E%CE%B7%CE%BD_%CE%93%CE%B9%CE%BF%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%BF%CF%83%CE%BB%CE%B1%CE%B2%CE%B9%CE%BA%CE%AE_%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%B1_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%9C%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%B1%CF%82

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.