Παρέμβαση Γιαννακούρα στο ΠεΣυ Πελοποννήσου για τα προβλήματα στον αγροτικό τομέα

Παρέμβαση Γιαννακούρα στο ΠεΣυ Πελοποννήσου για τα προβλήματα στον αγροτικό τομέα

Ιούλιος 07, 2020 - 19:30
10 σχόλια

Παρέμβαση για τα προβλήματα του πρωτογενή τομέα στη συνεδρίαση του ΠεΣυ Πελοποννήσου τη Δευτέρα 6 Ιουλίου στην πρώτη "δια ζώσης" συνεδρίαση του οργάνου, μετά την πανδημία του κορωνοϊού.
Λάθος επιλογή ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης. Ένας άνθρωπος του Κολωνακίου που δεν έχει μυρωδιά από αγροτιά δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματα των αγροτών.

Έστω και την ύστατη στιγμή οι αγρότες μας ,που βιώνουν την εξαθλίωση, θέλουν στήριξη. Κακές πολιτικές χρόνων, νοοτροπίες των ίδιων των πολιτών καθώς και η απογοήτευση από τις συνεχείς άσχημες κλιματολογικές συνθήκες και τις χαμηλές τιμές των προϊόντων έχουν οδηγήσει την ύπαιθρο στην ερημοποίηση και την εγκατάλειψη.

Εμείς όσα χρόνια βρισκόμασταν στην διοίκηση της Περιφέρειας προσπαθήσαμε να κάνουμε έργα αγροτικού ενδιαφέροντος και ειδικά στην Αρκαδία, που είχα την τύχη και την τιμή να την υπηρετώ, έγιναν πολλά, σε μία μάλιστα δύσκολη οικονομικά περίοδο.
Και βλέπω δυστυχώς πως ένα χρόνο τώρα, παρά τα λεγόμενα, δεν έχει προχωρήσει κανένα από τα 40 έργα που βρίσκονταν σε ώριμο, τουλάχιστον τα πιο πολλά, στάδιο υλοποίησης, να προχωρούν. Και όχι μόνο αυτό, αλλά μικρά έργα που είναι απαραίτητα για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους όχι μόνο δεν υπάρχει πρόθεση να γίνουν, αλλά οδηγούνται στην απένταξη και στην ακύρωσή τους.

Για το λόγο αυτό έχω καταθέσει και επερώτηση και περιμένω να απαντηθούν αναλυτικά τα ερωτήματα που έχω θέσει για το στάδιο στο οποίο βρίσκονται τα έργα αυτά, που είχαν και μελέτες, και χρηματοδότηση. Έργα που θα βοηθήσουν τους αγρότες και θα τους στηρίξουν τις κρίσιμες ώρες που περνούν ειδικά μετά και το πλήγμα του κορωνοϊού.

Δείτε αναλυτικά την παρέμβασή μου στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου στο σύνδεσμο που ακολουθεί.
 

Βαγγέλης Γιαννακούρας

τ. Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας

Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου

Ειδήσεις: 
Video: 

Παρέμβαση Γιαννακούρα στο ΠεΣυ Πελοποννήσου για τα προβλήματα στον αγροτικό τομέα


10 Σχόλια

Δεν μας εξηγείς ρε φίλε εσύ που γράφεις ότι γελάει ο κόσμος, γιατί γελάει; Πού είναι το αστείο; Κάθε φορά που γράφεται κάτι για τον Γιαννακούρα είσαι έτοιμος με τα δάχτυλα στο πληκτρολόγιο για να πεις την κακία σου.

