Πολιτιστικό Φεστιβάλ Χειμώνα από την Χορωδία Τρίπολης (pics,vid)

Πολιτιστικό Φεστιβάλ Χειμώνα από την Χορωδία Τρίπολης (pics,vid)

Δεκέμβριος 10, 2016 - 21:41
1 σχόλια

Την 33η Πανελλήνια συνάντηση χορωδιών διοργάνωσε η Χορωδία Τρίπολης στα πλαίσια του δικού της «Πολιτιστικού Φεστιβάλ Χειμώνα 2016-2107»

Το δραστήριο Καλλιτεχνικό Σωματείο της Τρίπολης παρουσίασε την “33η Πανελλήνια Συνάντηση Χορωδιών” με τη συμμετοχή Πολυφωνικών συγκροτημάτων από Αθήνα, Άργος, Ερμιόνη, Λαύριο, Λυγουριό και Τρίπολη με την παρουσία 250 χορωδών.

Πρόκειται για Χορωδίες, που, στο καλλιτεχνικό σάλπισμα της Χορωδίας Τρίπολης έσπευσαν να δώσουν το παρών , συμμετέχοντας σε μία μεγάλη 2ήμερη εκδήλωση η οποία ξεκίνησε το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης.

Την πρώτη βραδιά-Σάββατο εμφανίστηκαν οι Χορωδίες Ερμιόνης, Αγ. Παρασκευής Αττικής και Τρίπολης (La Vita), και τη δεύτερη μέρα την Δευτέρα ακολουθούν οι Χορωδίες Άργους, Λυγουριού και Λαυρίου.

Η καθεμιά Χορωδία παρουσίασε ένα 25λεπτο πρόγραμμα με ελεύθερο ρεπερτόριο... από προκλασικό και κλασικό τραγούδι μέχρι σύγχρονο και φολκλορικό... χωρίς ν' αφήνεται απέξω το εορταστικό.

Aκολουθεί βίντεο

Video: 

ArcadiaPotal.gr 33η Πανελλήνια συνάντηση χορωδιών


Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΘΛΙΒΕΡΗ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΘΕΙ ΠΙΑ. ΟΛΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.