Τατούλης

ΠΟΕ - ΟΤΑ: Πέταξαν σκουπίδια έξω από το υπουργείο Εσωτερικών

ΠΟΕ - ΟΤΑ: Πέταξαν σκουπίδια έξω από το υπουργείο Εσωτερικών

Οκτώβριος 19, 2019 - 13:47
1 σχόλια

Πορεία διαμαρτυρίας μέχρι το υπουργείο Εσωτερικών πραγματοποιεί η ΠΟΕ-ΟΤΑ, η οποία συνεχίζει τις κινητοποιήσεις της που ξεκίνησαν την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Βασικό αίτημα των εργαζομένων στους δήμους  είναι η κατάργηση του άρθρου 179 του αναπτυξιακού νομοσχεδίου που δίνει τη δυνατότητα στους δημάρχους να συνάπτουν δημόσιες συμβάσεις με ιδιώτες για τις υπηρεσίες καθαριότητας, ηλεκτροφωτισμού και πρασίνου. Σύμφωνα με την ΠΟΕ-ΟΤΑ, η προοπτική αυτή θα οδηγήσει σε υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες, σε αύξηση των δημοτικών τελών και σε αθρόες απολύσεις εργαζομένων.

Μάλιστα οι διαμαρτυρόμενοι πέταξαν σκουπίδια μπροστά στο υπουργείο Εσωτερικών.

Πληροφορίες: aftodioikisi.gr


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Λέγεται ότι η συμμετοχή στη διαδήλωση ήταν όπως και στη δουλειά: για κάθε πέντε που πίνουν καφέ ένας δουλεύει και πάνω στην ώρα τον ξεκουράζει ο επόμενος. Σε πέντε ώρες καθένας έχει δουλέψει μία ώρα. Βάρδα μην έρθουν οι ιδιώτες με προσωπικό οχτάωρου!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.