Πήρε «φωτιά» ο πληθωρισμός - Άλμα στο 3,5% τον Δεκέμβριο

Πήρε «φωτιά» ο πληθωρισμός - Άλμα στο 3,5% τον Δεκέμβριο

Ιανουάριος 14, 2024 - 19:00
1 σχόλια

Αύξηση 3,5% κατέγραψε ο πληθωρισμός τον Δεκέμβριο, προσθέτοντας έντονη ανησυχία τόσο στους πολίτες όσο και στην κυβέρνηση για τη νέα δυναμική ανατιμήσεων που αναπτύσσεται.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, o Γενικός ΔΤΚ τον Δεκέμβριο, σε σύγκριση με τον Νοέμβριο 2023, πάντως, παρουσίασε μείωση 0,1%, έναντι μείωσης 0,5% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του προηγούμενου έτους.

Ο μέσος ΔΤΚ του δωδεκαμήνου Ιανουαρίου 2023 – Δεκεμβρίου 2023, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο Δείκτη του δωδεκαμήνου Ιανουαρίου 2022 – Δεκεμβρίου 2022, παρουσίασε αύξηση 3,5%, έναντι αύξησης 9,6% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του δωδεκαμήνου Ιανουαρίου 2022 – Δεκεμβρίου 2022 με το δωδεκάμηνο Ιανουαρίου 2021 – Δεκεμβρίου 2021.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Αγαπητοί εάν περιμένετε ψηφίζοντας αυτούς που δημιούργησαν το πρόβλημα να το λύσετε τότε λυπάμαι δεν θα συμβεί. Και αφού δεν το πήρανε χαμπάρι τόσα χρόνια δεν θα αλλάξει τίποτα. Καλώς λοιπόν φεύγουν τα παιδιά μας να γλιτώσουν. Εάν αγαπάτε τα παιδία σας αφήστε να πετάξουν από αυτή την χώρα να γλιτώσουν. Εδώ ακόμα περιμένουμε την άδεια πολιτικών που παλιότερα γύρναγαν με μπαλταδακια για να λύσουμε βασικά προβλήματα ισοτιμίας του κάθε πολίτη. Για όλα φταιμε εμεις και κανένας ξένος εμείς έπρεπε να είμαστε νοικοκύριδες στον τόπο μας και όχι ζητιάνοι ή ρουφιάνοι για να επιζήσουμε…

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.