Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Πάρκινγκ «κουμπάρων» και αποτυχημένων πολιτευτών της ΝΔ η Υγεία

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Πάρκινγκ «κουμπάρων» και αποτυχημένων πολιτευτών της ΝΔ η Υγεία

Νοέμβριος 26, 2019 - 16:21
4 σχόλια

«Το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη με τους χιλιάδες μετακλητούς των πλουσιοπάροχων αμοιβών δεν αρκούσε φαίνεται για να απορροφήσει όλα τα "δικά μας γαλάζια παιδιά"», ανέφεραν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο πρωθυπουργός μετατρέπει τη Δημόσια Υγεία σε "πάρκινγκ" κουμπάρων, συγγενών και αποτυχημένων πολιτευτών της Ν.Δ., τους οποίους έχρισε διοικητές νοσοκομείων. Δεν ξέρουμε ποιά περίπτωση είναι πιο εξοργιστική», συνεχίζουν και προσθέτουν:

«Αυτή του βουλευτή Καστοριάς που ομολογεί σε συνέντευξη πως ο νεοδιορισθείς διοικητής είναι ρουσφέτι του;

Ο 82χρονος διοικητής του νοσοκομείου Καρδίτσας που μας ενημερώνει πως προτιμά τον μισθό του διοικητή από τη σύνταξή του και πως του είχε τάξει τη θέση ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης;

'Η οι Πρόεδροι ΝΟΔΕ Πρέβεζας και Άρτας που διορίστηκαν διοικητές σε... Άρτα και Πρέβεζα και αναγκάζονται να πληρώνουν και οδοιπορικά οι άνθρωποι;

Μιας και ο κ. Μητσοτάκης προεκλογικά έλεγε επί λέξει πως δεν πρόκειται να ανεχτεί «στις διοικήσεις των νοσοκομείων να τοποθετούνται αποτυχημένοι πολιτευτές που αναζητούν μια αργομισθία στο δημόσιο», περιμένουμε να αποπέμψει τον υπουργό Υγείας για το όργιο ρουσφετιών και να ακυρώσει τους προκλητικούς αυτούς διορισμούς».

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

ΤΟ ΕΙΠΕ Ο Κ. ΒΟΡΙΔΗΣ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ . ΄΄ ΤΙ; ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΘΑ ΒΑΖΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ; '' ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ; ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΙ !

ΚΑΙ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ Ο ΠΑΣΟΚΟΣ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΤΣΙ;; Ο ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ Ο ΤΕΩΣ ΚΝΙΤΗΣ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ:;

«Η φρέσκια κυβέρνηση Μητσοτάκη βγάζει πολύ γρήγορα ρυτίδες και σακούλες κάτω από τα μάτια. Πριν προλάβει να μπει στην εφηβική ηλικία εμφανίζει τα συμπτώματα πρόωρου γήρατος. Κάτι δεν πάει καλά με τον καινούργιο πρωθυπουργό. Αποπνέει μία εμφανή ανεπάρκεια αντιμετώπισης των προβλημάτων και πολύ νωρίς οι αποφάσεις των στελεχών του αντιμετωπίζουν τον δημοσιογραφικό και δημόσιο χλευασμό.

Ο κος Μητσοτάκης κουβεντιάζει το μεταναστευτικό πίνοντας espresso και καπουτσίνο στη Ρώμη. Εδώ μπουκάρουν χιλιάδες από τα ανοικτά σύνορα του Έβρου και αποβιβάζονται εκατοντάδες σε όλα τα νησιά. Οι καταγραφές, όπως λένε οι αστυνομικοί, αποκρύπτουν επίτηδες τον πραγματικό αριθμό των μουσουλμάνων που εισέρχονται στην Ελλάδα, ενώ η Διεύθυνση Αστυνομίας Ροδόπης δέχεται καθημερινά τηλεφωνήματα από πολίτες της περιφέρειας που καταγγέλλουν διέλευση εκατοντάδων μεταναστών.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.