Παυλής: Οι δημότες να ψηφίσουν τον ικανότερο δήμαρχο κατά την κρίση τους

Παυλής: Οι δημότες να ψηφίσουν τον ικανότερο δήμαρχο κατά την κρίση τους

Μάιος 30, 2019 - 21:56
7 σχόλια

Η δημοτική παράταξη «Τρίπολη – Πρωτεύουσα του Μοριά» με ομόφωνη απόφασή της, καλεί όλους τους δημότες της Τρίπολης και ιδιαίτερα αυτούς που μας τίμησαν με την ψήφο τους και τους ευχαριστούμε για αυτό, να προσέλθουν μαζικά στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής για την ανάδειξη του νέου Δημάρχου Τρίπολης και να ψηφίσουν τον ικανότερο κατά την κρίση τους.

Ευχαριστούμε πολύ.

Δελτίο τύπου


7 Σχόλια

Άσε Μήτσο ξέρουμε Κακλαμάνης ντορετα καρωνης στο Σμυρνιωτη και Γεωργανοπουλος Καραλης Δημητρουλας και μάλλον Σωτηρακης στον Τζιουμη σκόρπισε το μαντρί άστα βραστα

Ο Σκορπιδας?????? Αααααααχχχχχχχχααααααααχχχχχχχαααααααχχχχχχχαααααααχχχχχχχααααααααχχχχχχχχαααααααχχχχχχχαααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλο!!!!!!!!!!

κ Δημήτρη.... Παρά είσαι καλός και φιλότιμος με όλους και να το αποτέλεσμα...

Μητσαρα δεν σε κανανε Προεδρο της ΔΕΥΑΤ? Σε αφησανε στον παγκο? Για αυτο κατα την κριση και οτι θελει ο καθενας?

Να περιμένεις μια τετραετία και μετά να ξαναβάλεις υποψήφιος πρεσβεύοντας το νέο και την εμπειρία. Όπως κάνει και ο Σμυρνιώτης ντε! Τα πρόβατα άλλωστε δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να το πιστέψουν. Δε βλέπεις το Σμυρνιώτη; Κοίτα να μαθαίνεις....κοίτα να μαθαίνεις!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.