Παραιτήθηκε ο Τζαναβάρας από τον Παναρκαδικό

Παραιτήθηκε ο Τζαναβάρας από τον Παναρκαδικό

Νοέμβριος 29, 2021 - 21:48
36 σχόλια

Είδηση σοκ και ραγδαίες εξελίξεις στον Παναρκαδικό με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα το βράδυ της Δευτέρας 29 Νοεμβρίου να δηλώνει την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία του τριφυλλιού και να γίνεται δεκτή από την πράσινη διοίκηση.

Λίγες ώρες μετά το ισόπαλο Αρκαδικό ντέρμπι με τον Ερμή Μελιγούς  ο έμπειρος Κορίνθιος τεχνικός αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Παναρκαδικού με τους λόγους που προκύπτουν να έχουν να κάνουν με  διαφορά φιλοσοφίας αλλά και με την προβληματική εικόνα της ομάδας στα τελευταία δύο της παιχνίδια.

Χρέη υπηρεσιακού προπονητή αναλαμβάνει ο Θοδωρής Κόγκας με την διοίκηση του ιστορικού σωματείου της Τρίπολης να βρίσκεται σε επαφές με προπονητές από το πάνω ράφι με πρόθεση να έρθει τεχνικός που να έχει παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες.

Η διοίκηση του Παναρκαδικού μετά τους τίτλους τέλους με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα αναζητά το καλύτερο δυνατό για την επόμενη μέρα της και εντός ακόμα και των επόμενων ωρών ίσως να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τον νέο προπονητή.

Ειδήσεις: 

36 Σχόλια

Ο τζαναβαρας επαιζε μπαλλα και τον διωξατε επιδη δεν ειχε κσλη αποδοση?ας σοβαρευτειτε παραγοντες του ιστορικου παναρκαδικου.

συνεχίζετε εκεί στο πορταλ να χαϊδευετε αφτιά με τα καμώματα καποιων αστείων παραγόντων....από το πάνω ράφι αυτή τη στιγμή μονο το μισόκιλο με το κρασί μπορεί να πιασει ο λαγαβετας...

απλα δεν πληρωνει ο μπαρμπας και προσπαθει με κολπα να βγαλει την χρονια καλα πυ δινει και κατι πιτσες και αυτες θα ειναι του ενος ευρω ρε ξυπνατε ο ανθρωπος ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε μαζι με εκεινο το πεοβληματικο που ολο ποζαρει

ας αναλαβει λαγαρης καναβετας να δουμε αν μυριζουν απο μπαλλα και προπονηση ο κογκας και βοηθος ο αδελφος του προεδρου να τελειωνει το θεμα, που να ψαχνεις τωρα προπονητες να τους λες βαλε εκεινο βγαλε τον αλλο, ετσι θα λυθει και το προβλημα ,αυτη ειναι η αληθεια και θα γλυτωσουν και τα λεφτα του προπονητη βεβαια θελει διπλωμα καποιος για να καθησει στο παγκο ας παρουν απο καποιο τοσοι εχουν και δεν το χρησιμοποιουν αντε βαλτε μπρος

Το ειχα πει οτι δεν βλεπει γιορτες ο άνθρωπος εδω,με αυτους τους λαγαβεταιους.Δεν ξερω τωρα τι εμεινε στο ραφι ψηλα αλλα χαμηλοτερα απο Τζαναβαρα θα βρειτε.Δεν αρεσε του Σχιζα ο Τακης ή δεν αρεσε στον μανατζερ? Και αν ειχατε μια ελπιδα να πιασετε 5αδα παει τωρα.Εχθες το εγραψα για Α τοπικο,να δειτε θα βγω αληθινος και δεν το θελω. και αμ και πως για φουντο ο Παναρκαδικος.

Μου φαίνεται το αααα και ουυυυυ και φούντο η Μελιγού θα γίνει και αααα και οοοοοο και φουντο το Παναρκαδικο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτη ειναι η τυχη των προπονητων ο ανθρωπος εδωσε αυτα που μπορουσε ελπιζουμε ο επομενος να δωσει περισσοτερα για το καλο της ομαδος μας,Παναγιωτη θα παραμεινεις φιλος οπως σε γνωρισα καλη τυχη!

