Παρέμβαση Τσιαμούλου για τα απορρίμματα στο δελτίο ειδήσεων του Star (video)

Παρέμβαση Τσιαμούλου για τα απορρίμματα στο δελτίο ειδήσεων του Star (video)

Οκτώβριος 29, 2014 - 12:34
6 σχόλια

Οι τόνοι των απορριμμάτων που βρίσκονται στους δρόμους της Τρίπολης αλλά και ολόκληρου του δήμου κέντρισαν το ενδιαφέρον πολλών αθηναϊκών μέσων ενημέρωσης. Συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού STAR βρέθηκε στην Τρίπολη και κατέγραψε τους όγκους απορριμμάτων που έχουν στοιβαχθεί στις γειτονίες της πόλης.

Ο Νίκος Τσιαμούλος παρενέβει στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του star στις 25 10 2014 σχετικά με το θέμα.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το πώς περιγράφει την κατάσταση που επικρατεί στην Τρίπολης κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Ειδήσεις: 
Video: 

Παρέμβαση Νίκου Τσιαμούλου στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του star στις 25 10 2014 σχετικά με το θέμα


6 Σχόλια

Είπε ο Τσιαμουλος ότι όλο το πρόβλημα δημιουργηθηκε επειδή αυτός έκλεισε το πλατωμα; Βέβαια δημιουργηθηκε νέα χωματερή στην Αγία Τριάδα αλλά αυτό δεν τον νοιάζει. Είπε ότι όλες οι πόλεις της Πελοποννήσου εξακολουθούν να ρίχνουν σε χωματερές και μόνο εμείς έχομε πληρώσει κάνα δυο εκατομμύρια έως τώρα. Αυτά μάλλον ξέχασε να τα πει

μας δουλεύει βγήκε ο κύριος Υπευθυνότητα να μιλήσει και κάτι έγινε.... τώρα σωθήκαμε....

το πλατωμα τον μαρανε τον αλλον,λες και αν ηταν ανοιχτο και ειχανε φτασει τα σκουπιδια στον ΜαιΘαναση θα αλλαζε κατι.... μεγαλο παρτυ τα σκουπιδια παντου και παντα και επειδη δεν εχουμε real μαφια να τα διακινησει εχουμε την γνωστη σε ολους μας ΠΟΛΙΤΙΚΗ μαφια!!!!

Ο Παυλής φώναζε για το Σμυρνιώτη ότι μας κάνει ρεζίλι για τα σκουπίδια στα αθηναικά κανάλια, τελικά αυτός μέσα σε τρεις μήνες μας έχει κάνει ήδη τρεις φορές ρεζίλι στα μεγάλα κανάλια και σιγά μην κατέβει κόσμος για βόλτα και τριήμερα τώρα στην Τρίπολη και την ορεινή Αρκαδία.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.