«Πιάτσα ταξί» η οδός Βασιλέως Γεωργίου Α' στην Τρίπολη λόγω έργων (pics)

«Πιάτσα ταξί» η οδός Βασιλέως Γεωργίου Α' στην Τρίπολη λόγω έργων (pics)

Νοέμβριος 03, 2023 - 09:13
19 σχόλια

φωτογραφία αρχείου arcadiaportal.gr

Το πρωί της Παρασκευής 3 Νοεμβρίου κατά μήκος της οδού Βασιλέως Γεωργίου Α', που οδηγεί από την πλατεία Κολοκοτρώνη στην πλατεία Αγίου Βασιλείου, ήταν παρκαρισμένα τα ταξί που σταθμεύουν στην πλατεία, στον νέο χώρο που διαμορφώθηκε, μετά την ανάπλαση.

Ο λόγος, τα έργα που γίνονται στο σημείο όπου σταθμεύουν τα επαγγελματικά αυτοκίνητα.

Μάλιστα, περνώντας από το σημείο, ακούσαμε τους επαγγελματίες οδηγούς να συζητούν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο από το να περιμένουν και να εύχονται να τελειώσει γρήγορα το συνεργείο τις εργασίες του, προκειμένου να μην δημιουργηθεί κυκλοφοριακό στο κέντρο της πόλης.

Όχι, βέβαια, ότι είναι απαραίτητη μια έκτακτη ανάγκη, όπως η σημερινή, για να δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα στο κέντρο της πόλης μας... Το αδιαχώρητο επικρατεί κάθε μέρα.

 


19 Σχόλια

Την εποχη του Uber στη Τρίπολη που υπάρχει σοβαρό πρόβλημα parking να έχουμε πιατσες. Πρόοδος

Διαπλάτυνση πεζοδρομίων κάναμε για να γίνει πάρκινγκ από την αντίθετη κατεύθυνση

ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΔΙΠΛΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΥ! ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ!

Να ξηλώσουν την πλατεία και να την ξαναφτιάξουν όπως ήταν "στολίδι", να αρχίσουν τα τριπλοπαρκαρίσματα να βρίσκει ο κόσμος Parking και να εκτονώνονται κορνάροντας και βρίζοντας που τους εχουν κλείσει το αυτοκίνητο. Ετσι θα λύσουμε και το πρόβλημα της κατάθλιψης που υπάρχει λόγω του μουντού καιρού της Πόλης. Αρε Τζούμη μας κατέστρεψες με την νοικοκυροσύνη που θες να επιβάλεις!

Όλα αυτά τα έργα καταδίκασαν την πόλη σε πολλά αδιέξοδα. Επιχειρήσεις κλείνουν, επισκέπτες με αυτοκίνητα που τυχαίνει να διασχίσουν την πόλη, τρομάζουν να βγουν στις εξόδους που θέλουν (ρωτούν συνέχεια ποια πορεία να ακολουθήσουν, έλεος!). Ανεπιστρεπτί ντροπή όλο αυτό το χάλι με τους δρόμους, τις πλατείες και τις πεζοδρομήσεις. Ένα ωραίο μεγάλο χωριό θα καταλήξουμε σε λίγο, αν δεν έχουμε καταλήξει ήδη!

....αιτήσεις για αλλαγή αμορτισέρ κι ελαστικών στα αυτοκίνητα, δέχεται ο Δήμος?? Τα σπάσαμε και τα καταστρέψαμε όλα. Δρόμος ευθύς, χωρίς γούβες, μπαλώματα, καπάκια και κακοτεχνίες δεν υπάρχει! Χωματόδρομοι παντού!

Η εκλογές πέρασαν κύριοι δεν καταλάβατε ότι βγήκε πάλι ο τζιουμης δεν το ξεπεράσατε ακόμα ξύδι

ΟΙ ΤΑΡΙΦΕΣ ΜΑΥΡΙΣΑΝ ΤΟ ΤΖΙΟΥΜΗ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΓΕ ΤΙΠΟΤΑ

15:29 συμφωνώ οι ταρίφες έπαιξαν με τον Τζιούμη και ψήφισαν τον Σμυρνιώτη. Δήμαρχε κυνήγησε τους απο την πλατεία και στειλε τους στην πλατεία Βαλτετσιου. Είχε δίκιο ο Κανελλόπουλος που είχε πει να μην τους ξανά επιτρέψουμε να παρκάρουν στην πλατεία Αγ. Βασίλειου ξανά.

13:32, εδώ ρε φίλε έριξαν καινούρια άσφαλτο στην Ερ. Σταυρού και τον δρόμο τον σκάψανε πάλι μετά από έναν μήνα.

20:01 Το δρόμο τον έσκαψαν πάλι βρε κουτορνίθι γιατί κάποιοι κάτοικοι της περιοχής έκαναν αίτηση για φυσικό αέριο αφού είχε πέσει η άσφαλτος. Πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβει το ανύπαρκτο μυαλουδάκι σου; Έτσι θα γίνεται εφεξής. Θα πέφτει άσφαλτος σε δρόμους και αν εγώ π.χ. κάνω εκ των υστέρων αίτηση, ο δρόμος θα ξανα-ανοίγει και μετά η εταιρεία είναι υπεύθυνη να τον αποκαθιστά όπως ήταν πρώτα. Δεν είναι στο χέρι κανενός δημάρχου και καμιάς δημοτικής αρχής να το απαγορεύσει αυτό. Τι δεν καταλαβαίνετε; Τι στο διάολο άχυρα έχει το μυαλό σας και δεν μπορείτε να καταλάβετε απλά πράγματα;

09:33 Τι σχέση έχει ο Τζιούμης βρε χάπατο; Λέλοοοο μπανάνα για να μην ξεχνιόμαστε

Αυτό που τα ΤΑΞΙ πρέπει ντε και καλά με τον τσαμπουκά να βρίσκονται στο κέντρο, πραγματικά με ξεπερνάει. Δεν μπορεί να το διανοηθεί ανθρώπου νους. Πού το είδαν γραμμένο ότι πρέπει να παρκάρουν στο κέντρο; Να πάνε στην πλατεία Άρεως ή στη Βαλτετσίου. Αδιαφορώ. Να τα κάνουν Uber που είπε κι ένας άλλος. Πιάτσες ΤΑΞΙ εν έτει 2023 μόνο και μόνο επειδή γουστάρει με το έτσι θέλω μια φάρα οδηγών. Γιατί αν κρίνουμε την οδηγική τους συμπεριφορά, περί φάρας πρόκειται

13.32 Κάνε τα παράπονά σου στην εταιρεία που σκάβει για το φυσικό αέριο που είναι και η αποκλειστική υπεύθυνη για όλο αυτό το χάλι των δρόμων. Είμαι περίεργος να δω τι θα σου απαντήσουν. Έχω την εντύπωση πάντως ότι δεν θα σου πουν γλυκόλογα

Πεζοδρομια εχει η πολη για τους πεζους? Οι πεζοδρομοι ειναι γιανα κανουν την πλακατους οι ποδηλατες.τα πατινια,οι μηχανοβιοι και οι ντελιβεραδες. Για τους πεζους και πολυ περισσοτερο για τους υπεριληκες καμια μεριμνα. Και δεν μιλαω μονο για το κεντρο της πολης του κωστα και του αλ6

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.