Περιφέρεια Πελοποννήσου: Ελέγχεται ένας εργολάβος από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Ελέγχεται ένας εργολάβος από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας

Δεκέμβριος 15, 2021 - 17:26
2 σχόλια

Κατά τη συνεδρίαση του ΠεΣυ Πελοποννήσου την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου η περιφερειακή σύμβουλος Ντίνα Νικολάκου της «Νέας Πελοποννήσου» έκανε ερώτηση σχετικά με τον έλεγχο που διενεργείται από την Αρχή Διαφάνειας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως είπε ο κ. Νίκας σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου.

«Τι είναι αυτό το οποίο οι 17 υπάλληλοι ελέγχουν, διότι είδα ως τίτλους σε διάφορες εκπομπές ότι ελέγχεται η προηγούμενη περιφερειακή αρχή. Και θα ήθελα να ρωτήσω αν μέσα σε αυτά τα τρία που ελέγχονται, υπάρχει και ζήτημα που αφορά στην άδεια εγκατάστασης στην Παλαιόχουνη».

Ο κ. Νίκας απάντησε: «Το 2017 και το 2018, ελέγχονται προγραμματικές συμβάσεις ενός συγκεκριμένου προσώπου, εργολάβου, που έχει πάρει πάρα πολλά έργα.

Θα φύγει ένα μπαούλο έγγραφα στην Αρχή Διαφάνειας, με χαρτιά από 1.906 συμβάσεις.

«Δεν αναφέρεται σε πολιτικά πρόσωπα. Δεύτερον, ελέγχεται αν επιστράφηκαν τα χρήματα από το περιφερειακό ταμείο από την Πελοπόννησος ΑΕ. Θα σας δώσω τα έγγραφα, αλλά πουθενά δεν αναφέρεται θέμα για τη διαχείριση των απορριμμάτων».


2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.