Παπαζαχαρίας: Σκόπιμη και παραπλανητική η επίθεση εναντίον μου εξ αιτίας μιας ανάρτησής μου στο facebook

Παπαζαχαρίας: Σκόπιμη και παραπλανητική η επίθεση εναντίον μου εξ αιτίας μιας ανάρτησής μου στο facebook

Μάιος 26, 2018 - 13:48
13 σχόλια

Ο Τάσος Παπαχαζαρίας μετά την σεξιστική επίθεση (δείτε εδώ) στη Φώφη Γενημματά και τη συγνώμη (δείτε εδώ) που ζήτησε αρχικά, τώρα περνά στην αντεπίθεση με νέο κείμενο. Ακολουθεί το κείμενο:

Κάποιοι δημοσιογράφοι και όχι μόνο, που κάνανε καριέρα μέσα στην αμαρτία και στη παρανομία, βλέπε «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ», την οποία αμαρτία και παρανομία τη βάφτισαν αρετή και την ευλόγησαν, πιάστηκαν από μια ανάρτησή μου και μου επιτέθηκαν, η οποία ανάρτησή μου δεν είχε πρόθεση να θίξει τη προσωπικότητα κανενός και ούτε να ασχοληθεί με τα προβλήματα υγείας και εμφάνισης κάποιου ατόμου.

Απλά θύμιζε κάποια χαρακτηριστικά που διακρίνουν τους αναρχικούς, οι οποίοι συνηθίζουν να είναι πρόχειροι εμφανισιακά, σνομπάροντας μ αυτόν το τρόπο το κατεστημένο που απεχθάνονται!

Οι "κύριοι" αυτοί έδωσαν σκόπιμα μια περίεργη διάσταση στο περιεχόμενο της ανάρτησης μου,εκλιπαρώντας στην ουσία λύπηση σε πολιτικό πρόσωπο, του οποίου οι θέσεις του και οι προτάσεις του, σ αυτό το συγκεκριμένο κρίσιμο timing που βρίσκεται η χώρα μας, είναι έξω από κάθε λογική!

Την έλλειψη σοβαρότητας στη πολιτική που εκφράζει και διατυπώνει ένα πολιτικό πρόσωπο, τα δημοσιογραφικά επιτελεία του, προσπάθησαν να την αναπληρώσουν με αναγωγή της κριτικής μου σε ανθρωπιστική και σεξιστική επίθεση!

Είναι μια ανάγκη που τους οδηγεί η  παντελής έλλειψη ορθών πολιτικών θέσεων και επιχειρημάτων.

Ευχαριστώ πολύ                                          

Τρίπολη 26-5-2018

Τάσος Παπαζαχαρίας

Τρίπολη.

Ειδήσεις: 

13 Σχόλια

Τρικυμία στο κρανίο.Άν ο ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας τον έχει ως συντονιστή των οργανώσεών του,οι αντίπαλοί του δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτε , έχει αναλάβει εργολαβικά να αποδομήσει τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ.Αν το καταλάβαινε κιόλας.....

Το άρθρο σας επιμένει να χαρακτηρίζει σεξιστική επίθεση τη βλακεία που έγραψε ο Τασούλης. Γιατί σεξιστική; Γιατί έτσι την χαρακτήρισε ο φελλός που ήθελε να γλείψει τη Φώφη και από κοντά το πρώτο θέμα του οποίου ζηλεύετε τη χυδαιότητα και επιζητείτε να μοιάσετε. Ο Τασούλης είναι τόσο ευφυής που, κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του, πυροβολεί τα πόδια του και έχει πετύχει να διαλύσει τον Σύριζα από πολύ καιρό, σεξιστική επίθεση όμως δεν έκανε. Γκέγκε;

ντροπη για το συριζα τετοιες δηλωσεις κυριε παπαζαχαρια. πρωτα κανεις τη πατατα μετα ζητας συγνωμη και μετα τα χωνεις; αφου εισαι φαουλ τι το ψαχνεις; δεν εισαι η τατιανα να κανεις στυλιστικες δηλωσεις

Ανώνυμοι φίλοι μου καλημέρα σας και χρόνια πολλά για τη μέρα που είναι σ΄ημερα. Όλα καλά και όλα ωραία λοιπόν τα γράφετε, αλλά για τη ταμπακέρα κανείς σας δεν έχει πει λέξη όπως: Είναι σωστή πολιτική θέση να λέει κάποιος αρχηγός κόμματος πως σ αυτή τη φάση, σ αυτή τη στιγμή, που καταλήγουμε σαν χώρα σε συμφωνία προκειμένου να βγούμε από τα μνημόνιανα, είναι σώφρον να ζητάει εκλογές εδώ και τώρα???

@Τάσος Παπαζαχαρίας 08:03 Για ποια ταμπακέρα να πουν, αφού είναι τίγκα στο σανό που τους ταϊζουν Κούλης, Φώφη και λοιπές προοδευτικές δυνάμεις και δεν βλέπουν την τύφλα τους; Αλλά σου λέει να γίνουν εκλογές, γιατί τώρα που βγαίνουμε από τα μνημόνια, άντε πιάστον μετά τον Τσίπρα. Πάλι έξω αριστερά στον πάγκο εμείς και θα μας μείνουν οι οffshore, οι βίλες του Βολταίρου, η Novartis και οι καταθέσεις στις τράπεζες του εξωτερικού...

Ετοιμαστείτε για 4ο μνημόνιο. ''Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα'' το είπαν τα κανάλια προχθές με επιτροπεία χωρίς χρήματα. Τι μου θυμίζει; Τι μου θυμίζει; Το ''μεσοπρόθεσμο'' του Βενιζελοσαμαρά. Το 2015 ψήφισαν όλοι ταιπεδ για 99 χρόνια. Ποιός είπε λοιπόν ότι θα βγούμε; Ο Τσίπρας; Άλλο ένα ψέμα στα τόσα. Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος.

Πουλήσατε την Μακεδονία το 1943 στην σύνοδο των ΚΚ των βαλκανικών χωρών. Ολοκληρώνετε το έγκλημα σήμερα το 2018 υπό τις εντολές των αμερικανογερμανών.

@ Τάσο Παπαζαχαριά 08:03. Τόσο σώφρον είναι Τάσο, όσο ήταν σώφρον και όταν ζήταγε ο Σύριζα εκλογές τον Δεκέμβρη του 2014 και τις πήρε, κι από τότε πάμε κατά διαόλου

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.