Πενηντάρης ο Παντελιάδης με τον Αστέρα

Πενηντάρης ο Παντελιάδης με τον Αστέρα

Δεκέμβριος 09, 2015 - 11:00
0 σχόλια

Τις 50 του συμμετοχές με την κιτρινομπλέ φανέλα σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Europa League έφθασε ο Σάκης Παντελιάδης στον αγώνα με τον Ηρακλή το περασμένο Σάββατο (5/12) για την 13η αγωνιστική της Super League.

Ο αριστερός οπισθοφύλακας της αρκαδικής ομάδας στην δεύτερη του χρονιά στην Τρίπολη αποτελεί μία από τις πιο σταθερές αξίες της μεσοαμυντικής γραμμής του Αστέρα δίνοντας πάντα πολύτιμες λύσεις στα χέρια του προπονητή του.

Την εφετινή χρονιά παρά το γεγονός πως υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός για την θέση του βασικού στο αριστερό άκρο της κιτρινομπλέ άμυνας ο λόγο και της παρουσίας στην ομάδα ενός ακόμα πολύ αξιόλογου μπακ του Κώστα Γιαννούλη ο Παντελιάδης μετρά είδη 10 συμμετοχές σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Πιο συγκεκριμένα ο άσος του Αστέρα έχει αγωνιστεί 7 φορές για το πρωτάθλημα της Super League, δύο φορές στο Europa League ενώ έχει και μία συμμετοχή στο κύπελλο Ελλάδος.

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.