Παραδοσιακό Πανηγύρι στο Χωρέμη Μεγαλόπολης

Παραδοσιακό Πανηγύρι στο Χωρέμη Μεγαλόπολης

Αύγουστος 13, 2015 - 19:21
0 σχόλια

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χωρεμαίων, » Η Κοίμηση της Θεοτόκου» διοργανώνει και φέτος το παραδοσιακό πανηγύρι την Παρασκευή 14 Αυγούστου , το βράδυ στην πλατεία του χωριού.

Ειδικά φέτος που βρισκόμαστε σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για όλους, υπάρχει η ανάγκη να διασκεδάσουμε. Σύμφωνα με τις παραδόσεις , τα ήθη κει τα έθιμα.

Κάθε δεκαπενταύγουστο εδώ και δεκάδες χρόνια το χωριό μας υποδέχεται τους ξενιτεμένους του, τους πατριώτες και τους φίλους μας , για ένα αντάμωμα που όλοι μας το έχουμε ανάγκη.

Φέτος την μουσική κάλυψη έχει αναλάβει ο Τάκης Μπαλάσης στο τραγούδι και ο Δημήτρης Παπαγεωργίου στο κλαρίνο. Μαζί τους μια πολυμελής ορχήστρα , όλοι υπόσχονται μια βραδιά με πολύ κέφι και χορό.

Για εμάς τους ανθρώπους του Συλλόγου αποτελεί σκοπό μας να σας προσφέρουμε μια βραδιά ψυχαγωγίας , με τιμές που να είναι φιλικές για όλους.

To Καφενείο της Μεγαλόπολης θα είναι στο Χωρέμη και περιμένουμε όλους μας τους φίλους.

Σας περιμένουμε όλους την Παρασκευή το βράδυ να γίνουμε μια μεγάλη παρέα που θα γλεντήσει μέχρι το πρωί.

δείτε και την σχετική εκδήλωση στο Facebook

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.