ΑΓΑΠΗΤΟ PORTAL , META ΛΥΠΗΣ ΜΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΟΤΙ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΣΧΟΛΙΑ , ΟΠΩΣ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΚΑΙ ΜΕ ΟΥΣΙΑ ΓΙΑΤΙ.....ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ;;;;;;;

Αφού ρωτάτε λοιπόν να απαντήσω ο κόσμος γελάει γιατί ο Βαγγέλης εννιά χρόνια στην εξουσία δεν ήξερε που παν τα τέσσερα και εκτέλεσε 5 έργα όλα κι όλα και 5 μήνες πριν τις εκλογές για τα μάτια του κόσμου κάνανε αυτή τη λίστα με έργα η οποία δεν έχει καμία ουσία και δεν περιέχει καμία ποσότητα δουλειάς και μελετών (ουσιαστικά ανακοινώνει χωρίς καμία δέσμευση αυθαίρετα ποσά για έργα ονομαστικά απλά και μόνο για να πουλήσουν ύφος ). και για όσους είδαν το ΠΕΣΥ ο Λαμπρόπουλος ανέβηκε και απάντησε πολύ συγκεκριμένα και με στοιχεία για ότι ρωτήθηκε περί αυτών μέσα σε 5 λεπτά μεστά και σοβαρά

ΣΟΒΑΡΑ ; ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑ ΤΟΣΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΕΘΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΩ ; ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΥΣ ; ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ ; ΟΔΟΦΩΤΙΣΜΟΙ , ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΚΙΓΚΛΙΔΩΜΑΤΑ , ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ . ΝΕΕΣ ΧΑΡΑΞΕΙΣ ΔΡΟΜΩΝ . ΚΟΥΜΠΙΛΑ -ΛΟΥΛΟΥΔΙ , ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ Κ. ΔΟΛΙΑΝΩΝ . ΚΤΙΡΙΑ ΟΠΩΣ Η ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΣΤΟ ΛΕΩΝΙΔΙΟ , Ο ΠΥΡΓΟΣ ΠΛΑΠΟΥΤΑ , ΕΙΣΟΔΟΙ ΤΡΙΠΟΛΗΣ , ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΙ ΤΡΙΠΟΛΗΣ , ΣΧΟΛΕΙΑ (ΜΟΥΣΙΚΟ - 4ο ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΛΠ. ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ , ΕΡΓΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΛΠ. ΚΛΠ.

Μπράβο Βαγγέλη Γιαννακούρα . Μην αφήνεις κανένα Σκαντζό να ΄΄ασελγεί΄΄ επάνω στο λόγο σου . Ναι . Στην Αρκαδία κάνατε μεγάλα έργα . Κι αυτά που εκτελούνται σήμερα δικά σας είναι . Αυτοί για την ώρα δεν έχουν εξασφαλίσει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ για νέα έργα . Οσο για τα 40 έργα που μας μίλησες στο περιφερειακό συμβούλιο , φαίνεται πως ψάχνουν μήπως προλάβουν να τα κανουν κάτι άλλο. Νομίζω δύσκολο . Δηλαδή ΑΔΥΝΑΤΟΝ.

Το πού πάνε τα τέσσερα δεν το ξέρεις εσύ που γράφεις το σχόλιο. Και το πόσα έργα εκτέλεσε το ξέρει ο κόσμος και οι πολίτες που του έδωσαν την πρωτιά σε όλη την Πελοπόννησο. Ας κάνει και ο Λαμπρόπουλος μιας και τον αναφέρεις, που έχεις την εντύπωση με το ψευτοστιλάκι που έχει και την ψευτοευγένεια πείθει και είναι καλύτερος. Τα ποσά υπάρχουν όπως και οι δεσμεύσεις απλώς σας αρέσει να λέτε το αντίθετο για να δικαιολογείστε ότι δεν πράττετε ένα χρόνο τώρα τίποτα. Αλλά ο κόσμος σύντομα θα αντιληφθεί ποιοι είστε. Για βγείτε έξω να δείτε τι λέγεται ήδη..

Καλα Στις επομενες εκλογες Δε θ μπειτε ουτε στη πορτα του εκλογικου Τατουλικοι και λοιποι και εκει κι αν δε θα το χωνευτε Παρεμπτιπτοντως ευτυχως που ο Σκαντζος δεν τον αφηνει να μιλαει γιατι δε λεει κι τιποτα ουσιας και πονανε τα αυτια μας

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.