Πάρτε το φορτηγό τώρα κ.κ Λαγαβεταιοι,και γυρίστε ολα τα χωριά να το γεμίσετε προπονητές μπας και βγάλουμε σεζόν. Θα έπρεπε να σκεφτείτε τον αγώνα που κανουν τα παιδια για εσας για την ομαδα και για την αναδειξη τους για κατι καλυτερο σε προσωπικό επιπεδο, και σε τι ταλαιπωριες τους υποβαλλετε καθε 2 μηνες με αλλαγη προπονητων. Και φυσικα να σκεφτείτε και τα κεφάλαια σας εκτος και αν δεν σας νοιαζει,αλλα η πορεια της ομαδας δεν ειναι μαγαζι σας.

Ο 3ος η ο 4ος που εχει διαφορα φιλοσοφιας με την διοικηση.Μηπως τελικα η διοικηση χαραμιζετε με το τοπικο ποδοσφαιρο και πρεπει με τοση φιλοσοφια να δει κατι σε πρεμιερ λινγκ εξωγήινων πρωταθλημάτων. Τακη Τζαναβαρα με ολο τον σεβασμο στο προσωπο σου (ετσι ξεκιναει το μήνυμα μου που ειχα γραψει προ 2μηνου ) σου ελεγα οτι δεν θα βγαλεις γιορτες,με αυτους που εμπλεξες,το ιδιο ειχα πει και στον προηγουμενο και στον προπροηγουμενο.Εδω βλεπουμε ποσο λαθος αποφαση ηταν η παραιτηση Σταικου,χωρις να σημαινει οτι ολοι οι διάδοχοι του δεν κανουν καλη δουλειά. Αλλα η χημεια ειναι δυσκολο πραγμα

Η τυχη των προπονητών θα ηταν αν ειχαμε αλλαξει εναν οχι 4 σε εναν χρονο.Ανικανοτητακαποιων να διαχειριστουν την ομαδα λέγετε αυτο, και ασεβεια προς τους παιχτες ,και τον κοσμο της. Δεν μπορει ενας μανατζερ ενας φροντιστης να κανουν οτι θελουν.Και να θυμισω οτι εχω πει και για "παραιτηση" Κογκα,να το σημειώσετε και αυτο.

Μόνο Στάικος. Θα τον θυμηθείτε. Μόνο αυτός έμαθε τον Παναρκαδικό να παιζει μπάλα. Αλλά....... κάποιοι προπερσινοι τσαμπα μάγκες που το έπαιζαν και επενδυτές.......

Αυριο θα σκασει και αλλο ενα κανονι απο τα γηπεδα της Αρκαδιας,που θα συζητηθει. Ελπιζω οι πληροφοριες μου να ειναι σωστες οπως μεχρι τωρα.... Αναμονη για εξελιξεις.......

ΝΤΙΣΙΟΣ βοηθός στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, ΣΤΑΙΚΟΣ βοηθός στα Γιάννενα Σούπερ ΛΙΓΚΑ.ΤΖΑΝΑΒΑΡΑΣ με καλό βιογραφικό από μεγαλύτερες κατηγορίες. Ο μεγάλος μάνατζερ μαζί με πρόεδρο, τεχνικό διευθυντή και σχίζα τους έβγαλαν άχρηστους. Λυπάμαι για την ομάδα μας να την κάνει κουμάντο ένας τροχονόμος.

βρε παιδιά βρε παιδιά όλοι αυτοί οι προπονητές που αναφέρατε επειδή έχουν θητεία στον παναρκαδικο διαπρέπουν χαχαχαχαααααααααααααααααα

Απλα ειναι ταπραγματα.ηταν στις δυο πρωτες θεσεις με Μεγαλες νικες ολα καλα.ομως δεν μπορεις να κερδιζεις συνεχως .αν το κλιμα ειναι οικογενειακο οπως λεγατε στα τραπεζια μετα τις νικες δεν διωχνεις μελος της οικογενειας μετα την ηττα.αρα βαζω χρηματα θελω νικες οπως οι ρωμαιοι αυτοκρατορες πανηγυριζαν στα σταδια.φανταζομαι τον προεδρο ρωμαιο αυτοκρατορα -του παει-σε ενα καταμεστο σταδιο ν τον επεφημει.λοιπον τιυ λες δεν πειραζει κοουτς συνεχιζουμε δηλ αυτος που θα φερεις θα εχει μονο νικες?

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΣΟΒΑ ΜΕ ΑΓΆΠΗ ΠΑΟΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Α.Ο ΝΕΩΝ ΝΕΣΤΑΝΗ ΚΑΝΔΗΛΑ. ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΠΡΙΤΣΙΟ ΠΡΟ ΛΙΓΩΝ ΕΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΝ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ Η ΚΑΤΙΟΥΣΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΡΚΔΙΚΟ. ΚΡΊΜΑ ΣΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΊΑΣ ΕΙΣΑΙ ΆΨΟΓΟΣ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΤΑ ΜΑΥΡΙΣΕΣ.ΦΥΓΕ ΚΙ ΜΗΝ ΠΕΤΑΣ ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ "ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ" ΓΙΑΤΙ Η ΠΙΑΤΣΑ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ....

