Παράνομη στάθμευση στο κέντρο της Τρίπολης - Έλεγχοι από τη Δημοτική Αστυνομία (pics)

Παράνομη στάθμευση στο κέντρο της Τρίπολης - Έλεγχοι από τη Δημοτική Αστυνομία (pics)

Μάρτιος 28, 2022 - 12:45
13 σχόλια

Η παράνομη στάθμευση στο κέντρο της Τρίπολης παραμένει συχνό φαινόμενο. Στην οδό Δαρειώτου οδηγοί  σταθμεύουν τα οχήματα τους πάνω στο πεζοδρόμιο. Παρεμποδίζοντας με αυτό τον τρόπο την ομαλή κυκλοφορία των πεζών. Η Δημοτική Αστυνομία κυκλοφορεί και πραγματοποιεί συχνούς ελέγχους. Μπροστά σε φόβο κλήσης καλό είναι οι οδηγοί να συμμορφωθούν και να τηρούν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Η ελεγχόμενη στάθμευση, μέτρο που από τον επόμενο μήνα θα εφαρμοστεί, θα δώσει τη δυνατότητα στους οδηγούς να βρίσκουν πιο εύκολα να παρκάρουν στο κέντρο, εξαλείφοντας ας ελπίσουμε τέτοια φαινόμενα.

 

Ειδήσεις: 

13 Σχόλια

Τι αστυνομεύεται άραγε????? Το οτι τα κλείσατε όλα. Απέξω από το πιετρή κάθε μέρα 4 οχήματα παρκαρισσμένα! ALEX ΘΕΕ!!

Οι πονηροί τριπολιτσιωτόβλαχοι την ξαναέκαναν πάρκινγκ τη Δεληγιάννη. Ας αρχίσουν λοιπόν να πέφτουν τα...κοστουμάκια μήπως και χαμπαριάσουν ότι η πόλη δεν τους ανήκει, ούτε είναι σπίτι τους ή γειτονιά τους να παρκάρουν όπου γουστάρουν. Βέβαια, η κλασική δικαιολογία όταν διαπιστώσουν ότι πέφτει το πρόστιμο, είναι "τώρα μόλις πάρκαρα", "ούτε 5 λεπτά δεν το έβαλα", "εδώ απέναντι στο ΑΤΜ ήμουν" και διάφορες τέτοιες π@π@ριές του νεοέλληνα που ποτέ δεν έχει τα κάκαλα να αναλάβει τις ευθύνες του. Η δικαιολογία είναι έτοιμη στο στόμα

Να το αναφέρετε στον Παυλο. Κάτι θα σκεφτεί. Θα δώσει κάποια λυση και για το κυκλοφοριακό.

Αν δεν παρκάρεις παράνομα επειδή φοβάσαι την κλήση είσαι βόδι. ΔΕΝ ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

@21:15 - Ρώτα κάποιο παιδί γυμνασίου και θα σου πει για την ελεγχόμενη στάθμευση. Δεν σε πάω σε θέματα λυκείου, υποθέτω θα είναι πολύ προχωρημένα για εσένα.

Κανείς δεν σχολιάζει και την κλασική γυφτιά αυτών που πάνε σουπερμάρκετ. Τόσο το lidl όσο και ο Βασιλόπουλος έχουν ένα σωρό χώρο για πάρκινγκ. Αλλά πολλοί επιλέγουν να παρκάρουν όπως όπως δίπλα/μπροστά στο κτίριο ενώ δεν έχει θέσεις πάρκινγκ και να εμποδίζουν την εύκολη διέλευση των άλλων αυτοκινήτων, των πεζών, αλλά και τους ελιγμούς για παρκάρισμα/ξεπαρκάρισμα στις κανονικές θέσεις. Και όλα αυτά ενώ υπάρχουν ένα σωρό άδειες θέσεις. Βαριούνται να κάνουν δυο βήματα παραπάνω. Πόσο στόκοι ρε γαμώτο.

22.50 Αυτοί οι ίδιοι στόκοι είναι εκείνοι που χρησιμοποιούν το αυτοκίνητο για να πάνε μέχρι και στο περίπτερο της γειτονιάς τους και οι ίδιοι που κάνουν σαν τις χήρες στο κρεβάτι γιατί δεν θα μπορούν να διπλο-τριπλοπαρκάρουν πλέον στην κεντρική πλατεία και επίσης οι ίδιοι στόκοι που δημιουργούσαν το κυκλοφοριακό πρόβλημα στην πόλη

Παυλο ναι έχεις δίκιο. Τα του λυκείου είναι δύσκολα για μένα. Μακριά όμως από μανάβικο. Παρ ότι οι ντομάτες έχουν πάρει τον ανήφορο, που ξερεις καμιά φορά.

Ακριβώς!!! Το πιο σωστο σχόλιο 22:50.....ο καθε βλάχος θελει κ μια θεση εξω απ την δουλεια που εχει να κάνει... αλλωστε ετσι εμαθαν τα γιδια

Συμφωνώ απόλυτα με 22:50 & 23:05, δυστυχώς θα πρέπει να τους υποστούμε, τα γίδια δεν αλλάζουν. Μόνο αν μαζευτούν 10 άτομα με σπρέυ και όπου βρίσκουν παρκαρισμένο γίδι, του το κάνουν καλοκαιρινό θα καταλάβουν.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.