Επικαιρότητα

Latest

Φορολογικές δηλώσεις: Τι πρέπει να προσέχουν οι φορολογούμενοι;

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται από τους φορολογούμενους που έχουν λάβει προσυμπληρωμένες φορολογικές δηλώσεις από την ΑΑΔΕ

Περισσότερα

Πρόσκοποι: Εκδρομή με ποδήλατα στο Μερκοβούνι

Η 3η Αγέλη Λυκόπουλων του Συστήματος Προσκόπων Τρίπολης διοργανώνει το Σάββατο 25 Μαΐου, εκδρομή με ποδήλατα στην διαδρομή Τρίπολη - Μερκοβούνι (Πάρκο Οδικής Κυκλοφορίας) με συνοδεία από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αρκαδίας

Περισσότερα

«Λαϊκή Συσπείρωση Πελοποννήσου»: Πρόταση ένταξης θέματος στη επόμενη συνεδρίαση για τα προβλήματα με την επάρκεια του νερού

Αντιμέτωπες με τον κίνδυνο της λειψυδρίας βρίσκονται και φέτος πολλές περιοχές στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, με την επάρκεια και σε πολλές περιπτώσεις την ποιότητα του νερού να βρίσκονται σε οριακό σημείο.

Περισσότερα

Ημερίδα για την διάδοσης της ηλεκτρονικής ευρωπαϊκής πλατφόρμας για την Εκπαίδευση Ενηλίκων EPALE στη Τρίπολη

Tο Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (IKY), ως Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης της Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας για  την Εκπαίδευση Ενηλίκων στην Ευρώπη EPALE, σας προσκαλεί να συμμετέχετε ενεργά σε ενημερωτική  ημερίδα, που διοργανώνει τη Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Περισσότερα

Ευχέλαιο και Παράκληση στον Προφήτη Ηλία Τρίπολης

Την Πέμπτη 23 Μαϊου στις 19:00 στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Τρίπολης θα τελεσθεί το Ιερό Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου και Ιερά Παράκληση.

Περισσότερα

Ο Π. Λυμπέρης πρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Αμυντικής Καινοτομίας

Ο πρώην αρχηγός Στόλου ναύαρχος ε.α. Παναγιώτης Λυμπέρης τοποθετείται στη θέση του προέδρου τού υπό σύσταση Ελληνικού Κέντρου Αμυντικής Καινοτομίας (ΕΛΚΑΚ), επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες της «Εφ.Συν.».

Περισσότερα

Η εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου Μεγαλόπολης στο εξωκλήσι του Μάη-Θανάση (pics)

Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεγαλόπολης « Ο ΦΙΛΟΠΟΙΜΗΝ» πραγματοποίησε την Κυριακή 19 Μαΐου 2024 τον καθιερωμένο ετήσιο εορτασμό του προστάτη του, Αγίου Αθανασίου Χριστιανουπόλεως , στο εξωκλήσι του Μάη-Θανάση.

Περισσότερα

Συνελήφθησαν δύο άτομα για παράβαση νομοθεσίας περί ζώων

Συνελήφθησαν, χθες (22.5.2024) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του δήμου Σπάρτης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σπάρτης, -2- ημεδαποί, ηλικίας 64 και 69 ετών, αντίστοιχα, γιατί διαπιστώθηκε να κατέχουν -3- σκύλους για τους οποίους δεν πλ

Περισσότερα

Συνεδριάζει η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

Σας γνωστοποιούμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, θα συνέλθει σε ΤΑΚΤΙΚΗ «δια ζώσης» συνεδρίαση στο γραφείο Δημάρχου, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 27 Μαΐου 2024 και ώ

Περισσότερα

ΠΟΕ-ΟΤΑ: Διαδικτυακή Ημερίδα με Θέμα o αντίκτυπος της κλιματικής αλλαγής στην επαγγελματική Υγεία και Ασφάλεια

Διαδικτυακή Ημερίδα, με Θέμα, «Ο αντίκτυπος της κλιματικής αλλαγής στην επαγγελματική Υγεία και Ασφάλεια. Η περίπτωση των Ο.Τ.Α.: Επιπτώσεις- Αντιμετώπιση-Μέτρα και Μέσα Προστασίας», θα πραγματοποιήσει η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Περισσότερα

Γ. Τρουπής: Πρέπει να στηριχθεί η Αρκαδική οικονομία, το τοπικό εμπόριο

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννης Τρουπής απηύθυνε ομιλία στο Προσυνέδριο της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος ενόψει του μεγάλου Συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί στην Τρίπολη τον Ιούλιο. Ο κ.

Περισσότερα

Ποιος είναι ο νεαρός επιχειρηματίας που χάρισε τα παπούτσια στον Μητσοτάκη

Ο μόλις 20 ετών επιχειρηματίας, Γιάννης Λουλούδης ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του ο οποίος διαθέτει μία μικρή αλυσίδα σούπερ μάρκετ.

Περισσότερα

Προτεραιότητα ο Λύρατζης - Σε επαφές με τον ΠΑΟΚ ο Αστέρας

Ο Λευτέρης Λύρατζης αποτελεί προτεραιότητα για το δεξί άκρο της άμυνας του Αστέρα Τρίπολης ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς με την αρκαδική ομάδα να έχει ξεκινήσει τις επαφές της με τον ΠΑΟΚ με σκοπό την επέκταση του δανεισμού του.

Περισσότερα

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην Λακωνία

Φωτιά ξέσπασε την Πέμπτη στον Μύτικα Λακωνίας.

Για την κατάσβεσή της επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις και τέσσερα πυροσβεστικά αεροσκάφη από αέρος.

Περισσότερα

Οπόκου ο… «Κυματοθραύστης»

Ήρθε στον νομό μας τον περασμένο Ιούλιο για λογαριασμό του Λεωνιδίου και από την πρώτη στιγμή ξεχώρισε για τις ποδοσφαιρικές του αρετές, για την ποιότητα, τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά και την χρησιμότητα του.

Περισσότερα

Σελίδες