Παρασκευόπουλος: Πρέπει να γίνουν αλλαγές στον νόμο μου

Παρασκευόπουλος: Πρέπει να γίνουν αλλαγές στον νόμο μου

Αύγουστος 29, 2018 - 11:28
0 σχόλια

Την ανάγκη αλλαγών στο ίδιο του το νομοθέτημα παραδέχθηκε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, με αφορμή την αποφυλάκιση του Αριστείδη Φλώρου, καταδικασμένου για το σκάνδαλο Energa και τη νέα άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα από τις Αγροτικές Φυλακές του Βόλου, ο κ. Παρασκευόπουλος ερωτηθείς αν ο νόμος του πρέπει να αλλάξει , είπε «ναι, πρέπει να γίνουν αλλαγές. Η νομοθεσία πρέπει να είναι υπό επανεξέταση όταν υπάρχουν δυσλειτουργίες».

Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης υποστήριξε επίσης ότι και πριν από το νόμο που φέρει το όνομά του η αποφυλάκιση ήταν ευκολότερη, ενώ σχετικά με τις άδειες βαρυποινιτών απάντησε ότι από το 1990 από όλες τις χώρες οι άδειες προβλέπονται. «Δεν είναι θέμα του δικού μου νόμου», πρόσθεσε.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι τον προηγούμενο Απρίλιο δεν έκανε λόγο για ανάγκη αλλαγής του νόμου που, ατυχώς εν μέρει, φέρει το όνομά του: «Γιατί να μετανιώσω; Αφού (με τον νόμο μου) μειώθηκε η εγκληματικότητα;» διερωτήθηκε κληθείς να σχολιάσει, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει το νομοθέτημά του (δείτε ΕΔΩ).

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.