Ποιοι θεωρούνται ανεμβολίαστοι από 1η Φεβρουαρίου

Ποιοι θεωρούνται ανεμβολίαστοι από 1η Φεβρουαρίου

Ιανουάριος 22, 2022 - 10:40
2 σχόλια

Eurokinissi

Εκπνέει η προθεσμία για τους πολίτες που δεν έχουν λάβει ακόμα την τρίτη, αναμνηστική δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού. Όπως έχει γνωστοποιηθεί από την 1η Φεβρουαρίου θα θεωρούνται ανεμβολίαστοι όσοι δεν έχουν κάνει τρίτη δόση.

Σύμφωνα με τα όσα είχε προαναγγείλει ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, από 1η Φεβρουαρίου αλλάζει το πλαίσιο και εμβολιασμένοι θα λογίζονται οι πολίτες που έχουν κάνει την τρίτη δόση -το μέγιστο- 7 μήνες μετά τη δεύτερη δόση. Συνεπώς, όσοι δεν φροντίσουν να εμβολιαστούν με την αναμνηστική δόση μέχρι το πέρας στην προθεσμίας θα θεωρούνται πλέον ανεμβολίαστοι, χάνοντας έτσι τα προνόμια που υπάρχουν για τους εμβολιασμένους πολίτες.

«Από 1η Φεβρουαρίου, όποιος δεν έχει κάνει την αναμνηστική δόση και έχει κλείσει το επτάμηνο, θα λογίζεται ως ανεμβολίαστος, δηλαδή το πιστοποιητικό θα ισχύει μεν, γιατί είναι ευρωπαϊκό πιστοποιητικό που ισχύει εννέα μήνες, αλλά δεν θα μπορεί να έχει τα προνόμια και τα πλεονεκτήματα ως προς την πρόσβαση στους κλειστούς χώρους και στις άλλες δραστηριότητες που είναι για τους αμιγώς για εμβολιασμένους», έλεγε προ ημερών ο Θάνος Πλεύρης σε τηλεοπτική συνέντευξή του.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

τελικά ο Μωυσής μας έβγαλε από την Ευρώπη και όχι ο Βαρουφακης. το πιστοποιητικό ισχύει στην Ευρώπη αλλά οχι στην Ελλάδα .

Το πιστοποιητικό (το οποίο εξακολουθώ να μην μπορώ να καταλάβω τι πιστοποιεί) θα ισχύει μεν αλλά δεν θα ισχύει. Το σίγουρο πάντως είναι ότι όσοι δεν το "απέκτησαν" μη εμβολιαζόμενοι, είναι ψεκασμένοι !!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.