Παράταση έως τέλος του χρόνου για τη χωματερή στον Άγιο Βλάση

Παράταση έως τέλος του χρόνου για τη χωματερή στον Άγιο Βλάση

Ιούλιος 13, 2018 - 11:17
2 σχόλια

«Ανάσα» πήρε η δημοτική αρχή της Τρίπολης, αφού με δικαστική απόφαση ο προσωρινός χώρος απόθεσης απορριμμάτων στον Άγιο Βλάση θα συνεχίσει να λειτουργεί ως το τέλος του έτους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον συνήγορο του Δήμου Τρίπολης, δικηγόρο Τρίπολης, Θάνο Καρνέζη, το δικαστήριο έκρινε και αποφάσισε την Πέμπτη 12 Ιουλίου ότι ο χώρος απόθεσης απορριμμάτων στο παλιό λατομείο του Αγίου Βλάση θα εξακολουθήσει να λειτουργεί έως και τις 31 Δεκεμβρίου του 2018, εξυπηρετώντας τις ανάγκες του Δήμου.

Σημειωτέον ότι ο Δήμος Τρίπολης τον Οκτώβριο του 2017 είχε λάβει επίσης παράταση για τη χρήση των δύο οικοπέδων του Αγίου Βλάση που έχει ενοικιάσει ως τον Απρίλιο του 2018.


2 Σχόλια

ΚΥΡΙΟΙ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΟΧΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΑΤΕ;; ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟΡΓΗ ΜΕ ΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ;;;; ΓΙΑΤΙ;;;;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.