Περιφέρεια Πελοποννήσου: Ευρεία σύσκεψη για την πορεία των έργων ΕΣΠΑ 2014-2020

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Ευρεία σύσκεψη για την πορεία των έργων ΕΣΠΑ 2014-2020

Σεπτέμβριος 07, 2019 - 15:56
4 σχόλια

Την Πέμπτη το βράδυ πραγματοποιήσα ευρεία σύσκεψη για την πορεία των έργων ΕΣΠΑ 2014-2020 - ΠΕΠ Πελοποννήσου, την επαναξιολόγηση του προγράμματος το φθινόπωρο και τα πρώτα αναγκαία βήματα για τα σημαντικά έργα ΠΕΠ 2021-2027. Αναλυτικά για αυτή τη σύσκεψη και κυρίως για την πορεία του ΕΣΠΑ θα δοθούν πληροφορίες τη Δευτέρα.

Χθες, Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου:

Υπέγραψα την ένταξη μέρους της ανάπλασης της οδού Ναυαρίνου (από Φαρών μέχρι Ακρίτα). Η δημοπράτηση αυτού του μεγάλου έργου μπορεί να γίνει άμεσα.

Συναντήθηκα με τον πρ. Υπουργό κ. Καλτεζιώτη, συζήτησα μαζί του θέματα της Τρίπολης και της Αρκαδίας γενικότερα και τον ευχαρίστησα και για την επίσκεψη και για την προσφορά δωρεάν φιλοξενίας προσκεκλημένων της Περιφέρειας, στο Ξενοδοχείου του .

Παναγιώτης Νίκας

 


4 Σχόλια

Για να μπορεσεις εσυ κ. Νίκα να ενταξεις με το καλημερα την αναπλαση τμηματος της Ναυαρινου , ο Τατούλης είχε φροντίσει να εξασφαλίσει 12 εκατομ .ευρώ στο πρόγραμμα Β.Α.Α. Βιώσιμη Αστική Ανάπλαση για την Καλαμάτα. Αυτα σου συνιστώ να τα ανακοινώνεις με σεβασμό .

Από Καλαμάτα ξεκινά τα εργάκια του ο Παν. Νίκας . ΟΧΙ τα μεγάλα έργα εννοώ . Και εσείς , υποθέτω ,νοείτε .

Αυτοί στήριζαν ανοιχτά Τατούλη τώρα που έφαγε οαγωτό ο υιός το αλλάξανε το τροπάριο;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.