POLL: Άρωμα τένις στον διαγωνισμό «Αρκάς Αθλητής της χρονιάς»

POLL: Άρωμα τένις στον διαγωνισμό «Αρκάς Αθλητής της χρονιάς»

Ιανουάριος 04, 2019 - 09:02
3 σχόλια

Η νεαρή αθλήτρια του τένις Σήλια Λαμπροπούλου αναδείχθηκε η κορυφαία της χρονιάς σύμφωνα με την ψηφοφορία του ArcadiaPortal.gr

Πάνω από 3500 χρήστες έδωσαν την ψήφο τους στον αγαπημένο τους αθλητή για το 2018 με την Σήλια Λαμπροπούλου να φτάνει το 25 %, τον Δημήτρη Κουρμπέλη το 17% και τον Γιάννη Κώτσιρα να συμπληρώνει την πρώτη τριάδα με 13%.

Η μεγάλη συμμετοχή του κοινού αποτελεί και το μεγαλύτερο παράσημο για όλους τους αθλητές της Αρκαδίας που καθημερινά δίνουν τη δική τους μάχη για την επίτευξη των στόχων τους.

Ο νομός μας έχει την τύχη να βλέπει αθλητές υψηλού επιπέδου και διαφορετικών αθλημάτων να ξεχωρίζουν σε πανελλήνια κλίμακα και ευχή όλων μας είναι να έχουν υγεία και μακάρι οι υπάρχουσες υποδομές να γίνουν ακόμη καλύτερες ώστε η λίστα κάθε χρόνο να μεγαλώνει μαζί με τις επιτυχίες των Αρκάδων αθλητών μας.

Καλή χρονιά γεμάτη επιτυχίες!

Tags: 

3 Σχόλια

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη! Μπράβο σε όλους τους αθλητές αλλά ακόμα πιο πολλά μπράβο στην κοπέλα που καταφέρνει να διαπρέπει παράλληλα με τις απαιτήσεις του σχολείου!

είστε γελοίοι να συγκρίνεται παγκόσμιους πρωταθλητές με παιδιά που έχουν διακρίσεις σε τοπικά τουρνουά

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.