Πήρε Θεοδωράκη ο Παναρκαδικός

Πήρε Θεοδωράκη ο Παναρκαδικός

Ιανουάριος 12, 2016 - 10:25
2 σχόλια

Την τρίτη του χειμερινή μεταγραφή πραγματοποίησε ο Παναρκαδικός ο  οποίος μετά τους Τέλη Σαλαπάτα και Μάριο Αγγελόπουλο βάζει στο δυναμικό του και τον νεαρό μεσοεπιθετικό Μάνο Θεοδωράκη.

Το τριφύλλι κάνει επένδυση στο μέλλον με την προσθήκη του ταλαντούχου Μάνου Θεοδωράκη που στο πρώτο εξάμηνο της σεζόν αγωνίζονταν με την φανέλα του Παγγορτυνιακού ενώ κατά το παρελθόν είχε περάσει και από τα τμήματα υποδομής του Αστέρα Τρίπολης.

Η προσθήκη του 17χρονού άσου δίνει μία ακόμα επιλογή και λύσει στα χέρια του Γιώργου Αντωνόπουλου με τον ταλαντούχο χαφ, εξτρέμ να είναι έτοιμος πλέον να βοηθήσει την νέα του ομάδα τόσο στην συνέχεια του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας όσο και στο κύπελλο Αρκαδίας.

Τέλος το τριφύλλι βρίσκεται σε ρυθμούς κυπέλλου πιο συγκεκριμένα στην αναμέτρηση της Τετάρτης (13/1, 15:00) για τον πρώτο ημιτελικό με τον Πανθυρεατικό στο Άστρος όπου και έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για τον αγώνα αυτό.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.