Πάσχα στην Τρίπολη 2019 (pics,vid)

Πάσχα στην Τρίπολη 2019 (pics,vid)

Απρίλιος 28, 2019 - 13:55
2 σχόλια

Ο καλός καιρός βοήθησε έτσι ώστε να βρεθούν αρκετοί επισκέπτες στην πλατεία Άρεως όπου ο Δήμος Τρίπολης έχει στήσει τις καθιερωμένες ψησταριές που προσφέρουν δωρεάν αρνί, κόκκινα αυγά, κουλούρια και κρασί.

Σούβλες, χοροί, κέφι, διάθεση πρωταγωνίστησαν, με τους δημότες της Τρίπολης αλλά και τους επισκέπτες να κάνουν με την παρουσία τους ακόμα  πιο όμορφη την ήδη απολαυστική και εορταστική ατμόσφαιρα.

Ασφυκτικά γεμάτα ήταν τα μαγαζιά από τους ντόπιους και τους επισκέπτες που το πρωί βγήκαν να απολαύσουν τον καφέ τους, προτού συνεχίσουν τον εορτασμό της ημέρας ως καλεσμένοι ή ως οικοδεσπότες.

Η ζωντανή ορχήστρα παρέσυρε τα χορευτικά σύνολα και τον κόσμο που βρέθηκε στην Πλατεία Άρεως σε ξέφρενο γλέντι.

Χρόνια Πολλά!

Και του χρόνου!

 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Πάσχα στην Τρίπολη 2019


2 Σχόλια

Χρονια πολλα με υγεια. Χριστος Ανεστη! Μπραβο στους υποψηφιους που εδειξαν εστω για μια μερα πνευμα συνεργασιας και πολιτισμου. Παντα τετοια

Η σημερινή Δημοτική αρχή επέβαλε να πληρώνουν για να μπουν και να γυμναστούν οι πολίτες στο Εθνικό στάδιο Τρίπολης που για πρώτη φορά είναι πολλές ημέρες κλειστό στη διάρκεια των εορτών. Πού φθάσαμε............................

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.