Παππάς: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε λόγω αποχής

Παππάς: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε λόγω αποχής

Μάιος 27, 2019 - 19:21
12 σχόλια

Στην αποχή επικεντρώνεται ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς και εκεί αποδίδει την ήττα του κόματός του. Σε συνέντευξή του ανέφερε ότι οι δημοσκοπικές εταιρείες δεν μπόρεσαν να διαβλέψουν το ποσοστό της αποχής και ότι «το γεγονός ότι είχαμε 7,8 μονάδες χαμηλότερη συμμετοχή από ότι στις εκλογές του Γενάρη του '15, επηρέασε κατά συντριπτικό τρόπο, κατά το μεγαλύτερο ποσοστό την επίδοση του δικού μας ψηφοδελτίου. Αυτό είναι που δεν ανιχνεύθηκε».

Παράλληλα, σε συνέντευξη που έδωσε τη Δευτέρα στο News 247, ο κύριος Παππάς επέμεινε στην σημασία της διεξαγωγής ντιμπέιτ μεταξύ των αρχηγών της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει των βουλευτικών εκλογών, ώστε ο λαός «να γνωρίσει σε λεπτομέρεια το τι ακριβώς διακυβεύεται».

«Είναι μοιραίο να γίνει προγραμματική αντιπαράθεση, την οποία πασχίσαμε εμείς να φέρουμε στην επιφάνεια» είπε ο υπουργός προσθέτοντας: «Φάνηκε ότι δεν ήταν αρκετό για να πειστεί ο κόσμος που απείχε, ότι είναι σημαντικό να προσέλθει στην κάλπη και να προστατεύσει τη σύνταξή του, το 8ωρό του, το 5νθήμερο εργασίας…».


12 Σχόλια

Όπως λεν και στο χωρίο μου, "της στραβής ψ@λής της φταίν οι τρίχες". 5 χρόνια και δεν πήραν μουρουδιά τι γίνεται στον κόσμο...

Ο Σύριζα είναι το χτες. Σημασία έχει η Νέα Δημοκρατία να δημιουργήσει θέσεις εργασίας με καλούς μισθούς που θα προκύψουν από μεγάλες επενδύσεις που χρειάζεται ο τόπος. Το Ελληνικό, το αεροδρόμιο στο Καστέλι, λιμάνια και άλλα. Φτάνει πια με την μετανάστευση των νέων στο εξωτερικό. Η Νέα Δημοκρατία με φιλελεύθερη οικονομία μπορεί να φέρει και θα φέρει δουλειές με καλούς μισθούς που θα σταματήσουν την μετανάστευση των νέων στο εξωτερικό και θα αλλάξουν την ψυχολογία της οικονομίας. Φτάνει πια με τον διχαστικό λόγο του χτες. Με Νέα Δημοκρατία αλλάζουμε σελίδα, όλοι μαζί.

Η αλήθεια είναι ότι φταίει η θερμοκρασία που ήταν υψηλή και ο κόσμος προτίμησε να πάει για μπάνιο

Ο κ. Κούλης λέει θα κόψει από εδώ θα απολύσει και ένα σορό εναντίον των εργαζόμενων αλλά όχι εναντίον των πλουσίων....... που θα βρεθούν οι καλοί μισθοί @21.45; οι μισοί να πεινάνε, οι άλλοι μισοί να μην έχουν δουλειά; συνέλθετε λίγο εκεί στη ΝΔ και σοβαρευτείτε...... αν κάνετε όλα αυτά σκεφτείτε τι θα πάθετε από τους υποτιθέμενους εργατοπατέρες με το καθημερινό δελτίο απεργιών, κινητοποιήσεων κ.λ.π.

@07:43 - Ακόμα στα fake news αυτών που παρουσίαζαν δημοσκοπήσεις με την διαφορά στις 2-3 μονάδες έχεις μείνει; Δεν έχεις καταλάβει ότι σας ταΐζουν σανό 5+ χρόνια; Σε όλο τον δυτικό κόσμο, που κυριαρχεί ο φιλελευθερισμός, τα ποσοστά ανεργίας είναι τα χαμηλότερα στον κόσμο, οι μισθοί οι ψηλότεροι και το κοινωνικό κράτος στα καλύτερά του. Ένας Κνίτης είναι λογικό και επόμενο να μην έχει μυρωδιά από το πως να δημιουργήσει πλούτο. Σε αντίθεση με ένα μεθοδικό, εργατικό, έξυπνο πολιτικό σαν τον Κυριάκο που είναι ακριβώς το αντίθετο του λαϊκιστή. Φτάνει πια με τους παπατζήδες.

Ακόμα προσπαθείτε να τρομάξετε τον κόσμο με την "κακιά δεξιά"; Έχετε κάνει το ψέμα και την προπαγάνδα επιστήμη Συριζαίοι.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.