Κύριε Μουλόπουλε ας μην κάνουμε δημόσιες σχέσεις με τα σχόλια . Η τύχη των προπονητών είναι αυτή όταν δεν πάνε καλά όχι όταν η ομάδα είναι δεύτερη. Ο Μαντζιος έφαγε 5 από Γιάννενα όπου βοηθός είναι ο ΣΤΑΙΚΟΣ ο Θανάσης όχι η απομίμηση που ήταν Αστέρα και μετά πήρε διπλό στον ΠΑΟΚ. Εδώ απλά κάνει κουμάντο ένας προβληματικός μάνατζερ που φωτογραφίζεται. Για τα αδέρφια τι να γράψουμε είναι γνωστά σε όλους. Τσιώλης εκδιώχθηκε χθες ταινία τα γύρισε όπως ο Καδας. Πρόβλημα οι πολύ καλοί προπονητές και πρόβλημα οι πολύ καλοί ντόπιοι ; Ξέρεις γιατί ; Γιατί αυτούς δε μπορούν να τους δουλέψουν.

Πολλά αυτιά χαϊδεύεται κάντε ένα ρεπορτάζ με το τι φταίει Ένα άλλο με το πως το φεύγω του Λαγαρη έγινε μένω . Παίζουν με την ιστορία του συλλόγου οι άσχετοι

01:50 δεν ξερω που ειδες τις δημοσιες σχεσεις ειναι κατι που δεν εχω αναγκη αυτα στο ποδοσφαιρο συμβαινουν να φευγουν προπονητες και παιχτες ,τωρα αν αυτο γινεται δικαια η αδικα ειναι αλλη ιστορια και κατι ακομη εγω αυτα που πιστευω τα γραφω επωνυμα ενω εσυ κανεις κριτικη ανωνυμα !

Εχει μεινει στο ραφι ενα βαζακι ελιες και ενα μπουκαλι κρασι,Προπονητη δεν εχουμε αλλα να κοιταξω και στην αποθηκη μην εχει ξεπεσει κανενας φιλοσοφος απο την εποχη του Πλατωνα. Ταδε εφη Ζηκος απο τον Μπακαλογατο.

φίλε 00:58 σε συνέχεια του ρωμαϊκού ονείρου σου φαντα΄σου μπροστά στον ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ Ηλία, το μάνατζερ λαγαρη ΜΟΝΟΜΑΧΟ στην αρενα με 10 λιοντάρια γύρω..

Μηπως παραιτήθηκε επειδή έδωσε το ματς στον φίλο του καλογιανιδη και έχει τύψεις για την ομάδα διότι το να γυρίσει την ομάδα από 46 πίσω πρέπει να είσαι η άσχετοςπου δεν είναι η κάτι άλλο,και κατάλαβε ότι τον πήραν χαμπάρι γιατι μάλλον ξέρουν πολύ μπάλα τελικα οι λαγαβεταιοι και εσεις που γράφετε όσα ξερει ο νοικοκύρης δεν τα ξερει ο κοσμος όλος.

ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΎΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΌΛΟΙ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΜΑΓΚΕΣ... ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΌ ΣΤΟΝ ΜΕΓΆΛΟ ΑΥΤΌ ΣΎΛΛΟΓΟ ΠΟΥ ΚΆΠΟΙΟΙ ΑΝΕΥΘΗΝΟΙ ΤΟΝ ΈΚΑΝΑΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΌ.... ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ..

Όταν λέτε προπονητή από το πάνω ράφι εννοείτε τα πάνω ράφια της αποθήκης Καναβέτα? Χαχαχαχα!

Ο << Μητσάρας>> και ο <<ΤΑΜΜΥ>> ξέρουν πολλά γι αυτό δεν γράφουν το όνομά τους. Διαβάστε προσεκτικά τα σχόλιά τους. Αυτό που θέλω να πώ εγώ είναι ότι με τέτοια Διοίκηση και με δημοσιογράφους του <<καφφέ>> δεν πας πουθενά.

Σιγά την εξέλιξη μητσαρα προφήτη ..όλοι ξέραμε ότι θα παραιτηθεί και αυτός που εννοείς,έπρεπε ήδη να είχε φύγει έχανε από τις ραχουλες ,

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.