Πέρασε η τροπολογία για το ποδόσφαιρο με 156 «ναι» και 90 «όχι»

Πέρασε η τροπολογία για το ποδόσφαιρο με 156 «ναι» και 90 «όχι»

Ιανουάριος 29, 2020 - 14:25
3 σχόλια

Με τις ψήφους της συμπολίτευσης πέρασε τελικά η ψηφοφορία στη Βουλή για την νέα τροπολογία στο ποδόσφαιρο που αναπροσαρμόζει τις ποινές σε ομάδες με αφορμή το ζήτημα που προέκυψε για τις σχέσεις ΠΑΟΚ και Ξάνθης.

Το μήνυμα από το Μέγαρο Μαξίμου έλεγε πως όποιος διαφοροποιηθεί τίθεται εκτός κόμματος. Σε 246 παρόντες, υπέρ ψήφισαν 156 και 90 βουλευτές κατά. Απόντες, αλλά όχι σε αποστολή της Βουλής, σύμφωνα με τον ασκούντα χρέη προέδρου Νικήτα Κακλαμάνη είναι οι βουλευτές: Γιώργος Βαγιωνάς και Αντώνης Σαμαράς από τη ΝΔ και από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Γιάννης Μουζάλας, Τάνια Ελευθεριάδου, Σωκράτης Φάμελλος, Τρύφων Αλεξιάδης, Σωκράτης Βαρδάκης, Σταύρος Αραχωβίτης και Έφη Αχτσιόγλου. Οι συγκεκριμένοι βουλευτές έχουν στείλει επιστολή πρόθεσης ψήφου.

Επίσης, ψήφισαν με προβλεπόμενη επιστολική ψήφο οι απουσιάζοντας στο εξωτερικό Κυριάκος Μητσοτάκης, Νίκος Δένδιας, Μιλτιάδης Βαριβτσιώτης, Νότης Μυταράκης, Χρήστος Σταικούρας, Χαρης Θεοχάρης Φωτεινή Πιπιλή, Κωστής Χατζηδάκης Αλέξανδρος Τριαναταφυλλίδης (ΣΥΡΙΖΑ).

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν στήριξαν την τροπολογία κατηγορώντας την κυβέρνηση πως υπέκυψε σε πιέσεις και πως παρενέβη σε ζητήματα του ποδοσφαίρου.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Για τη Μακεδονία δεν έκαναν τίποτα. Για τον Μπαοκ ξεβρακωθηκαν! Ρε τι είναι αυτοί οι Ρώσοι

Τελικά έχουμε ισονομία αλα καρτ... Αν δεν μας κάνουν οι νόμοι τους αλλάζουμε εν μια νυκτί... Αλλά για την μάνα με το πλαστό πτυχίο τίποτα... (μόνο μετά από καιρό που άλλαξε ριζικά ο ποινικός κώδικας από τον ΣΥΡΙΖΑ).

Επιτελους να λειτουργήσουν οι θεσμοί. Ο κύριος Βορίδης του νόμου και τάξης ψήφισε ή δεν πρόλαβε γιατί κράταγε το τσεκουρακι του ; Ο Άδωνις πρόλαβε να γυρίσει από τον Αυτια ; Γενικά ήταν όλοι οι άριστοι παρόντες; Να σωθεί η χώρα από τον διχασμό;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.