Τέλος εποχής για τον Χρόνη στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο;

Τέλος εποχής για τον Χρόνη στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο;

Δεκέμβριος 09, 2015 - 10:42
7 σχόλια

Στην αντικατάσταση της πλειονότητας των διοικητών και αναπληρωτών διοικητών των νοσοκομείων της χώρας προχωρεί το υπουργείο Υγείας, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης.

Σε παύση των καθηκόντων τους οδηγήθηκαν 59 από τους 71 διοικητές νοσοκομείων της χώρας (44 διοικητές και 15 αναπληρωτές διοικητές)  μετά από αξιολόγηση που έγινε από τους διοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών που έχουν την πολιτική εποπτεία των διοικήσεων των νοσοκομείων. Ενώ οι 12 (8 διοικητές και 4 αναπληρωτές διοικητές) παραμένουν στις θέσεις τους. Σημειώνεται ότι 9 διοικητές και αν. διοικητές έχουν υποβάλει τις παραιτήσεις τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης Χρόνης Νικόλαος έλαβε επιστολή λήξης της θητείας του την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου το βράδυ.
Να αναφέρουμε ότι ο κ. Χρόνης είχε αναλάβει τον Αύγουστο του 2013  με απόφαση του τότε υπουργού Υγείας, κ. Άδωνι Γεωργιάδη.

Αναμένεται η απομάκρυνση του κ. Χρόνη από Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης «Η Ευαγγελίστρια» και η προκήρυξη  για την κάλυψη της θέσης.

Η πενταμελής επιτροπή του υπουργείου Υγείας εισηγήθηκε αρνητικά για τις περισσότερες περιπτώσεις τόσο των διοικητών όσο και των αναπληρωτών διοικητών. Για τους συγκεκριμένους, η πολιτική ηγεσία προχώρησε σε παύση των καθηκόντων τους.

Μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών αξιολόγησης, το υπουργείο Υγείας θα προχωρήσει άμεσα στην προκήρυξη για την κάλυψη των θέσεων διοικητών και αναπληρωτών διοικητών με ανοιχτή πρόσκληση.
Με τις αλλαγές των διοικήσεων στα νοσοκομεία, την αυξημένη χρηματοδότηση και την προώθηση των προσλήψεων, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας εκτιμά ότι θα επιτευχθεί η αναδιοργάνωση του ΕΣΥ έτσι ώστε το 2016  να υπάρξει αισθητή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες της χώρας.

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΜΠΕΖΟΣ Ο ΙΔΑΙΤΕΡΟΣ ΤΠΥ ΡΟΒΕΡΤΟΥ ΠΑΛΙ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΕ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΜΠΕΖΟΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ, ΟΠΩς Ο ΡΟΒΕΡΤΟΣ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ.... ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ

@ Anonymous 14:27.Σας δουλεύουν χρόνια τα αριστερά **για. Αλλά που να πάρετε χαμπάρι.

Ναι ειδαμε και τα ξεξια λαμογια Τωρα για τους κολοτουμπες τους εχουμε για φτυσιμο

O ΣΥΡΙΖΑ είναι με τον Μπέζο σύμφωνα με την απόφαση. Ο Μπέζος είναι ΣΥΡΙΖΑ χωρίς την θέση είναι το ερώτημα.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ... ΟΠΩς Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥΣ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΠΑΣΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.... ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΜΑΘΑΝΕ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.