Παρουσίαση του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δήμου Τρίπολης (video)

Παρουσίαση του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δήμου Τρίπολης (video)

Φεβρουάριος 18, 2015 - 21:34
4 σχόλια

Ενημερωτική εκδήλωση στην οποία παρουσιάστηκε αναλυτικά ο Στρατηγικός Σχεδιασμός του Επιχειρησιακού Προγράμματος 2014-2019, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18/2 στο Παλαιό Δημαρχείο Τρίπολης.

Στον Στρατηγικό Σχεδιασμό του Επιχειρησιακού Προγράμματος καθορίζονται οι στρατηγικοί στόχοι, οι αναπτυξιακές προτεραιότητες του Δήμου και καθορίζεται το αναπτυξιακό όραμα του Δήμου για την επόμενη 5ετία, σύμφωνα με το οποίο καταρτίζονται οι Άξονες και τα Μέτρα του Προγράμματος.

Η Διευθύντρια Προγραμματισμού Δήμου Τρίπολης Κατερίνα Σιάμπου τόνισε ότι το επιχειρησιακό σχέδιο έχει περιλάβει όλες τις ενότητες στις οποίες απλώνονται οι δημοτικές Υπηρεσίες του Δήμου. Περιλαμβάνει τομείς όπως εκείνους του πολιτισμού, της εκπαίδευσης, του τουρισμού, του περιβάλλοντος, όπως και όλα τα προβλήματα και τις δυνατότητες που μπορεί να απασχολήσουν έναν Δήμο.Οι τέσσερις άξονες είναι Περιβάλλον, Ποιότητα Ζωής, Κοινωνική Πολιτική, Υγεία, Τοπική Οικονομία, Βελτίωση ΔιοικητικήςΙκανότητας του Δήμου.

Ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Βόσνος τόνισε ότι οι πολίτες και οι φορείς πρέπει να έχουν θέση στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου, αφού όπως είπε είναι το μέλλον της πόλης μας.

Η κυρία Σιάμπου και ο αντιδήμαρχος κ. Βόσνος κάλεσαν τον κόσμο να καταθέσει τις προτάσεις του.

Ο Σύμβουλος της Περιφερειακής Πολιτικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης Κώστας Γαλιώτος μίλησε για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα σαν μια άριστη εργασία, υψηλών προδιαγραφών. Συνάδει ακράδαντα με τις προδιαγραφές τις αναπτυξιακές, της αειφορίας και της βιώσιμης ανάπτυξης για την ερχόμενη πενταετία.

Για δύο εβδομάδες το σχέδιο βρίσκεται σε διαβούλευση με τους πολίτες, δύο εβδομάδες στις οποίες θα γίνει διαβούλευση και με τις υπηρεσίες οι οποίες πρέπει με έγγραφηεισήγησή τους να θέσουν τους στόχους και συγκεκριμένες δράσεις που έχουνυπόψη τους, όπως επίσης και με οποιονδήποτε φορέα που δραστηριοποιείται στην Τρίπολη και επιθυμεί να θέσει τέτοια έργα ή δράσεις.

Το Σχέδιο του Στρατηγικού Σχεδιασμού του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου Τρίπολης έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΔήμουΤρίπολης και η διαβούλευση ξεκινά από Τετάρτη 11.2.2015 έως Παρασκευή 27.2.2015.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Παρουσίαση του Επιχειρησιακού Προγράμματος


4 Σχόλια

Φοβερό πρόγραμμα έχουν ήδη υλοποιήσει τους βασικούς άξονες: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ = Η Πολιτιστική Πρωτεύουσα έχει αρχίσει να ναυαγεί.!!! ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ= Η Τρίπολης μια απέραντη χωματερή.!!! ΤΟΥΡΙΣΜΟς= Ο μοναδικός τουριστικός προορισμός το Μαίναλον ετοιμάζεται να γίνει ένα καινούργιο Πλάτωμα!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και στη κυρία Σιάμπου και στη δημοτική αρχή του Παυλή....

Μας δουλεύουν? Εδώ δεν έχουμε λύσει την καθημερινότητά μας και μιλάμε για το βάθος πενταετίας? Θα ζούμε μέχρι τότε με τόσα σκουπίδια γύρω μας?

Και μετά απ όλα αυτά τα ωραία , μπορούμε να ξυπνήσουμε και να βγούμε λίγο έξω στους δρόμους να δούμε τι γίνεται

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.