Περιβαλλοντική συνείδηση κ… Κυριακή δεν πάνε μαζί! (video k photos)

Περιβαλλοντική συνείδηση κ… Κυριακή δεν πάνε μαζί! (video k photos)

Ιούνιος 05, 2011 - 14:14
7 σχόλια

-Λίγοι αλλά με πείσμα στις σημερινές δράσεις του Δήμου Τρίπολης για την Ημέρα Περιβάλλοντος

  Την Κυριακάτικη βόλτα δεν την θυσίασαν και πολλοί! Ο καλός καιρός συνηγόρησε σε αυτήν την επιλογή με αποτέλεσμα στις δράσεις του Δήμου για την Ημέρα Περιβάλλοντος να μην ανταποκριθούν όσοι  οι διοργανωτές θα ήθελαν αλλά και όσοι θα έπρεπε.

Η μικρή συμμετοχή απέδειξε πως όλοι θεωρούμε καθήκον των άλλων την προστασία  και καθαριότητα του Περιβάλλοντος παρ ότι μέσα σε αυτό ζούμε όλοι και φυσικά όλοι το επιβαρύνουμε. Την ίδια ώρα λοιπόν που στις  καφετέριες της Τρίπολης δεν έπεφτε καρφίτσα , αθλητικοί σύλλογοι, οι πρόσκοποι, ο δικηγορικός Σύλλογος , πάσχιζαν να στείλουν το μήνυμα της προστασίας του περιβάλλοντος καθαρίζοντας τα πάρκα της πόλης. Ο πυρήνας των δράσεων ήταν στο πάρκο του Δικαστικού Μεγάρου, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο και στον Αί Λιά! 
Χ.Τ
 

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/BXg_KGbo8AU


7 Σχόλια

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΜΕΤΕΙΧΑΝ, ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

μπράβο για την κίνηση. πάντως, οι καφετέριες δεν είχαν κόσμο, θα είχαν πάει θάλασσα.

ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΛΛΑ: ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΤΥΧΕΣ? ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ? ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ?

<p> Με αδικείς στο θεμα της φωτογραφησης.. Στις φωτογραφιες απεικονιζονται οσοι μετειχαν στον καθαρισμο στο δικαστικο και στο ΔΑΚ, πολίτες, συλλογοι, παιδια κ συμβουλοι. &nbsp;δυστυχως δεν ηταν πολλοι. Οι δημοτικοί συμβουλοι ήταν 5 και δεν απεικονιζονται σε ολες τις φωτογραφιες. Εγω αποχωρόντας απο τον χωρο του αθλητικου κεντρου στις 11:30 και απο το δικαστικο μεγαρο στις 12:30 τους αφησα ακομα εκει. Αν αποχώρησαν υστερα δεν το ξέρω έχω όμως την αποψη πως δεν το εκαναν...ΑΝΤΊΘΕΤΑ ΘΕΩΡΏ ΠΩς ΣΎΣΣΩΜΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.</p> <p> &nbsp;Στις συνεδριάσεις οι συμβουλοι ανελειπως παριστανται ολοι, βλεπετε εκεί έχει Αντιτιμο της παρουσιας τους περι τα 93 ευρω και 70 λεπτά. Σήμερα που η δράση ήταν εθελοντική, ακόμα - ακόμα κι αν θέλεις για δημόσιες σχέσεις μονο 5 συν το Δήμαρχο ήρθαν. ακόμα και να ξεσηκωθείς και να "χαλάσεις " την Κυριακή σου είναι θέμα. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΈΚΑΝΑΝ.&nbsp;</p> <p> Πάντως για μια φωτογραφία και λίγων λεπτών προβολή να καθαρίζεις έστω κ για 3 ώρες, κάτι λέει και αυτο...</p> <p> άλλοι δεν τσακαλώθηκαν και δεν σκονίστηκαν διόλου, και αναμένω να πουν πως... δεν προσκλήθηκαν...&nbsp;</p> <p> ας μην βλέπουμε παντού αρνητικά&nbsp;</p>

ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΥΤΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ. ΑΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΜΙΑ ΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ , ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ! ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΣΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ!!!!

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ , ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ , ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΒΟΗΘΟΥΝ , ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ , ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ!! ΜΑΖΙ ΚΑΘΑΡΙΖΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΑΖΑΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΦΥΓΕΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!!!

Α ΩΡΑΙΑ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟΤΕ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ......