ΠαΣοΚ Αρκαδίας: Χαράζουμε νέα πορεία με στήριξη των παραγωγικών βάσεων (vid)

ΠαΣοΚ Αρκαδίας: Χαράζουμε νέα πορεία με στήριξη των παραγωγικών βάσεων (vid)

Ιούλιος 18, 2016 - 13:46
6 σχόλια

«Τα ποσοστά που παίρνει το ΠαΣοΚ δεν είναι αντιπροσωπευτικά της δύναμής του»

Μετά τη διαδικασία για εκλογή οργάνων του ΠαΣοΚ στις 26 Ιουνίου, την 14η Ιουλίου τα νεοεκλεγέντα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Αρκαδίας, ομόφωνα εξέλεξαν ως Γραμματέα Νομαρχιακής Επιτροπής Αρκαδίας, τον κ. Γιάννη Άρχοντα.

O νέος γραμματεύς παραχώρησε συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα 18 Ιουλίου όπου και ανακοίνωσε τα όνομα των νεοεκλεγέντων μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής και μίλησε για τις πρώτες αποφάσεις και στόχους που έχει θέσει η Νομαρχιακή Αρκαδίας.

Ο κ. Καστανός, ο τέως γραμματέας, παρουσίασε τον κ. Άρχοντα και μίλησε για τη συγκρότηση του Σώματος αλλά και για την επιλογή του κ. Άρχοντα η οποία έγινε μετά από πρότασή του. Ευχαρίστησε τα 500 μέλη του ΠαΣοΚ που προσήλθαν στις κάλπες και έθεσε ως στόχο τη διατήρηση της έδρας του ΠαΣοΚ στην Αρκαδία.

Ο κ. Άρχοντας με τη σειρά του ευχαρίστησε τον κ. Καστανό και τα μέλη της νέας Νομαρχιακής αναφέροντας ότι η επιτροπή θα έχει συνέχεια και ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να δικαιώσει τις προσδοκίες των μελών του ΠαΣοΚ αλλά και του λαού της Αρκαδίας.

Τα μέλη της νομαρχιακής επιτροπής είναι τα εξής:

ΑΔΑΜΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ – Αναπληρώτρια Γραμματέας –υπεύθυνη για τον τομέα των γυναικών

ΒΕΛΙΣΣΑΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ – Υπεύθυνη στον αγροτικό τομέα

ΚΑΣΤΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – Υπεύθυνος για τα οικονομικά θέματα

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΩΤΗΡΗΣ – Υπεύθυνος στον τομέα της ενημέρωσης

ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΦΩΤΗΣ -  Υπεύθυνος για το πολιτικό πρόγραμμα

ΡΕΚΑΣ ΧΑΡΗΣ – Υπεύθυνος για οργανωτικά θέματα και κινητοποιήσεις

Η πρώτη απόφαση την οποία έλαβαν τα μέλη για να καθορίσουν τη νέα πορεία έχει να κάνει με τη χάραξη ενός πολιτικού στίγματος, το οποίο θα είναι η έρευνα στην οικονομία και στην ανάπτυξη των επαγγελματιών και στον ανταγωνισμό που πρέπει να αναπτυχθεί για της αρκαδικές επιχειρήσεις.

Σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με το ΠαΣοΚ και με την πρόσφατη δήλωση του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου για το ότι το ΠαΣοΚ θα έρθει δεύτερο κόμμα, ο κ. Άρχοντας είπε ότι ο βουλευτής έχει δίκιο και η Δημοκρατική Συμπαράταξη περνά μια κάμψη αλλά δεν είναι αυτά τα ποσοστά της

Οι προτάσεις της και η στήριξη της παραγωγικής βάση θα κατατάξουν τη Δημοκρατική Συμπαράταξη στη δεύτερη θέση.
 

Tags: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr «Τα ποσοστά που παίρνει το ΠαΣοΚ δεν είναι αντιπροσωπευτικά της δύναμής του»


6 Σχόλια

Θεός φυλάξοι μην ξαναγυρίσουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι.Μόνο και μόνο να θυμηθούν οι πολίτες επί παντοδυναμίας τους πως έλυναν και έδεναν κομματικά.ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΟΙ.

- 16.42, το ξέρουν ότι δεν θα γυρίσουν, αλλά παίζουν το κερδοφόρο παιχνίδι τους. Στην Ελλάδα είμαστε!.

Ξεχνάτε όλοι πολύ γρήγορα, όταν φωνάζατε ήρθε ο Ανδρέας για να φάει ο κόσμος κρέας ήτανε καλά εεεε. όταν οι μισθοί σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα μεγαλωναν με την ΑΤΑ ήτανε καλά εεεε όταν ερχόντουσαν τα προγράμματα τύπου Delor ήτανε καλά εεε , το ότι ήρθαν τα αστέρια του Χάρβατ και τα έκαναν σκατά τι να κάνουμε έχει και χασούρα το μαγαζί!

Κάποιοι λίγοι έβλεπαν και τότε ,οτι ο ΑΝΔΡΕΑΣ έφτιαχνε μια κοινωνία με δανεικά που τα πληρώνουμε εμεις τωρα ,κάποιοι έβλεπαν την νομιμοποίηση της μοιχείας για να καλύψει τις βρώμιες του !Τις εκτρώσεις ,και μετα λεμε για τον Ηρώδη !Το όπλο του ηταν που διόριζε κοσμάκη γιατι ειχε ταλαιπωρηθεί ο κόσμος τις προηγούμενες δεκαετίες!Αλλα τις μπαρούφες οτι εχουμε απο τον Ανδρέα το εχουμε δεν ισχύουν !

Κάποιοι όταν έπαιρναν τις δάνεια από τράπεζες επιδοτήσεις από πακέτα της Ε.Ε. ή προγράμματα Delor ήταν καλά.... όλα δανεικά και αγύριστα, βέβαια όλοι αυτοί ήταν του ιδιωτικού τομέα, μην ξεχνιόμαστε, όλοι αυτοί είναι οι ίδιοι που σήμερα φωνάζουν για κοινωνία με δανεικά. Άσε τον κακόμοιρο τον ΦΠΑ τον κατακρατούν τον εκμεταλλεύονται και όταν είναι να αποδώσουν ΦΠΑ γκρινιάζουν με συμμάχους όλους τους οικονομικούς αδηφάγους καρχαρίες, τώρα που τελείωσαν τα πακέτα Delor και τα δανεικά και αγύριστα, είναι οι ίδιοι που πάνε από κόμμα σε κόμμα για να τρώνε .........

Ανώνυμε τις 22/10.όταν το ΠΑΣΟΚ διόριζε τα κομματόσκυλα ήταν καλά; εεε.Τα πάμπερς ήταν καλά εεε.Τα δωράκια των εκατομμυρίων καλά εεε.Οι πρασινοφρουροί στοδημόσιο καλά εεε.Οι κουτσονόμοι καλά εεε.Οι κλαδικές καλά εεε.Ο αυριανισμός καλά εεε.Ο τομπρισμός καλά εεε.Ξύπνα ρεεεεεεεεεεεε.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.