Ποινή 5 ετών στον πρώην υπουργό του ΠαΣοΚ Τ. Μαντέλη για το σκάνδαλο Siemens

Ποινή 5 ετών στον πρώην υπουργό του ΠαΣοΚ Τ. Μαντέλη για το σκάνδαλο Siemens

Μάιος 11, 2018 - 18:02
2 σχόλια

Ποινή φυλάκισης πέντε ετών εξαγοράσιμη προς 40 ευρώ ημερησίως που με τις νόμιμες προσαυξήσεις και επιβαρύνσεις φτάνει  συνολικά τα 140.000 ευρώ, για την «χορηγία» ύψους 450.000 μάρκων που έλαβε από τη Siemens, επέβαλλε το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας στον πρώην υπουργό του ΠαΣοΚ Τάσο Μαντέλη, ο οποίος πρωτοδίκως είχε καταδικασθεί σε κάθειρξη 8 ετών με αναστολή.

Παράλληλα, το δικαστήριο με την απόφασή του επέβαλλε φυλάκιση 30 μηνών με αναστολή στον Αρ. Μαντά και κάθειρξη 11 ετών στο άλλοτε μεγαλοστέλεχος του ΟΤΕ Ηλία Γεωργίου, ο οποίος μετά την απόφαση του δικαστηρίου οδηγείται στη φυλακή. 

Ειδήσεις: 
Tags: 

2 Σχόλια

το γελοίο είναι ότι ο πρώην υπουργός του κλεφτοΠασόκ αντέδρασε στην δικαστική απόφαση λέγοντας ότι δεν... βγαίνει, αφού παίρνει μόνο 1100 ευρώ τον μήνα! Βεβαίως, η όλη υπόθεση βαραίνει και τον νέο φορέα, το «Κίνημα Αλλαγής», στο οποίο έχουν κρυφτεί οι πάλαι ποτέ αρουραίοι του ΠαΣοΚ και παριστάνουν ότι δεν τους αφορά το ζήτημα.

@ 19:07 τα τρωκτικά του δημοσίου είναι στον σύριζα ως κύριος όγκος ψηφοφόρων τουλάχιστον από το 2015 διότι τα ποντίκια φεύγουν πρώτα όταν γέρνει το καράβι

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.