ΠεΣυ: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Γ. Οικονόμου της «Νέας Πελοποννήσου»

ΠεΣυ: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Γ. Οικονόμου της «Νέας Πελοποννήσου»

Ιούλιος 20, 2020 - 17:41
2 σχόλια

Έμμεση πρόταση Νίκα: Καλό είναι να ενωνόμαστε οι άνθρωποι που έχουμε τις ίδιες απόψεις

Κατά την έναρξη της 8ης Τακτικής Συνεδρίασης του ΠεΣυ Πελοποννήσου ο Μανώλης Σκαντζός, προεδρος του Σώματος, ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίηση του περιφερειακού συμβούλου Κορινθίας Γεωργίου Οικονόμου.

Ο κ. Οικονόμου, όπως ανέφερε στην επιστολή του, επιθυμεί να ανεξαρτητοποιηθεί από την παράταξη Τατούλη, αλλά να εξακολουθήσει να εκπροσωπεί τους πολίτες της Κορινθίας.

Κατά τη διαδικασία των εκτός ημερησίας διάταξης, η κυρία Νικολάκου επεσήμανε: «Ακούσαμε μια ανακοίνωση ανεξαρτητοποίησης του κ. Οικονόμου, ο οποίος έλαβε μέρος στις εκλογές με την παράταξη της Νέας Πελοποννήσου. Στο επόμενο συμβούλιο ελπίζουμε να έχει καταθέσει την έδρα του, προκειμένου να έρθει ο επόμενος σύμβουλος που έχει εκλεγεί από τους Κορίνθιους πολίτες».

Πάντως, σχετικά με το θέμα τοποθετήθηκε και ο Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος είπε τα εξής ενδιαφέροντα, που εκλαμβάνονται και ως πρόσκληση στον κ. Οικονόμου να ενταχθεί στην παράταξή του:

Εμείς δεν έχουμε καμία εμπλοκή, πάντως καλό είναι οι άνθρωποι που έχουμε τις ίδιες απόψεις να ενωνόμαστε σιγά - σιγά.


2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.