Παπαζαχαρίας: Έρχεται στην Ελλάδα ένα καράβι λεφτά (pics)

Παπαζαχαρίας: Έρχεται στην Ελλάδα ένα καράβι λεφτά (pics)

Ιούνιος 16, 2017 - 11:03
6 σχόλια

Αναβολή μέχρι το φθινόπωρο της ένταξης στο επενδυτικό πρόγραμμα

 QE και μιας δοκιμαστικής εξόδου της Ελλάδας στην αγορές, αλλά και «μη αναστρέψιμες» δεσμεύσεις για την ελάφρυνση του χρέους, οριστικοποίηση των δημοσιονομικών στόχων ως το 2060 και σύνδεση των αποπληρωμών του χρέους με τον οικονομικό κύκλο, φέρνει στα βασικά της η χθεσινή απόφαση του Eurogroup.

Η κυβέρνηση μετά το πέρας της συνεδρίασης και ύστερα από την δόση ύψους 8,5 δισ. ευρώ που  θα δοθεί στην Ελλάδα μετά τη συμφωνία που επετεύχθη χθες το βράδυ στο Eurogroup, πανηγυρίζει με τον  υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο στις δηλώσεις του μετά το Eurogroup να αναφέρετε στην επίτευξη μεγαλύτερης σαφήνειας στα μέτρα.

«Είναι αυτή η σαφήνεια επαρκής με βάση τις θυσίες που έχει κάνει ο ελληνικός λαός; Ίσως όχι» παραδέχτηκε ο κ. Τσακαλώτος και πρόσθεσε: «δεν θέλουμε το τέλειο να είναι ο εχθρός του καλού».

«Όλες οι πλευρές έχουν προσπαθήσει να φτάσουν σε έναν συμβιβασμό» συμπλήρωσε ο υπουργός Οικονομικών και σημείωσε ότι υπάρχει πλέον προοπτική. 

O γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Παπαζαχαρίας, μέσω ανάρτησης σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης σχολιάζει τα όσα έγιαναν στο χθεσινό Eurogroup .

Με έναν όχι και τόσο επιτυχημένο γλαφυρό τρόπο προσπαθεί να περιγράψει τα όσα έγιναν δίνοντας μία άλλη  νότα στα όσα συμβαίνουν.

«Αυτός ο σεμνός και ταπεινός Άνθρωπος που έχει μήνες τώρα να κλείσει μάτι, θα τα καταφέρει τελικά να μας ξελασπώσει!!»

Ο γραμματέας της Νομαρχιακής δεν σταμάτησε εκεί, καθώς οι αναρτήσεις του συνεχίστηκαν με πανηγυρισμούς για το καράβι με τα χρήματα που θα έρθουν στην Ελλάδα.

 


6 Σχόλια

Ρε τάσο οι προηγούμενοι που έφεραν καράβια με περισσότερα λεφτά γιατί δεν ήταν καλά παιδιά;;; αλλά είσαι τόσο μπούφους που πανηγυρίζεις για τα δανεικά;;;

Καλά δεν βλέπετε τι γίνετε γύρω σας; Η παροιμία λέει, Όταν καίγεται το σπίτι του γείτονα, περίμενε η φωτιά να έρθει και στο δικό σου.Μας το έλεγαν και δεν ακούγαμε,στην Ευρώπη. Η φωτιά είναι τα μνημόνια που υπογράφουν οι πολιτικοί μας παρά το ΟΧΙ που έγινε από αυτούς ΝΑΙ. Όταν πέφτουμε για ύπνο ακούγετε κάθε ημέρα προς νύχτα το σιωπητήριο....... Καληνύχτα Ηρωική Ελλάδα μας.-

αυτός ο ανθρωπς ειναι πολιτικος παράγοντας της αρκαδιας ή κλοουν για να πρκαλει γέλιο; δηλαδη οταν εφερναν πασοκ και νδ δανεικα τοτε ηταν ολα φανταστικα; που ζει αυτός ο ανθρωπος; για ποσο θα σε αντέχει η ευρώπη; τα μαθηματικά της αριστερας ειναι μετεξεταστέα

υπογραψαμε πλεονασματα μεχρι το 2060??? αυτο ειναι η δημοκρατια της αριστερας; να καθοριζει τις αποφάσεις ολων των επόμενων κυβερνήσεων;;;

Γιατί απορείτε; Αυτή τη γλώσσα μιλάνε και καταλαβαίνουν στη ΔΕΗ. Λεφτά να μοιράσουμε σε όσους δεν μπορούν να τα βγάλουν δουλεύοντας

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.