Παυλής: Προεκλογική κατασκευή σκανδάλων το δημοσίευμα για το «πόθεν έσχες»

Παυλής: Προεκλογική κατασκευή σκανδάλων το δημοσίευμα για το «πόθεν έσχες»

Οκτώβριος 01, 2018 - 15:55
11 σχόλια

Η απάντηση Παυλή για το δημοσίευμα του «πόθεν έσχες» 

Προς αποκατάσταση όλης της αληθείας και των όσων αναφέρονται σε δημοσίευμα της εφημερίδας documento και αναπαραγωγή του από το Arcadia Portal και λοιπά ηλεκτρονικά ΜΜΕ την 1/10/2018, οφείλω να δηλώσω τα εξής:

Οι εντυπώσεις που επιχειρούνται να δημιουργηθούν από τη δημοσίευση του εν λόγω εγγράφου, προφανώς υποκρύπτουν και εξυπηρετούν άλλες σκοπιμότητες. Ανεξαρτήτως αυτού και επειδή ουδέποτε επιχείρησα να αποκρύψω ή να διαστρεβλώσω τίποτα, η αλήθεια είναι ότι λόγω μίας γραφειοκρατικής εμπλοκής, η δήλωση του πόθεν έσχες για την περίοδο που αναφέρεται στο δημοσίευμα, δεν εστάλη στην καθ’ ύλην αρμόδια διοικητική Υπηρεσία, αλλά στον Άρειο Πάγο.

Εξαιτίας αυτής της τυπικής παράλειψης, ελέγχθηκα από τη Δικαιοσύνη, η οποία με τις σχετικές αποφάσεις της, ήτοι την υπ’ αριθμ. 671/2017 απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Τρίπολης και το υπ’ αριθμ. 88/2018 Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Ναυπλίου, με απήλλαξε κάθε κατηγορίας.

Η αναφορά της ιδιότητας του Εισαγγελέα στον τίτλο του άρθρου από τους κάθε ειδών εισαγγελεύοντες δημοσιογράφους, μπορεί να πετυχαίνει τον σκοπό της που είναι η προεκλογική κατασκευή σκανδάλων, αλλά δεν αρκεί για την δολοφονία του χαρακτήρα ενός δημοσίου προσώπου.  

Η άσκηση της δημοσιογραφίας προϋποθέτει σωστή πληροφόρηση και ενημέρωση και πάνω από όλα σοβαρότητα.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης

Δημήτρης Παυλής

Ειδήσεις: 

11 Σχόλια

Και η ΚΕΔΗΤ προεκλογική κατασκευή σκανδάλων είναι; Ο περιπτεράς κι αυτός ; ***

Και ποια είναι ακριβώς ρε γκιώνη τα "λοιπά ηλεκτρονικά ΜΜΕ"; Ντρέπεσαι να τα πεις ή τα αποθέματα λάσπης για τον ανεμιστήρα δεν τελειώνουν ποτέ; Καλά το πας..Συνέχισε έτσι..

Ξεσκπεπασε τους μητσαρα!Αλήθεια το aftodioikisi στα λοιπα μμε ειναι και αυτό;;; Σας φτυνουν και νομίζετε οτι βρέχει , λίγοι μήνες έμειν και θα πάτε σπίτια σας επιτέλους

Παυλή πιστεύεις οτι ο κόσμος περίμενε το άρθρο περί πόθεν έσχες για να σχηματίσει γνώμη για το τι άνθρωπος είσαι ; Φαίνεσαι από το πρόσωπο και το βλέμμα και να ξέρεις οτι ποτέ αυτά τα δύο δεν λένε ψέμματα.

Βγάλε όλα τα ΜΜΕ στη σέντρα ***οδήμαρχε! Μήνυσέ τα όλα, ακόμα και το aftodioikisi.gr για να δούμε μέχρι πόσο αντέχουν τα...κότσια σου! https://www.aftodioikisi.gr/ota/dimoi/ston-isangelea-32-dimarchi-gia-ta-pothen-esches-onomata/

@20:09 Λυσσάει όλη η πόλη ρε βλαχάκο και θα λυσσάει μέχρι να ξεκουμπιστείτε να φύγετε και να κρυφτείτε πάλι στις στάνες και στα γίδια σας. Δεν ψιχαλίζει βρεεεεε! Σας φτύνει ο κόσμος! Άχρηστοι, ένας-ένας διαλεχτά φυντάνια! Δεν σας αρέσει να τ' ακούτε και όποιος σας κράζει είναι πληρωμένο παπαγαλάκι; Δεν ντρέπεστε λίγο βρε ανίκανοι; Ουστ απο' δω χάμω που έχετε τα μούτρα να μιλήσετε! Ουστ και πάλι ουστ!

Περιμένουμε μηνύσεις στο Βαξεβάνη ΑΝ είναι όντως ψέματα.. έτσι δήμαρχε;

Κύριε Παυλή δεν κάνετε έργα γιατί φταίει η γραφειοκρατία, για το πόθεν έσχες η γραφειοκρατία φταίει πάλι? Αμάν πια αυτή η καραμέλα. Βρείτε τουλάχιστον μια πιο πειστική διακαιολογία.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.