Πολιτικά παιχνίδια στις πλάτες του Βαλασόπουλου

Πολιτικά παιχνίδια στις πλάτες του Βαλασόπουλου

Μάρτιος 12, 2012 - 16:28
11 σχόλια

Όσο πλησιάζουν οι εκλογές τα πολιτικά παρασκήνια γίνονται όλο και πιο έντονα.Πριν από λίγο καιρό διαβάσαμε δημοσιεύματα με τα παράπονα στελεχών της Νέας Δημοκρατίας για διαρροές περί προσωπικής φιλίας με τον πρόεδρο της  Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά.

Αυτή τη φορά το νέο «επεισόδιο» παίζεται στην Αρκαδία καθώς  οι ενδιαφερόμενοι για ένταξη στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ  είναι αρκετοί και αν εξαιρέσουμε τους σίγουρους Λυκουρέντζο και Κοντοζαμάνη οι τρείς εναπομείνασες θέσεις  δημιουργούν αρκετές ίντριγκες. Μία από αυτές είναι η θέληση της μη συμμετοχής Βαλασόπουλου στο ψηφοδέλτιο επειδή δεν το θέλει όπως διαρρέει  στα τοπικά τμήματα της Νέας Δημοκρατίας … ο Βλάσης ή ο Λυκουρέντζος!
Μία υπόθεση που δείχνει να δυσαρεστεί το Βαλασόπουλο καθώς δείχνει την αφοσίωση του προς τη παράταξη αρκετά χρόνια τώρα χωρίς να έχει δημιουργήσει προβλήματα ακόμα και το 2009 που έμεινε εκτός την τελευταία ημέρα
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο γ.γ της ΝΔ ουδέποτε έχει εκφράσει την αντίθεσή του προς το πρόσωπο του Βαλασόπουλου, ενώ η συμμετοχή του κ.Βλάση στο ψηφοδέλτιο της Αρκαδίας δεν έχει οριστικοποιηθεί .
 


11 Σχόλια

<p> κ. Λύτρα δεν δημοσιεύουμε σχόλια σε GreekLish. Γράψτε το κείμενο στα Ελληνικά.</p> <p> <strong>Admin</strong></p>

Θα είναι μέγα λάθος της νδ να μην επιλέξει ένα άνθρωπο που η δυναμική του φάνηκε στις πρόσφατες εκλογές που βγήκε πρώτος σε σταυρούς στην παράταξη του δράκου. ότι είναι καθαρός και ότι δεν δουλεύει στο παρασκήνιο (όπως άλλοι που διαδίδουν ότι είναι κολλητοί του προέδρου) δεν έχει εκτιμηθεί; ότι μπορεί να φέρει αρκετούς σταυρούς στην αρκαδία δεν το βλέπετε; θα κάνετε πειράματα σε τόσο κρίσιμες εκλογές για τον τόπο;

ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ Σ΄ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΠΟΛΙΤΗ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟ ΠΟΣΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΠΟΛΙΤΙΚΟΕΚΛΟΛΟΓΟΙ,ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ...

στις εκλογες πηρε πολλους ψηφους γιατι δεν υπηρχε μονοσταυρια φιλεεε.ειδαμε στις προηγουμενες βουλευτικες τι εκανε....και αυτος και αν ριχνει μαχαιριες πισωπλατα στους συνυποψηφιους του! δεν ξερει να κανει και τιποτα αλλο! οποτε χαλαρωστε με τον ηρωα της παραταξης...ευκαιριακα ασχολειται με τη νδ οποτε τον συμφερει!

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΣΤΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ Ο ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕ ΗΘΟΣ, ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΑΓΝΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΙΝΤΡΙΓΚΩΝ, ΤΖΑΚΙΩΝ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΩΝ.

Εδω με τις μ@λ@κιες που γινονται και λεγονται στη Νουδουλα τους αμολησε κοτζαμ Δασκαλοπουλος,ας μεινουν τωρα με τα τσικο της ομαδας.

Στο ψηφοδέλτιο πρέπει να είναι σίγουρα Λυκουρέντζος , Κοντοζαμάνης και Βαλασόπουλος. Τους αξίζει και το έχουν αποδείξει. Σίγουρα χρειάζεται γυναίκα η οποία θα μπορούσε να είναι μια εκ΄ των Λυμπεροπούλου, Τσιώλη ή Τροχάνη(αν και έχει δοκιμαστεί). Η άλλη θέση στο ψηφοδέλτιο θα πρέπει να είναι κάποιος που θα συσπειρώσει και την νέα γενιά ( να ψηφίσουν τα παιδιά μας. Κάποιος της γενιάς της ΟΝΝΕΔ των Κατσίπου ή Μπόζου ή ένας άλλος νέος μαχόμενος στον τόπο μας. Ένα τέτοιο ψηφοδέλτιο θα ήταν πολυσυλλεκτικό και σοβαρό. Ίσως σε μια θέση θα μπορούσε να γίνει και άνοιγμα σε άλλους χώρους

Δασκαλοπουλε πηγαινε τωρα με τον Καμμενο και αμολα τους.Αυτοι δεν κανουν για τιποτα.20 χρονια ησουνα με το Σαμαρα και αυτοι στη Νουδουλα θα βαλουνε υποψηφιους κατι αψητα παιδακια για να βγει σιγουρα και με ευκολια ο Λυκουρεντζος.Ωραιες δουλειες,σιγουρο αποτελεσμα για το γραμματεα.Ξυπνηστε ρεεε!

Δεν είναι κακή υποψηφιότητα θα προτιμούσα βέβαια να εξαντλήσει τη θητεία του ως περιφερειακός σύμβουλος, φαίνεται να κάνει καλή δουλειά καταθέτοντας εμπεριστατωμένες προτάσεις. Θα μπορούσε να είναι υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης στις επόμενες εκλογές ή υποψήφιος Δήμαρχος Μεγαλόπολης. Νομίζω η αυτοδιοίκηση του ταιριάζει πιο πολύ. Πάντως στις εθνικές εκλογές του 2007 παρότι είναι αλήθεια ότι δεν πήγε καλά οι συνθήκες δεν ήταν ευνοϊκές: πολύ σύντομη και με μεγάλες δυσκολίες (πυρκαγιές) προεκλογική περίοδος, μονοσταυρία, νέος και σχετικά άγνωστος υποψήφιος ο ίδιος, πανίσχυροι τότε Τατούλης και Λυκουρέντζος, κ.α.. Στις περιφερειακές του 2010 έδειξε ότι μπορεί να αναπτύξει μια καλύτερη δυναμική. Σε γενικές γραμμές μια θετική υποψηφιότητα.

Ο Βαλασόπουλος έπρεπε να μείνει στην αυτοδιοίκηση και να είναι ο επόμενος Αντιπεριφερειάρχης.

ΚΟΥΙΖ: ποιός "φίλος" του Σαμαρά ο οποίος νομίζει οτι όλα αγοράζονται στην πολιτική έχει παραγγείλει (και πληρώνει) γκάλοπ (RASS) στην Αρκαδία; Αληθεύει οτι τα αποτελέσματα είναι άκρως απογοητευτικά για αυτόν και έχει ζητήσει μαγείρεμα για να τα πάει στη Συγγρού; Αν κάποιος γνωρίζει ας απαντήσει να μάθει ο κόσμος πόσο κοστίζει η Δημοκρατία στην εποχή της κρίσης!