Παρέμβαση Εύης Τατούλη για τη βελτίωση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου (vid)

Παρέμβαση Εύης Τατούλη για τη βελτίωση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου (vid)

Δεκέμβριος 30, 2015 - 17:07
5 σχόλια

Ο κ. Γιώργος Μέγγος επισκέπτεται καθημερινά την μονάδα αιμοκάθαρσης στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο. Όπως σημειώνει, η μονάδα λειτουργεί άψογα και ο ίδιος εξυπηρετείται με τον καλύτερο τρόπο από το προσωπικό του Νοσοκομείου. Η εικόνα αυτή, όμως, αμαυρώνεται με την όψη της εισόδου του Παναρκαδικού, η οποία είναι σε κακό χάλι και σε καμία περίπτωση δεν τιμά κανέναν.

Η κυρία Τασουλή Αγγελική, η οποία συνοδεύει αιμοκαθαρούμενο άτομο, τονίζει την επιτακτική ανάγκη βελτίωσης της εσόδου του Νοσοκομείου, καθώς κάθε φορά που περνά από το σημείο υπάρχει κίνδυνος για την ακεραιότητα του ασθενούς που συνοδεύει. Είναι πάγιο αίτημα το οποίο ταλαιπωρεί εδώ και πολύ καιρό τους ασθενείς και τους συνοδούς τους.

Όπως σημείωσε, ελπίζει η πολιτευτής Εύη Τατούλη να δώσει ένα τέλος στο μαρτύριο αυτό και να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να γίνουν επεμβάσεις στο οδόστρωμα στην είσοδο του νοσοκομείου.

Η πολιτευτής Εύη Τατούλη βρέθηκε την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο και δέχθηκε τα αιτήματα των νευροπαθών για βελτίωση της εισόδου σε ό,τι αφορά τη βατότητα του δρόμου. «Είναι εξαιρετικά σοβαρό θέμα και θα λάβει της εξέχουσας προσοχής. Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, πρέπει να ενισχύσουμε με νοσηλευτικό, ιατρικό και προσωπικό τη μονάδα αιμοκάθαρσης αλλά και ολόκληρο το νοσοκομείο, γιατί στο Παναρκαδικό γίνεται μία πολύ σημαντική προσπάθεια από τους ανθρώπους που υπηρετούν την Υγεία», υπογράμμισε η κυρία Τατούλη.

Για το τεχνικό ζήτημα του δρόμου, είπε ότι θα ζητήσει από την προσωρινή διοίκηση του Νοσοκομείου να κάνει ένα αίτημα το οποίο θα διαβιβαστεί στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, η οποία άμεσα θα ενεργήσει προς την επίλυση του θέματος.

Μεταξύ άλλων, η κυρία Τατούλη μίλησε για τον τομέα της Υγείας, ο οποίος βάλλεται τα τελευταία κυρίως χρόνια , με τους Έλληνες να μένουν ακάλυπτοι και να μην έχουν ουσιαστική πρόσβαση στη δημόσια Υγεία.

Τέλος, η κυρία Τατούλη μίλησε για τα ποσοστά θνησιμότητας, τα οποία, δυστυχώς, αυξάνονται συνεχώς, και υπογράμμισε ότι άμεσα πρέπει να γίνουν τομές και βελτιώσεις στο σύστημα Υγείας.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Παρέμβαση Ε.Τατούλη στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο


5 Σχόλια

από τις πιο άκυρες παρεμβάσεις που έχουμε δει ... ποια εταιρεία θα φτιάξει το δρόμο να μας πείτε ;)

Κυρια Τατουλη ποσα χρονια ειχατε να πατε στο Παναρκαδικο νοσοκομειο.Ζουσατε καπου αλλου;Ο μπαμπας σας που ηταν;Δεν γνωριζε την κατασταση του νοσοκομειου μας;Γιατι τοσο ενδιαφερων ξαφνικα;Τι συμβαινει;

Eυάκι μετά την Καρκαλού επικίνδυνη λακούβα που πιάνει πάγο, ενημέρωσε αρμοδίως

Τι μου θυμίζει? τι μου θυμίζει? ΑΑΑΑΑ ναι !!! Βουλευτής Καλοχαιρέτας από την παλιά ελληνική ταινία ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ 288. ΕΤΕΛΕΙΩΣΕ ΦΙΛΤΑΤΕ ! ΟΤΑΝ ΜΙΛΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΛΟΧΑΙΡΕΤΑΣ Ε- Τ- Ε- ΛΕ Ι- Ω-Σ-Ε-!!!!!!!!!

.......ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ......ΜΑΛΙΣΤΑ._ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΧΟΡΤΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ-ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.