Πέντε σκύλοι, πέντε φίλοι, και ό,τι απέμεινε από ένα πατάκι (pics)

Πέντε σκύλοι, πέντε φίλοι, και ό,τι απέμεινε από ένα πατάκι (pics)

Δεκέμβριος 18, 2018 - 11:01
2 σχόλια

Όλα τα ζώα, μεγάλα και μικρά, είναι παιχνιδιάρικα.Δεν αποτελούν εξαίρεση οι σκύλοι, δεσποζόμενοι και αδέσποτοι.

Στις φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης, πέντε σκύλοι, πέντε φίλοι, αφού έπαιξαν και κομμάτιασαν ένα πατάκι, έχουν ξαπλώσει φαρδείς-πλατείς στο πεζοδρόμιο και ξαποσταίνουν.

Αυτό που κάποτε ήταν πατάκι, στρωμένο στην είσοδο ενός καταστήματος για να σκουπίζουν τα πόδια τους οι πελάτες, τώρα είναι κομματιασμένο και σκορπισμένο στο πεζοδρόμιο. Οι «αυτουργοί» της πράξης, οι παιχνιδιάρικοι αδέσποτοι σκύλοι, κοιμούνται μακαρίως παραδίπλα.

Οι αδέσποτοι σκύλοι στην Τρίπολη, είτε για να παίξουν είτε αναζητώντας τροφή, ανοίγουν, σκίζουν, κομματιάζουν ό,τι βρουν: σακούλες πεταμένες έξω από κάδους απορριμμάτων, χαρτόκουτα που δεν έχουν τοποθετηθεί στους ειδικούς κάδους αλλά αφήνονται στον δρόμο, χαλάκια, πατάκια και ό,τι άλλο βρουν.

Είναι στη φύση τους, και δεν φταίνε σε τίποτα τα ζώα.

Ωστόσο, καλό θα ήταν, για να μην δημιουργούνται περισσότερα σκουπίδια στην πόλη, να είμαστε εμείς πιο προσεκτικοί με το τι αφήνουμε έξω από τις εισόδους των σπιτιών μας και των καταστημάτων μας.

Αυτό, τουλάχιστον, μπορούμε να το φροντίσουμε.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Άμα οι πέντε φίλοι έπαιζαν με το μπουτάκι του παιδιού σου θα τα έγραφες διαφορετικά τα πράγματα. Τώρα είναι παιχνιδιάρηδες.

Οι "κύριοι φιλόζωοι" έλεγαν ότι τα μάζεψε τα σκυλιά ο δήμος και ζητούσαν εξηγήσεις. Αυτά που βρέθηκαν;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.